HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Don't wanna fly... [коментари] | |
|
+6Dark_Queen Star DazZle (= Smile =) Jane Undead slytherin_princess Beautiful Mind 10 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Don't wanna fly... [коментари] Пон 23 Фев 2009, 00:35 | |
| Доживях. Ъ... и сама се изненадвам като го пускам тука... Но това е първото нещо, за което имам някакви планове да довърша и си мисля, че когато е пуснато тука ще имам някъв стимул да пиша и да не го забравям в някоя прашлясала папка в компа xD Хм... аз съм един супер мързелив и бездарен 'писател', тъй че не очаквайте глави от мен толкова често, колкото oт Крис xD (като изключим последната глава, хах) Оу, и да благодаря на Крис (гуш, Крис), главно заради която започнах фика и, че ме врънкаше да пиша, lol И съм се събудила преди пет минути, тъй че няма да се впускам в още повече безсмислени обяснения. И да... ако имате желание - коментирайте xD
П.П. И не обръщайте внимание на заглавието, работно е все още, заради липса на вдъхновение xD | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Пон 23 Фев 2009, 03:24 | |
| О Боже о.О Отварям аз форума и гледам 'Лично творчество' святка. И си викам: 'Аааа..някой сигурно ми е писал коментарче. ' Но изненадата беше по-голяма... Сти си е пуснала фика о.О Оу Мъ Гъ... Та това е нечувано и невиждано чудо xD
И сега се предполага, че трябва да го коментирам нали?!? Ъм.. *опитва се да накара малко нагънатия си мозък да заработи* Всъщност, Сти, ти си знаеш какво мисля специално за тази глава. Не мисля да се повтарям, но за непосветените в моите суперлативи ще си изкажа мнението xD
Първата глава кърти мивки, лепи плочки xD /лаф на Митко ;] / Абсолютно всичко и харесвам като изключим това, че Джо е лош. Бррр.. Но кой ли ме пита xD Описанията, епитети, които си използвала, разговора, случката с Али... Всичко е написано на достъпен език и ме кара да съпреживея историята на героите ти. Единственото нещо, което бих те посъветвала е да доразвиеш самите действия. Например случката с мъжа в уличката.. Може още много да се опише и да се представи по тази част. Но естествено това е толкова малко, в сравнение с останалато. Изпипала си всичко докрай! Поздравления
П.П Не мисля, че казах, че ти и фикът ти сте страхотниииии В моята тема Митко /ако не се лъжа/ беше казал, че съм голям талант под прикритие. Е ти също си голям талант, но не под прикрития Стичко, продължавай да пишеш, а ако оставиш фика да събира прах в някоя папка на компютъра, лично аз ще дойда и ще те самоубия. Чакам 'подобрената' версия на втората глава xD |
| | | Beautiful Mind Напуснала.
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Пон 23 Фев 2009, 10:03 | |
| Леле, баси дългия коментар xD *хъг* Ъм... знам, че по случката с мъжа може още мнооого да се напише, но нарочно го оставих така... Щеше да стане от една страна прекалено сухо, щото просто явно не ми се отдава да пиша точно такива неща, а и от друга просто не искам да разкривам всичко... В следващата ще има още малка част от нея, която обяснява доста неща... И да знаете, че това ще е много важно за кажи-речи целия фик xD О, и Джо... абе нищо няма да казвам, хах. Да видиш хубаво ли е xD Само да кажем, че първото впечатление не е най-важно... Пък и той не е чак толкова главен засега, тъй че спокойно | |
| | | slytherin_princess Слидеринка
Възраст : 32 Дом : Слидерин Галеони : 1000 за сега... Брой мнения : 20
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Чет 26 Фев 2009, 08:25 | |
| Такам... знам че съм нова тук, но не се сдържах да пусна този коментар, не за друго, а за да убедя самата теб в нещо. Ако още веднъж напишеш, че си - Цитат :
- един супер мързелив и бездарен 'писател'
лично ще намеря къде живееш и ще дойда да ти се скарам лично, а мога и до бой да стигна. Ако не уважаваш собственото си творение и другите, няма да го уважават! Аз например първо посетих темата за коментари и когато прочетох поста ти и по-точно споменатия вече израз бях готова да не го чета, но едно вътрешно гласче ме накара да му хвърля едно око на тоя фик. И знаеш ли?! Хатеса ми и то много! Итересно е, интригуващо, не е съпунено или поне не изглежда да стане такова, не е като баналните фикове които съм чела и какъвто всъщност пиша в момента. Наистина ще се радвам ако го прдължиш и ще си чакам с надежда скоро да видя и втора глава! | |
