HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Новости във форума

Go down 
+3
Princess Elf...
*Rikki*
Щраус Вивалда
7 posters
АвторСъобщение
Щраус Вивалда
Слидеринка
Слидеринка
Щраус Вивалда

Брой мнения : 122

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeЧет 08 Май 2008, 10:54

Тук са новостите!
Върнете се в началото Go down
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 628

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeПон 12 Май 2008, 08:48

Така...искам само с няколко изречения да обобщя-Искам да БЛАГОДАРЯ на всички администратори,които се включиха усилено в работата за пресъздаването на форума!Няма да изброявам по имено,но съм изключително доволна от тяхната експедитивна работа.Ние решихме,че това е достатъчно за момента и ще се оправяме сами с Юлето.Сега само ще ви помоля всеки да започне усилена работа по раздела,който е поел и да гледаме в усмивка към бъдещето ;).

ПП:Само ако съм забравила да дам на някого модераторските права,моля да ме извини и да си ги поиска в съответната тема...
Princess Elf...
Напуснала.
Напуснала.
Princess Elf...

Female
Virgo Rat
Възраст : 28
Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу
Брой мнения : 989

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeПон 12 Май 2008, 11:36

Можеше поне да предупредиш, че махаш админските права. Имам няколко неща за които отговарях като админ, но не ги завърших, защото не можех за дълго да влизам.
И да попитам с Юлето ли го решихте това махане? Защото в началото имаше някакви уговорки....
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeВто 13 Май 2008, 00:29

Ми не е вярно в началото ИМАШЕ уговорки след 1-2 седмици да се махнат админските права-няма как да сме 9 админа на форум с 29 потребителя.

А относно нещата,които си имала да свършиш- поискай модераторски права на отделите и си ги довърши...
Princess Elf...
Напуснала.
Напуснала.
Princess Elf...

Female
Virgo Rat
Възраст : 28
Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу
Брой мнения : 989

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeВто 13 Май 2008, 05:04

Става въпрос че за това ми трябват админски права. Но както и да е. А и то повечето се отказаха, така че не бяхме 9 админа.
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeВто 13 Май 2008, 05:16

Ъъъм, аз точно за това се бях ядосала. Изведнъж махнаха на всички правата и нито ни направиха модератори на определени раздели, нито нищо. То се знаеше, че тва ще е само временно, най-много седмица, ама можехте поне час преди тва да ни предупредите, щото може да сме имали някаква работа... ама на кого му пука всъщност
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeВто 13 Май 2008, 10:02

Добре де,извиних се вече един път.Какво искате ,на колене ли да ви падна?!
Добре,скарали сте се с Юлето,скарали...ами поне не си го изкарвайте на мен!
Особено за Сти-до онзи ден супер отношение,а сега изведнъж "Хайде да уфлуудим на админките" .
Сега не искам да се караме с никого,но аз нищо не съм направила ,за да си го изкарвате на мен.
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeВто 13 Май 2008, 22:14

Рикки, извинявай за отношението. Не съм искала да си го изкарвам на теб... И това 'да офлуудим на админката' беше за Юлия, защото тя явно... подкрепя флууда, знам ли.
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeВто 13 Май 2008, 22:40

Няма проблеми ,Сти..

ЕДИТ:Обаче ,мисля че никой не подкрепя флууда-най -малко пък Юлето.Това,че не е познавала толкова добре Елфида и не е осъзнала какво правят тримата не означава нищо...
Стаси
Напуснала.
Напуснала.
Стаси

Female
Scorpio Rooster
Брой мнения : 654

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeСря 14 Май 2008, 13:40

Най-новото във форума... Stassi's bakc *sun*... Мдам... Did you miss me? Нвм... Искам публично да се извиня на тези, с които се гаврех така мазно... Извинете също, че ще продължа да го правя =)
http://oh-so-art.com/forum
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeСря 14 Май 2008, 21:07

Йеееееееееее, Стаси се върнааааааааа
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeЧет 15 Май 2008, 06:37

Дубре душла отнову (:
http://www.album.bg/ania.smile/
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeЧет 15 Май 2008, 21:18

Дъъъ, понеже темата за напускането я няма тука ще пиша... Напускам форума до края на учебната година, щото днес следобяд е ми спират нета, щото съм наказана... Трябвало да си поправя успеха... нвм. Не знам как ще се оправям с моите предмети, ама... Предполагам, че поне събота и неделя ще мога да влизам *сън*. Та, чао =)
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeПет 16 Май 2008, 10:54

Аууу ужас!Сти,оправяй си успеха ама бързо !!! :lol: Какво ще правим без теб?!?!
Е,ще ни бъде мъчно и се надяваме скоро да ти отменат наказанието ;)
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeПет 16 Май 2008, 12:20

Хъх... понеже и явно майка ми не може без интернет няма да ми го спрат... ама ще мога да влизам само когато наш'те ги няма... тоест сутринта преди училище... Та, да знаете, че ще мога да си преподавам уроците и там разделите, да не ми търсите заместници =)
Пък наказанието скоро няма да го отменят предполагам. Бяха бая ядосани...
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeНед 01 Юни 2008, 21:55

От вчера насам съм започнала да слагам нови емотиконки.Вече има сигурно повече от 20тина нови и не мисля да слагам още поне за сега,защото ще стане прекалено претрупано,а и неможе всички да се използват едновремено.Онзи ден Сти ми каза,че нямало емотиконка за прозяване-вече има :;SDF: .
Качила съм новите по-нагоре,за да се виждат и използват по-често.Надявам се да ви харесват,а ако имате желание за някоя нова или да сменя някоя- в темата с оплакванията! :(y):

ПП:Само гледайте настройките ви да са на "smiles 1",за да можете да ги разгледате всички :hi:
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeПет 06 Юни 2008, 06:02

Хайде бе хора?!?Какво става в този форум?Хайде малко мнения да натрупаме.. от два дни жива душа няма тук :b007:
stefity.1
Хафълпафка
Хафълпафка
stefity.1

Female
Aquarius Pig
Възраст : 29
Дом : Хапълпаф
Галеони : =}
Брой мнения : 181

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeСъб 07 Юни 2008, 04:59

ЗДравейте пак от мен. Отсъствах доста време и се радвам безкрайно много че пак съм тук. Вече имам нов дом, живия при мама и се оправям за предстоящата ваканция.

Едит: Новите емотиконки са чудесни Новости във форума 867881 :c018: :c043: Новости във форума 283322
http://hphex.com
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitimeСъб 07 Юни 2008, 05:50

Йеее,Стефи се върна!!!Добре дошла,Стефи!Радвам се,че емотиконите ти харесват :ura:
Sponsored content

Новости във форума Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новости във форума   Новости във форума Icon_minitime

Новости във форума
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-