Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| | Halloween Style | |
Та-даа! Изплашихте ли се? Така и трябва, на хелуин се плашат хората. Е, с розов скин повече бихте се уплашили де... таа както виждате, съботата ми не е минала напразно, лол /т.е не си позволих да заспя ако не свърша поне нещичко хубаво в тази гадна събота/. Аам, то няма кво да кажа всъщност. Дано ви харесва, и да не ви, няма да кажа "ще свикнете", щот няма и да свиквате, лол. Празни надежди xD След Хелуин ще се върне стария или евеентуално ще има само някои промени към този. Ъм, НЕДОВЪРШЕН е всъщност. Даже аз си се чудя как го пуснах недовършен, нооо ако не го бях направила сега, нямаше да стане и следващите няколко дни, лол. (или догодина). И да, няма какво да се протраква. Тъй, разрешавам на админите да сменят кои си щЪт картинки, само логото да не се бара. 6 часа го праих Ааа другите картинки са смотани, лол. Даже ще се радвам някой/я ентусиаст/ка да сложи някви тикви, рофл. И няма картинки за има/няма ново на темите. Ии да, хепи бъдещ хелуин, пюпилс. След 1 час едит: Иии има нови емотиконки за случая, лол. Ест, отново временни. Иии лека и мека вече. Утре /днес де/ поне до обяд не ме търсете, не ме чакайте xD, рофл. | |
|
Съб 17 Окт 2009, 23:45 by RainMaker.