HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Отсъствия и напускания

Go down 
+24
Проф. Клодия Джеферсън
gamezer
.Stig.
underworld
Corset Queen
Princess Elf...
CeKo
emma1993
проф. Туомас Холопайнен
Dark_Queen
Стаси
Sunflower.
- Wishmaster
Jane Undead
Immortelle.
проф.Анджелик Визел
Flawless
Северно сияние
Проф. Ашли Тисдейл
Cruel Serenity
RainMaker.
tonk
^^Blackrose^^
Heru_EldA
28 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster
Възраст : 31
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

Отсъствия и напускания - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeСря 08 Юли 2009, 11:47

First topic message reminder :

Ако ще отсъствате за по-дълъго, е желателно да ни съобщите тук. И ако сте учител, напишете кой ще ви замества този период. Желателно (:
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster
Възраст : 30
Дом : ХафъЪълпафф
Галеони : неа пари баце, криза е !
Брой мнения : 226

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:14

Явно не си в крачка с това, което се случва.
Как не кипи живот, мамка му, след като всички си скъсват гъзовете, с извинение, да направят радио, което по мое мнение е много интересно и забавно! Поемат всякакви инициативи, просто не знаеш какво се обсъжда в общия чат, така че не се изразявай неподготвена.
По другата тема - явно толкова разговаряш с хората напоследък. Много са дружелюбни и истински и се обичат и това си личи. Проблема е, че или ти е било втълпено или сама си втълпяваш всичко това.. Ела в общия за 1/2 дни и ще се убедиш сама колко грешиш.
А като ги няма Яна и Стиляна какво толкова? Да не би те да направиха форума? Пхах, еми не, разбира се.. По мое мнение те разваляха все повече и повече с дебилизма си...
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat
Възраст : 28
Дом : Ravenclaw
Брой мнения : 2740

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:22

Не знам какво те е накарало да стигнеш до тези си твои заключения, но мога да те уверя, че са погрешни. И не те карам да ги променяш.
Първо, да кажа, че изказвам моето си мнение Оо
И аз по време на караниците не бях тук. Форумът е различен, да. Но пък според мен е към по-добро. Лично мнение.
Може поне пред себе си да признаеш, че ти се иска всичко това да не се бе случвало и ти също да участваш в развитието на форума, което тебе в момента. И аз не исках всички да се изпокарат, но пък нещата не стават така, както искам аз, лол. Както е писал Гошо, форумът се развива.
И можеш да си мислиш каквото си поискаш относно нашите отношения, които са по-сплотени от всякога, приемаме всички нови потребители почти xD без заядки, не се делим на под-групи и приятелствата стават по-здрави от всякога.
И не сме се променили, в това мога да те уверя. Поне не за тези драстични промени, които говориш ти. Това, че не беше в чата толкова време, че да се увериш достатъчно лично мен не ме засяга, при положение, че си решила да напускаш.
Относно това с виренето на носове, въобразяваш си. Помисли кой имаше навика да си вичи носа по различни измислени причини.
Не сме се опитвали да заличим нищо. Просто го превъзмогваме. Опитай и ти, не е час толкова зле.

И не изписах всичко това, за да те убедя да се върнеш или нещо такова, защоот вероятно няма да го направиш.
А за да ти кажа, че грешиш и да си знам, че съм направила възможното да се изясним, доколкото е възможно.
Princess Elf...
Напуснала.
Напуснала.
Princess Elf...

Female
Virgo Rat
Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу
Брой мнения : 989

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:24

Бях в общия за 1,2 дена. И не съм впечатлена. Знаеш ли, върнах се тук,защото си мислех,че всички сте си същите. Но не. Митко,може би. Но нищо не оправдава това,което правите с форума. О.о
А "Яна и Стиляна" до последно се опитваха да направят нещо с форума.
А ти кой беше, - Wishmaster? Отсъствия и напускания - Page 3 81328 кокошко ли? Че имаше един такъв Геогрги....

