HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

ЧРД на админката!

Go down 
+6
Flawless
Heru_EldA
Beautiful Mind
Cruel Serenity
*Rikki*
(= Smile =)
10 posters
АвторСъобщение
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Възраст : 30
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 00:47

Днес любимото ни Юленце (Heru_EldA) има ден-ден ЧРД на админката! 8918
Хайде всички да й честитим и да я поздравим от сърце ЧРД на админката! 667598

ЧРД на админката! 317530

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЮЛЕ!

ЧРД на админката! Denslon

Юленце!Мислех си да извадя едно хубаво пожелание от нета,понеже мен не ме бива в тия неща...но когато пожеланието е плод на въображението и таланта на някой си друг,който го е качил в нета...няма да е толкова хубаво. ЧРД на админката! 962426

Чудя се какво да ти пожелая...
Здраве,
щастие,
късмет
на вред!
xixixa xixixa
Неее...това беше майтап... /ах,кога ли ще се държа сериозно ЧРД на админката! 77757 /

Юленце!Пожелавам ти да имаш всичко което пожелаеш,да си винаги щастлива и усмихната,заобиколена от приятели и хора които те обичат.Пожелавам ти никога да не се чувстваш самотна....защото самотата е нещо ужасно и по-страшно от всичко.Пожелавам ти всичкото здраве,всичкото щастие и всичкия късмет!Обичай и бъди обичана!
От твоето Янче ЧРД на админката! 77757
Върнете се в началото Go down
http://www.album.bg/ania.smile/
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 628

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 01:03

Юле,аз вече ти честитих,но хайде пак да го направя!Пожелавам ти много здраве ЧРД на админката! 93580 ,успех ЧРД на админката! 65646 ,любов ЧРД на админката! 758943 и хора,с които да споделяш всичко това shp .Нека всеки твои ден да е част от най-големия купон на земята ЧРД на админката! 201152 ЧРД на админката! 119418 !Изненадвай и бъди изненадвана,защото не е хубаво,когато знаеш какво ще стане в следващия момент ЧРД на админката! 8060 !Нека да получиш най-хубавите подаръци днес и този рожден ден да ти остане завинаги в спомените ЧРД на админката! 859473 ЧРД на админката! 285378 !
Нека ти и всички ние да направим най-готиния форум [/color[color=violet]],сайт,вестник ( ЧРД на админката! 77757 ) и да задминем и най-добрите bl

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЧРД на админката! 317530 ЧРД на админката! 796287 :up:

ЧРД на админката! 445166 ЧРД на админката! 445166 ССЩЗС (за да не те изостявя и слънцето) ЧРД на админката! 445166 ЧРД на админката! 445166
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat
Възраст : 28
Дом : Ravenclaw
Брой мнения : 2740

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 01:09

Юлеее, ЧРД!
Вече ти пожелах всичко най-хубаво, ти си знаеш ЧРД на админката! 65578 Дано днес да си изкараш страхотно и никога да не го забравиш ^^

Polly ^^
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 01:11

Йеее, тъкмо мислех да направя тема в Горещия Стол, ама тука наистина е по-подходящо =)

Юле... и мене не ме бива особено в пожеланията, а и мисля, че ти казах всичко, което исках още снощи...
И все пак, повторението е, ъъъ... нещо си ЧРД на админката! 609653

Чъ Ръ Дъ, Юлееее ЧРД на админката! 445166

Пожелавам ти от все сърце здраве и късмет, и щастие... И много любов, защото е нужна на всеки и май наистина е най-важното... И много слънчеви усмивки, само истински... И приятели, също само истински, дори и малко... важно е качеството, не количеството =)
Желая ти тоя рожден ден наистина да си изкараш добре, не като предните години... да си вдигнеш щур купон с най-добрите си приятели и днес усмиФката да не слиза от лицето ти. И да получиш супер подаръци и като погледнеш наляво и видиш някой от тях да ми казваш за какво се сещаш ^^ ти си знаеш, хах
И... ти пожелавам, каквото си пожелаеш... 'щото, въпреки че ме бива в гадаенето, си ми малко далечко, че да мога хубаво да ти разчовъркам мозъка. Което ме подсеща, че ти желая и да дойдеш в Добрич и да се видим и да отидем на ядем пица на Нещото...
И окото още ме боли и едвам гледам, затова ще приключвам...
Голяяяяяяяяяма да порастнеш!

Хъг и Цун =)

Едит: баси, аз докато го напиша това и Рикки, и Поли ме изпреварили... хъх ЧРД на админката! 609653
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
Гост
Гост

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 01:43

Айде и аз да се включа. Къде без мен. ЧРД на админката! 65578

Чъ Ръ Дъ , Юленце. ЧРД на админката! 796287

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Нека твоята съкровена мечта стане реалност!!! Помни, че живота е като огледало и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Така че бъди все същото усмихнато момиче! Нека имаш куража да реализираш всичките си мечти, да имаш вяра, че хубавото предстои, любов в живота да те зашемети и да бъде така до сетнини. Не губи своята инициативност, бъди винаги сърдечна. Не се сдухвай лесно, бъди силна. Бъди все така различна и пълна с идеи. Нека форума и сайта да потръгнат още по-добре и да вървят само нагоре...до самия връх.

