Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| | Търсене на Хелоуинските духчета | |
Здравейте-здравейте и от мен (: Така и така сме започнали с Хелоуинските изненади, нека добавя и още една. Работата е следната: Из теми в целия форум са скрити 10 хелоуински духчета, изобразяващи различни емоции, а вашата цел е да откриете темите, в които са скрити, да попълните формата по-долу и да ми ги пратите на Лично Съобщение (: на 1 ноември ще обявя победителите, а те са тези, които открият най-много духчета. Запознайте се с емоциите:
- Spoiler:
раздразнен - щастлив - мъртъв - без емоции - ядосан - тъжен - пазител на тайни - шокиран - оплезен - намигащ -
През 2 дни ще ви давам жокер относно местоположението на духчетата. Срокът да ми пратите .. нещото xD от следващия спойлер + линковете на съответните духчета е вечерта на 31 октомври. И да кажа, не ми пращайте отделно ЛС за всяко духче. Всички заедно пращайте. Ако не сте намерили някое духче, оставете мястото срещу него празно. Нещото, което да ми пратите:
- Spoiler:
раздразнен - щастлив - мъртъв - без емоции - ядосан - тъжен - пазител на тайни - шокиран - оплезен - намигащ -
Ъм, съжалявам за ужасните обяснения, ако имате въпроси - питайте тук. Да спомена, че наградите си заслужават xD
ЖОКЕР №1: Всички духчета са поставени в края на първото мненеи на съответната тема. | |
|
Нед 18 Окт 2009, 05:11 by Heru_EldA