Едит: Ако ще съжалявам за някого тук,то това ще е за Мотко и Юлс. Мите, ако ще идваш някой път в Пловдив ми пиши или ми звънни.
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:29

Не си впечатлена, щото почти всички бяхме на мнение, че яна и стилияна са те пратили да шпионираш какво правим и си говорим и много внимавахме какво пишем.
има една разлика. те се ОПИТВАХА. а сега вече го ПОСТИГНАХМЕ. просто липсваше движение. можеш да се увериш, като видиш статистиките на форума - виж за новите теми, мнения и потребители... а виж и началото на годината. има разлика, нали??

а и може поне да не се правиш на извънредно глупава и да питаш кой кой е, говори лошо за самата теб Оо
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:31

Мдааа, същия съм...
И точно тоя прякор, който вие измислихте съди сам за вас, за това колко ви е умствения капацитет, а повярвай ми, той не е особено голям (:
Нормално е хората да се променят през времето, не може всички да са си все същите.. Аз смятам, че даже всички са по - точни и по - приятелски настроени, обаче очевидно ти си заслепена от някои персони, чиито имена не смятам за необходимо да споменавам...
Princess Elf...
Напуснала.
Напуснала.
Princess Elf...

Female
Virgo Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:37

Много сте внимавали какво пишете? Омг,ВИЕ бяхте като шпиони. "По сведение на еди кой си Сти е от Добрич...", "А,Стилияна е влизала във форума!" Че Какво Толкова, ако Стичи е влизала? Нали се развивате напред,не гледате назад и прочее?
А аз искам да си изясня с кого говоря. О.о За това попитах. Въобще не ми пука на шушулката "какво говори това за мен".
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:42

омг, извинявай, стилияна няма ли рег, с който да влезе, или е задължително да си прави други регистрации? няма да я заколим, ако влезе с нея О.о
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:43

Ами много, много лошо ... Би трябвало да те вълнува, щом се отнася до теб, но явно не си особено загрижена за себе си ... И това че някой е казал ''А, Стиляна е влизала във форума'' не е с цел шпионаж или нещо особено. Нали уж един вид се кълнат, че са зарязали форума и че няма да имат нищо обощо.. Въпреки това, обаче, явно ги гризе любопитството, какво всъщност става... Просто е смешно, не мислиш ли? Дори не държат на думата си, хаха ...
Sunflower.
Piece from the Sun ^^
Piece from the Sun ^^
Sunflower.

Female
Aries Dog
Брой мнения : 799

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:44

Казваш, какво толкова като Стилищина е влизала във форума - еми тя го напусна, значи няма работа тук. оО

Както и да е.. Вижда се, че всъщност ние двете не сме толкова близки, колкото аз съм си мислела, но това няма значение вече. Всъщност не знам за какво пиша тая глупост тука. Като искаш да напускаш - напусни. Разбрахме ти причините, няма смисъл повече да дълбаем.

П.С И да, Яна и Стилияна само се ОПИТВАХА да съживят форума, докато ние го ПОСТИГНАХМЕ. Има огромна разлика. (:

Последната промяна е направена от Sunflower. на Нед 30 Авг 2009, 08:51; мнението е било променяно общо 1 път
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:51

ъъ така де, не знам що се изписа всичкото тва, ама като си решила да напускаш - напускай О.о
май разбирам колко са значели поне някои хора за теб, щом така лесно напускаш.. не че те обвинявам, лол. просто си направила избор.
сега ако може всички да замълчат вече и с минута мълчание да изпратим мъри от форума с пожелание за щастие с тези, които е избрала
*прави се на официална*

*пускат химна на българия*
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:52

*гледа странно Поли*
Що минута мълчание бе? За ''смъртта'' на ... форума?? Ъъ, спокс няма да умре, ние ще го върнем към живота о.О
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:53

не бе, за напускането на мариета

той форума ще си живее още дълго, в това съм 100% убедена xixixa
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 08:54

Че тя да няма да мре, като напусне о.О .. Верно хпфенс си е леко наркотик, ама чак па толкова .. Хъ .. стоп флъд нау къз дъ мод уил кил ъс ...
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 09:02

е, мн ясно, амааа все пак беше потребител от доста време Оо

*даже не знае що се обяснява, като не я интересува особено*
Princess Elf...
Напуснала.
Напуснала.
Princess Elf...