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Чет 26 Фев 2009, 10:25 | |
| Баси изненадата! Леле, читател, който не е от общичя лол xD Aм... мерси, че ме не ме мислиш за бездарен писател, ама определено съм си мързелива... Тъй де, пиша само когато нямам съвсем, ама съвсем нищо друго, което да правя... и когато Крис ме врънка :D Ъ и да... старая се да не го правя прекалено сапунено, щото просто не си падам много по тея неща... То ще има и сапунка де (накъде без нея), ама в по-ограничени количества xD И да, пак мерси ^^
Едит: глава ще има тази вечер или утре, когато се докопам до лаптопа xD | |
| | | slytherin_princess Слидеринка
Възраст : 32 Дом : Слидерин Галеони : 1000 за сега... Брой мнения : 20
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Пет 27 Фев 2009, 06:15 | |
| Йоу, йоу, йоу, юпи, йоу, юпи, йей...нова глава, шаля-ля-ля-ля...(е не стана в рима ама нищо) Соууу коментар...*чеше се с пръст по главата и мисли* Определено ме закова на място, остави ме с виснало чейне, с широко ококорени очи от изненада, дръпна ми шалтера, спря ми тока...опа олисах се. Та изненадаме наистина развоя на нещата, но определено интереса ми се засили. Става все по-интригуващо и наистин, ама наистина интересно. Взе да ми става любопитно какво става с Джо, а и със самата Зоуи...и се надявам да пусакш често глави...айде преобори се с мързела, натикай го дълбокооо в някой шкаф и пиши...
п.п.ух много малумен коментар се получи... | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Пет 27 Фев 2009, 09:30 | |
| Ъм.. ъзи този път няма да пише нищо. |
| | | Jane Undead Дрънкало
Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Пет 27 Фев 2009, 16:57 | |
| Йей, готин фенфикшън, който най-накрая успях да прочета до края на написаното. (сесия, колеги, какво да се прави) Много ми хареса, наистина не само лепи плочки, ами и цепи секвои. ;) Чакам с нетърпение какво още ще се случи - дали Зоуи ще стане магьосница, защо приятеля й намушка онзи човек и какви още изненади ще има. Давай, Сти, само така! | |
| | | (= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Пет 27 Фев 2009, 22:26 | |
| Йей, Сти. Супер е. ^^ Пускай още, че както виждаш на всички ни е интересно. ^^ | |
| | | | Star DazZle Paparazzi '
Възраст : 28 Дом : Грифиндор Галеони : 230 XD Брой мнения : 1029
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Съб 28 Фев 2009, 02:57 | |
| Ииииха, това ми изкриви лещите! Супер е. И да, съгласна съм, набутай тоя скапан мързел в един скрин, покрий го с чаршав, полей го със сярна киселина и започни да скачаш върху него докато не го забуташ в земята, където предварително си сложила няколко големи термити, дървоядни кълвачи и бобъри. Продължи да пишеш! И мда, разбра посланието xD | |
| | | Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Съб 28 Фев 2009, 11:15 | |
| ОМГ! СТИ! Тттттииии пппппиииишшееешшшш?! Ай кент белийв ит! Никога не съм мислила, че си писателка, а сега рзбирам, че съм грешала напълно! Та ти си невероятна писателка! Ще станеш велика писателка! (колко пъти използвах 'писателка'...) Знаех, че пишеш невероятни РП-та, ето защо!
Фикът ти е невероятен! Страхотен! Хубав! Суперски! Та... Ако никой не е разбрал, да, фикът не просто ми харесва. Аз го обожавам, меко казано. Всичко е толкова изпипано и... и... *не намира подходяща дума* Мамка му, за да опиша колко много ми харесва фика ще трябва да измисля цял речник!
- Цитат :
- ...и да не го забравям в някоя прашлясала папка в компа...
Сти, не трябва да го забравяш! Ако трябва всеки ден ще ти напомням за фика, но ти трябва да го довършиш! Не трябва да твоят фик да остане заврян в някоя забутана папка в компа, както моите опити за писателство. Продължавай да пишеш! Знам, че това, че тези три думи не е голяма причина да го правиш, но ти определено имаш талант и трбява да го използваш. Не трябва да го похабяваш или да го забравяш. Трябва да го използваш пълноценно. Малко са хората с такъв талант, особено на твоите години. И... Сигурна ли си, че си на 14? Трябва да си на повече, може да си ни излъгала...
Ти си невероятна щом можеш да напишеш това! Браво, Сти, ти си велика! Много велика! Велико велика! По-велика от най-великия велик великан! *sun* (думи на Аня) | |
| | | gothic_art_girl Хафълпафка
Възраст : 31 Дом : Хафълпаф Брой мнения : 180
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Сря 04 Мар 2009, 02:13 | |
| Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!! Искам ощеееееее!!!!! | |
| | | Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Нед 08 Мар 2009, 02:37 | |
| Стичър....тази героиня ми мяза на теб. xD Не знам...Някак си. Иначе фика е малко написах,че нещо да се казва като цяло,но аз много го харесвам. ^^ Ще пропусна баналности като Страхотински е, уникален, просто върхът,защото звучат..банално/ама че израз/ и ще ти кажа единствено да продължаваш да пишеш. ^^ С нетърпение чакам следващите глави. | |
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Вто 17 Мар 2009, 13:28 | |
| Значи... Зарових най-после отново мързела си под дивана и написах главата... Нещо не ми се получи точно както искам, ама се преживява... Много благодаря на... всички, които са писали след последния ми коментар тука... xD Тоест, Маша, Дес, Ники и Ло... *дава голям хъг и на тях* И изобщо на всички, които продължават да четат... Щях да казвам и нещо друго... *почесва се по главата* Оу, да. Ще се радвам и на малко критика, щото аз лично не мисля, че всичко е толкова велико, колкото Ники го изкара xD
И някой после да ми напомни да кача снимки, че сега ме мързи. х) | |
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Сря 18 Мар 2009, 15:58 | |
| Фенфика наистина ми харесва, описанията ти са много живи и ми допадат. Героинята е симпатична, а Четворката на Потър са доста добре обрисувани. Ако искаш, мога да приложа и малко критика. На някои места твърде много излизаш от духа на книгите - например със свръхспособността на героинята да лекува хора и да научава магии за толкова кратко време. Повече бих предпочела да е някое обикновено момиче. (лично мнение) | |
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Чет 19 Мар 2009, 01:06 | |
| Не знам, ама на мен съвсем обикновените момичета ми се струват прекалено... обикновени xD Колко дълбокомислено. Иначе в първите няколко глави, случката в началото няма да играе много важна роля, чак към средата на фика ще се случи това, така че засега тя наистина си е едно нормално момиче... Като изключим това, че е явно много надарена магьосница и схваща магиите по-бързо от другите xD | |
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| | | | (= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Пет 27 Мар 2009, 08:32 | |
| Ахъм, невероятно е. Ии, брагодаря за посветената глава. ^^ Трогната съм. (хъг) | |
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Пет 27 Мар 2009, 21:28 | |
| Сти, искаме още! *събира тълпа пред къщата на Сти да скандира* | |
| | | | Проф. Даная Джоунс Професор по Вълшебство и Трансфигурация
Възраст : 40 Брой мнения : 84
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Съб 11 Апр 2009, 00:02 | |
| Така като гледам ... Все още си чакаме двете глави .. Ама нъц .. Стич е решила да ни трови живота и да се прави на гадна. *маха заканително с пръст* Айде деее ... Стиии .. Закопай някъде този мързел и ни пусни поне една главичка (МПС-арки ... xD ) да и се порадвам ... (Баси МПС-тата xD) ... | |
| | | Проф. Кърт Джойс
Възраст : 123 Брой мнения : 17
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Съб 11 Апр 2009, 01:23 | |
| Ъ... ако тръгна да пиша, ще се получат някви тотални простотии, къз последно време май 'музата' ми си е взела отпуск... Хъх. | |
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Чет 30 Апр 2009, 07:20 | |
| Сти, от един месец, цял месец, не си писла нищо! Намери си муза отнякъде и напиши главата! Ии да. Бързо. | |
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] Съб 02 Май 2009, 09:03 | |
| Пуснах главааа (айде бе!). Такова, аз съм писала, че 'през ваканцията' ще пусна глава, ама не съм споменала коя ваканция нали. Омг. xD | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Don't wanna fly... [коментари] | |
| |
| | | | Don't wanna fly... [коментари] | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|