Приятно изкраване на ден дена.

Бичкам те. ЧРД на админката! 8918
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 02:35

Еййй... кога успяхте да изпишете толкова ? ЧРД на админката! 65578 Мерси за страхотните пожелания! По едно гоооооляяямо хъг за всички! По няколко пъти ще ги препрочета за да вникна в тях, че като се четат наведнъж не става ЧРД на админката! 65578
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 02:44

Моооля,моля,пак заповядай. :-)
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 03:13

Добре ^^ Догодина пак ще заповядам ЧРД на админката! 8918
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 03:18

ЧРД на админката! 65578 Супер :bezz1ba usmivk
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 03:19

Ако не офлуудите и тая тема няма да ви бъде
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 03:21

Няма да сме ние,ако не я офлуудим. ЧРД на админката! 8918

П.П.Споко после ще я преместя в кошъ...флууди си и ти ЧРД на админката! 609653
Flawless
Miss Murder
Miss Murder
Flawless

Female
Virgo Dog
Дом : Рейвънклоу
Брой мнения : 848

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 03:24

ЧЕСТИИИИИИИИИТ РОЖДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН,ЮЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Пожелавам ти:
здраве
щастие
късмет
радост
успех
късмет
и слънчеви дни!
Това е от мен,защото не мога да измъдря повече.Приятно изкарване!
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 04:27

Мерси! Хъг и за теб!
hariet_develor95
Грифиндорка
Грифиндорка
hariet_develor95

Female
Taurus Pig
Възраст : 29
Дом : Griffindor
Брой мнения : 346

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 05:01

Юленце, ти си един от най-важните хора в този форум, и заслужаваш всичко най-хубаво в живота! Ти си една от най-добрите ми интернет приятелки и ако не беше страхотния форум, никога нямаше да срещна този страхотен човек- ТЕБ!!!! Пожелавам ти супер-мега-гига добри приятели, готини купони, сладки гаджета и мили котки!!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!! (гуш) ЧРД на админката! 317530 :butterfly: ЧРД на админката! 283322 ЧРД на админката! 524307 ЧРД на админката! 8918
Imagination ^^
Грифиндорка
Грифиндорка
Imagination ^^

Female
Sagittarius Rat
Възраст : 27
Галеони : 1020
Брой мнения : 162

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 05:38

Йей...Юлееее АмиЧъРъДъи такам да си Жива И здрава и всичко най-хубаво занапред в живота ииии да ти сле случи ВСИЧКО КОЕТО ПОЖЕЛАЕШ

by MIMI ЧРД на админката! 8918
http://www.hrastalak.com/toffff
BэbY'нkъЪ...=]
Хафълпафка
Хафълпафка
BэbY'нkъЪ...=]

Female
Taurus Goat
Възраст : 33
Дом : Хафълпаф
Галеони : 1000 =]
Брой мнения : 174

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 06:01

Ам.. Честит рожден ден и от мен! ;;] Нека тази една година, с която си вече по - голяма ти донесе тройно повече щастие, здраве , любов и усмивки. А също и успехи (най-вече с форума) , повече приятели , повече сбъднати мечти, и сълзи от радост. Нека бог бъде с теб във всичко и насякъде. (леле , се едно съм някъф поп , който опява xD )
http://www.hogwarts.hooxs.com
Prisila
Cam Gigandet-офил!
Cam Gigandet-офил!
Prisila

Female
Scorpio Snake
Възраст : 35
Галеони : Много
Брой мнения : 484

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 08:24

Юлето има рожден ден.
Ем, Юле, знаеш какво мисля за теб и колко много ценя мнението ти като човек, приятел и "шеф" (хах :] ).
Абе и ти си порасна, а? Леле няма няма и станете големи. Да видим, за разнообразие аз ще си пожелая нещо вместо теб... Пожелавам си никога да не се променяш, защото няма да ти го простя. Пожелавам си да имаш все така голямо въображение и да се раздаваш още повече. Пожелавам си всичкото щастие на света да дойде при теб. Също така си пожелавам и да си построиш фабрика за луканка и да не забравяш приятеите си, кхъм. ^^

Още един път, Честит рожден ден Юле. Love Ya. :]
http://missshine.aha.bg/
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 08:32

Присилаааааааааааааааааааа! ЧРД на админката! 863457 ЧРД на админката! 863457 ЧРД на админката! 8918 ЧРД на админката! 8918 (биииг хъъъг)
Prisila
Cam Gigandet-офил!
Cam Gigandet-офил!
Prisila

Female
Scorpio Snake
Възраст : 35
Галеони : Много
Брой мнения : 484

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 08:42

(мечка трошаща кости)
Ко прайм маняци?

PS: Юле, честит рожден ден ъген.

Мене не флууди.
http://missshine.aha.bg/
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 08:46

Мене пък флууди ЧРД на админката! 65578
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat
Възраст : 28
Дом : Ravenclaw
Брой мнения : 2740

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 08:59

Айде да не офлуудваме на Юлето темичката ;(
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitimeСря 06 Авг 2008, 22:14

Ключ и кофа.
Sponsored content

ЧРД на админката! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЧРД на админката!   ЧРД на админката! Icon_minitime

ЧРД на админката!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-