Female
Virgo Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 09:36

Хм. Поля, много държах на теб. О.о Обаче с първия ми пост след...завръщането ми ти точно ми заговори доста дръпнато. И не че вас ще ви вълнува,но преди в лексиконите за приятели пишех така: "Аня,Стичи,Юлс,Бо,Поля,Митко,Крис(Кубети)..." наистина,страшно много държаХ на вас.

П.П. Бас хващам,че 2 мин. след като прочетете това вече ще сте ме забравили и няма дори да си спомняте за мен. Ето колко Вие държите на мен.

И за да е официално:
Сбогом.
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 09:40

Омг, съжалявам, че не съм била в настроение и си мислех, че вече точно мен си ме забравила и си избрала страна на спора.
аз съжалявам не по-малко от теб, че напускаш форума.

пп: бас хващам, че жестоко грешиш.
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeНед 30 Авг 2009, 12:57

Princess Elf... написа:
Бе вие наред ли сте? Не знаете истинските ми причини.
Знаете ли че повече от 2 години съм дала на този форум? Винаги съм била тук щом съм можела. Преди няколко месеца в един миг осъзнах,че целият ми свят е тук,всичките ми приятели. Но не съжалявах за това. Защото всичките ви обичах.
После се изпокарахте,а това,което ме спираше и аз да се включа беше фактът,че нямах нет,нещо се беше прецакало. А после идвам и всичко е различно. Аня и Стичи вече не бяха тук и всичко беше друго. Но не само заради тях. О,не. Те са малка част от нещата,които ме накараха да намразя този форум. Вие го променихте. Вече не сте същите хора. О,не. Вече сте си навирили носа и тук е вашето царство,където се разпореждате с всички и всичко. И не ви пука за дуго. Сложили сте си маските и играете така,сякаш сте мнооого задружни и прочее. Но не е така. Ето,дори и за форума не ви пука. Променяте го така,както на вас ви харесва. Сега вече това е просто един празен форум,черупка, бледа сянка на живота,който преди кипеше тук. Да, имало е моменти,когато форумът беше чата. Но въпреки това всички бяхте нещо различно,нещо по-добро.
Внушавате си,че всичко е наред и е по-добре така,но вие заличавата спомени и мигове,които са направити този форум вълшебен. Сега е нищо.

Така. *чак сега може да пише и накарала митко да върне мненията* Не съм чела другите мнения след това за да не се влияя и да си кажа каквото бих казала аз...

Първо, причината си е абсолютно ясна: Не е същото. Никога нищо не е същото, хората се напускат, всичко се променя. Това е живота, света, всичко. С това мнение може би си искала по някакъв начин да ни обидиш или нз, но да знаеш че не става тъй. И ти ми беше някога фр, но както вече казах, всичко се променя. Всичко е различно. Едно беше с Яна и Сти, друго е сега, но не е по-зле. Не, не е и по-добре, но не е същото. Важното е че на НАС ни харесва защото това Е нашето царство. Ти си свикнала Яна и Сти да командват, нали? Откъде накъде да не правим форума както ни харесва, омг. Да го правим както не ни харесва ли със скина аня и сти форевър? рофл. От малкото време дето беше в чата ли реши че сме с маски и не сме наистина задружни? Нямам идея какво си видяла, аз не бях тогава, но за мен проблем няма. И не видях другите да имат. Всички сме задружни, лафиме си, забавляваме се, правим това което ни харесва. Това че не е като преди, не значи че е зле, о.О Супер сме си даже и НАИСТИНА всичко е наред. Нищо не изчезва, просто се трансформира. И нямам идея каква игра играете, но това което правите е... тъпо. И мразете форума, мен кво ме засяга това. Мерси за приятните мигове когато бяхме фр, мерси за всичко с каквото си помогнала на този форум, а сега щом напускаш, успех...

