| Кабинета на проф. Старк... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Нед 25 Май 2008, 06:29 | |
| Рикки се изкачи по стълбите нагоре към кулата.Почука на дървената врата и изчака докато получи отговор отвътре.Тя надникна и пристъпи леко притеснена в кабинета на проф. Старк: -Добър ден,професоре!Ще може ли да попитам какво ще правим сега след като няма други второкурсници освен мен-ще продължаваме ли с уроците или няма? | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Нед 25 Май 2008, 06:35 | |
| Стелла вдигна погледа си от листите, които преглеждаше, към Рикки и каза: - Ами за мен и един човек е нещо. Все пак това е един сериозен предмет и ти трябва да продължиш с уроците си... Да, ще продължаваме, нищо че си само ти... Дори първия ти урок ще се проведе утре... Учителката млъкна и Рикки стана от мястото си. Излезе през масивната дъбова врата, а Старк продължи работата си. | |
|
| |
vikos Слидеринец
Възраст : 29 Дом : Домът на хитрите и злите, СЛИДЕРИН Галеони : Виж в трезора на Алан Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Нед 01 Юни 2008, 07:17 | |
| Алан се беше измъкнал от общата си стая. Изкачи се по витите стълби и почука по дъбовата врата на професор Старк. Учителката тихо каза: -Влез. Алан влезе с лека кашлица. -Професоре, може ли да ме извините, защото съм болен (нямам достъп до копмютър). | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Нед 01 Юни 2008, 07:56 | |
| - Ъъъм, не виждам какъв е проблема сега да напишеш един РП пост в темата с урока, вместо да идваш тук и да се налага да ти пиша отсъствие. Ако е за домашното - добре, ще те извиня, но после ще трябва да ми го пратиш, така или иначе. А би ли ми казал колко време горе-долу ще отсъстваш? | |
|
| |
vikos Слидеринец
Възраст : 29 Дом : Домът на хитрите и злите, СЛИДЕРИН Галеони : Виж в трезора на Алан Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Пон 02 Юни 2008, 01:00 | |
| -Мисля че до събота следобяд. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Пон 02 Юни 2008, 01:11 | |
| - Добре, ще те извиня, но после все пак ще трябва да ми предаден домашното. Алан кимна и излезе, като каза 'Довиждане', а Стелла отново се захвана да проверява домашните... | |
|
| |
hariet_develor95 Грифиндорка
Възраст : 29 Дом : Griffindor Брой мнения : 346
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Сря 09 Юли 2008, 01:03 | |
| Хариет почука на вратата и влезе. -Професор Старк, исках да ви попитам, тъй като Библиотеката е заключена, а сте дали домашно по ЗСЧИ от нея (легендата за хинкипънк) може ли домашното да е измислена от нас легенда? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Чет 10 Юли 2008, 08:25 | |
| - Ами да, разбира се. То така или иначе в библиотеката няма подобни истории. Очаквах от вас да я напишете.
П.П. защо не кандидатстваш в групата за библиотеката? | |
|
| |
HP_Fan Грифиндорка
Възраст : 29 Дом : Грифиндор Галеони : Достатъчно Брой мнения : 927
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Нед 27 Юли 2008, 00:16 | |
| Ема доближи вратата на кабинета на професор Старк и плахо почука. Професорът й каза да влезе и момичето пристъпи прага на стаята. -Добър ден, професоре. Имам един въпрос за последното домашно на първокурсниците. Търсих в Библиотеката какви други трикове правят Корнуолските феи, но нищо не открих...Може ли сами да измислим два-три трика? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Нед 27 Юли 2008, 07:58 | |
| Сти бързо грабна златния снич, който летеше около нея и го вкара в най-близкото чекмедже. След това се обърна към вратата и извика едно 'Влез'. Ема Браун, първокурсничка от Грифиндор, влезе в кабинета й и й зададе въпрос, свързан с последното й домашно. - Мда... може да си измислите - отвърна Стелла - Дори може да напишете само един трик, като го напишете като... легенда. Кога феите са направили този трик, къде... Нещо друго? | |
|
| |
HP_Fan Грифиндорка
Възраст : 29 Дом : Грифиндор Галеони : Достатъчно Брой мнения : 927
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... Пон 28 Юли 2008, 01:13 | |
| Ема изслуша внимателно препоръката на професор Старк и когато учителката попита за други въпроси, момичето отговори: -Благодаря за отговора, професоре. Не, нямам други въпроси. Желая ви приятен ден.- Ема се обърна и излезе от кабинета на професор Старк. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кабинета на проф. Старк... | |
| |
|
| |
| Кабинета на проф. Старк... | |
|