*почва да чете другите мнения и може да едитне*

*няма какво да добави, освен че не е носи отговорност за постовевте на гошко с който не е съгласна в този момент*

И ъм, поласкана си че ще съжаляваш за мен. о.О

+ още един факт: Във форума ВИНАГИ е вярна пословицата "Всяко зло за добро" Отсъствия и напускания - Page 3 459739 И аз не съжалявам за нищо случило се. Боли ме, да, но не съжалявам.

Хиляден едит: о.О цялото ми мнение звучи сякаш мразя Аня и Сти и че ми е кул без тях. Въх, не е вярно. Не мразя никой (: Знаете ли, искам една голяма реална среща с един свестен човешки разговор, мда. Дис из ол. Даже ако се наложи да пътувам за добрич и смолян и пловдив по отделно. Просто искам да се изясним очи в очи, а не проблема все да остава нерешен. Това ми бърка в живота просто.
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2009, 04:14

Хах .. осъзнах някои работи и какво правя с присъствието си (:
Искам да отида в графа 'Напуснали' ;]
Отново не искам да обяснявам просто ви моля за разбиране и да уважите решението ми. Мерси. (:
gamezer

gamezer

Male
Capricorn Pig
Дом : Хафълпаф!!!
Галеони : ниНаМ...
Брой мнения : 75

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2009, 05:32

няма да ме има за 2-3 седмици
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2009, 05:35

- Wishmaster написа:
Хах .. осъзнах някои работи и какво правя с присъствието си (:
Искам да отида в графа 'Напуснали' ;]
Отново не искам да обяснявам просто ви моля за разбиране и да уважите решението ми. Мерси. (:

леле, човек, не се впрягай много де.
може да си дадеш.. временна отпуска?
не знам... както решиш.

ще чакам да се върнеш. hug Отсъствия и напускания - Page 3 756810
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2009, 05:38

Това е окончателното ми решение (:
Не възнамерявам да се връщам (:
*чака да му стане сиво името :D*
RainMaker.

RainMaker.

Male
Scorpio Pig
Възраст : 29
Дом : Рейвънклоу
Галеони : -30 =]
Брой мнения : 3545

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2009, 05:53

Извинявай, че ти казах като не искаш да не флуудиш xixixa
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2009, 06:23

Пич замълчи си. Въобще не си наясно с причината за напускането ми. Никога пикльовци като теб не могат да ме накарат да правя нещо такова. Не се мисли за някакъв бог. Това, че името ти е оцветено в цияново и че носиш ранга АДМИН не означава, че имаш правото да се зъбиш и за най - малкото нещо. Съжалявам, но това е горчивата истина. И да, ако се държеше по този начин на живо с мен и майка ти нямаше да те познае. (:

Това е последното, което бих казал за сбогом. Всичко най - хубаво, много усмивки и успехи с форума.
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2009, 06:28

Ем, кажи де къв ти е проблема тогава. Тъпо е така да напускаш. Вече за стотен път напускаш и за стотен се връщаш, супер си несериозен. И Митко не ти се озъби, а ти се обиди за най-малкото нещо. Истината е че не можеш да търпиш ако някой е над теб даже и с право. Няма ли да ни светнеш поне причина щом не е това?
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2009, 06:43

Напротив, Митко се зъби и още как, може би ти не си забелязала о.О
И това, което ти казваш не е вярно. Многократно съм се съгласявал с някои хора, с позицията и мнението им. Това, че не се съгласявам с МОтко не означава, че съм такъв попринцип. Ти сама знаеш, че съм се съгласявал с твоето мнение многократно, райт? Както вече казах - не, няма да ви 'светна'. Причината е свързана с човек от форума. Не смятам да обяснявам повече.

ПС: А, още нещо - ти сама каза, че никой никога не напуска форума завинаги - ами да, права си, и аз съм го правил ... ъъ ... напускал съм 2 пъти и съм се връщал 2 пъти, това ми е третия краен избор. (:
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Отсъствия и напускания   Отсъствия и напускания - Page 3 Icon_minitime

Отсъствия и напускания
Върнете се в началото 
Страница 3 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Добре дошли! :: Съобщения-
Идете на: