HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Как се почувствахте? | |
|
+8Cruel Serenity Jane Undead kris_15 Prisila HP_Fan (= Smile =) - Wishmaster *Rikki* 12 posters | Автор | Съобщение |
---|
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Как се почувствахте? Пет 09 Май 2008, 04:13 | |
| Как се почувствахте когато разбрахте,че форума е изтрит?На мен направо ми стана лошо.Този момент го преживявам за втори път и не беше много приятно.Дано да не се повтаря повече. ПП:Само ще помоля да не пишете мнения от 1 дума като например "Ужасно" или "Как може такова безобразие?!?".Пишете сносни и дълги мнения.Не флуудейте! | |
| | | - Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Пет 09 Май 2008, 05:30 | |
| Ами не ми стана много приятно определено. Не за друго, ами заради труда на админите и модераторите да докарат форума до това положение. Постъпката на Велина наистина не беше добра и с това мисля, че са съгласни всички. Така и не разбрах защо го е сторила, но според мен няма оправдание, каквито и да са били причините...
| |
| | | (= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Пет 09 Май 2008, 05:39 | |
| Просто бях шокирана...Нямам думи...Изумях!И хем бях ядосане,хем ми беше страшно тъжно! Във стария форум съм от август 2007 майче и вече наистина бях свикнала с него...И имах толкова мнения... :( Първо като влязох тук и не се сетих че форума е друг.Нали и дизайна и картинките са същите...И си помислих че някой ми е сменил паролата.И после ми казаха в общия чат,че Велина е изтрила форума...и направо ми се искаше да я застрелям! | |
| | | HP_Fan Грифиндорка
Възраст : 29 Дом : Грифиндор Галеони : Достатъчно Брой мнения : 927
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Пет 09 Май 2008, 07:08 | |
| Аз не знаех за изтриването на форума, докато не влязох на обяд и като се логвах ми изписа, че ника или паролата е грешен/а...И се ужасих! Да, от скоро съм тук, ама горе-долу бях напреднала, ама нищо... | |
| | | Prisila Cam Gigandet-офил!
Възраст : 35 Дом : Рейвънклоу Галеони : Много Брой мнения : 484
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Пет 09 Май 2008, 07:09 | |
| Ами най-точната дума май е разярена.Мда,това е идеалната дума описваща чувствата ми като разбрах какво е направила оная смотла с форума.Съжалявам,но наистина се бях привързала към него в предишния му вид и бях свикнала с всичко,както си беше.Много тъпо постъпи тя.колко трябва да си ограниче и тесногръд,че да изтриеш нещо само защото си ядосан и не можеш по-друг начин да си изкараш яда към някого.Беше много гадна постъпка.Тъкмо беше почнал форума да върви нагоре.Имаше множко потребители,някои от тях доста редовни ... Радвах се на форума.Беше ми забавно да гледам как се развива постепенно и как всички работехме взаимно за да го подобряваме.Сега просто го почваме отначало.Тъпо,изгубихме страшно много информация и мнения и произведения и още един куп полезни неща.Дори не споменавам,че ни беше доста хубава и библиотеката.Абе като цяло съм изнервена,но мисля че вече почна да ми минава,а и сега вече знам,че новия форум няма кой да го развали,изрие,хакне и така нататак.Защитен е по-добре. | |
| | | kris_15 Snivellus ^^
Възраст : 28 Дом : Рейвънклоу Галеони : Много Брой мнения : 214
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Съб 10 Май 2008, 06:22 | |
| Гадно.Първо се опитах да вляза със стария си рег. без да подозирам ,че форума е бил изтрит.Половин час се опитвах ,но накрая реших пак да се регна и ми изпратиха (незнам кой) съобщение ,че старият форум е изтрит. Просто е ужаснуууу! | |
| | | Jane Undead Дрънкало
Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Вто 20 Май 2008, 16:27 | |
| Стана ми кофти за вложения труд и емоции в него. В новия форум определено не съм същия човек - РП-тата ми не са толкова смислени, нямам откъде да гледам, мисля си за други неща. Общо взето, позабравих този момент, но още се чувствам гадно, като се сетя колко труд бяха вложили администраторите, модераторите, а също и обикновените потребители. | |
| | | Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Вто 20 Май 2008, 20:15 | |
| Ъъ... аз първо се опитвах 10 минути да вляза във форума със старата регистрация... Нищо не стана. Накрая питах в общия чат що са ми изтрили потребителя :lol: . И като ми казаха, единствено се шокирах. Помислих малко, мислих, и реших да намеря скайпа на Велина да и изкажа "любезно" мнението си... Но това сега е друга тема. Мъчно ми е за стария форум и трудът в него, онези безброй мнения, които се бълваха на ден. Е, да, но Юлето и Весито се взеха в ръце бързо и направиха каквото трябваше - направиха всичко (е, почти) както беше преди. Заслужават (и тези, дето бяха помощник-админи) по една огрооомна 5-етажна торта :lol: | |
| | | Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Сря 21 Май 2008, 00:21 | |
| Това за тортата е много добра идея между другото. Като си направим форумна среща, задължително ще има такава ;) Та... аз тогава бях във форума и ровичках в админ панела. И най-накрая реших да се изкажа на Велина. Така и така... щом е админ да си върши задълженията или да си даде рег-а на друг за да може да се ползва пълноценно админ панела. И тя явно е била в лошо настроение тогава и е измислила трети начин... изтри форума. В чата ми написа, че го е изтрила. Знаех, че не се бъзика, веднага видях и съобщих на другите в общия чат, ама някои от тях вече бяха забелязали. След продължителното обсъждане каква е Велина, аз се заех да правя този. Ама ми беше адски гадно. Нямах думи направо за нечовечността й. Цяла година по този форум са се трудили толкова много хора. Там беше "уютничко". Флууда беше приятен, тъй да го кажа. Докато тук и дизайна е същия и подофрумите... ама е адски различно. Въздействието е друго... наистина ме е много яд за стария форум. Съсипа ми настроението за няколко дни (и не само на мен)... старах се по-бързо да възстановя форума... най-вече ме е яд за потребителите, които бяха. Да, сега се върнахте. Ама колко сме... 40. А преди бяха 140. Сега примерно ако ще искаме да върнеме стари потребители, все едно ще ги каним в друг форум. Яд ме е, че не е същото и няма да бъде. Сега този форум е просто копие. Фалшиво копие... Ама аз съм оптимист и намирам плюсове. Велина я нямааа, Велина я нямаа. Тралала :lol: И без това се чудихме как да я свалим от поста преди триенето на форума... Е... нищо чудно пак да е тук с няква друга рег, ама... не ми пука. Като разберем, чее тук ще я баннем :lol: | |
| | | Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Нед 25 Май 2008, 23:46 | |
| Пфф,чак сега забелязах тази тема. :lol: Та първо не знаех и влизам да видя какво защо. И гледам че в сайта има само един раздел с един форум. Поразпитах в общия чат и ми казаха какво е станало. Бях потресена. Реших да намеря скайпа на Велина и да 'и надуя главата с това как изобщо си е помислила да изтрие форума. Та там бяхме на върха на класациите. Стари потребители се връщаха. Имаше по - засилена работа и изведнъж хоп...и форума го няма. Как може някой с такава лека ръка да премахне за секунди такъв прогресиращ форум? Немислимо. Почувствах се ужасно. Беше ми гадно. Но след като се заехме с усиленото обновяване на форума това мааааалко ми отвлече внимането. Има си и добри черти от това, но са много малко. Например стари потребители, които са изтрити и само мненията им са там или са напуснали тук ги няма. И тук ще се натрупат потребители с едно мнение, но поне ще са изтрити другите. Ама може някой потребител да се върне и да започне да влиза със старата си регистрация. Беше ми мъчно за всичките мнениия които с времето са били натрупани. За всичката информация, която е била написана. Дори и сега аз се сещам за разни неща, но в един миг се усещам, че тези неща няма да мога да ги прочета или видя отново, защото са изтрити. Все си мисля за неща които мога да докажа че са така като погледна в информацията в многобройните теми, но се сещам че ги няма. И отново ми става гадно. Бях само на няколко месеца в стария форум, но силно се привързах към него. Сега се привързвам отново и към този. Но въпреки, че знам, че Юлето никога няма да постъпи по този идиотски начин малко ме е страх, че може форума да бъде изтрит. Например от някоя грешка. Или...авария. Де да знам. Но всеки път като си спомня ми става гадно..и тъжно. | |
| | | Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Пон 26 Май 2008, 00:06 | |
| Да, наистина. Ужасно е, че даже има така опция. Даже когато влизам в админ панела в системните настройки, ме полазват тръпки като видя това "delete forum". Бррр. Направо ме е страх да го поглеждам да не би да го изтрия случайно, макар, че то случайно няма как да стане. Нужна е активация по емейл и тем подобни... да. За някои форуми, които те първа са създадени, може и да е нужна тази опция, но за по-напреднали форуми опцията трябва навъплно да бъде премахната или поне за да стане осъществяването на триенето на форума, то някак да се прати предварително масов мейл и потребителите да подтвърдят или не... и там при некъв си процент на съгласие, да стане :lol: Направо ще зема да го предложа това във форума на едит боард, но не знам как да го напиша на английски. :lol: Ако някой може... ще е добре :lol: | |
| | | loveramona Хафълпафец
Възраст : 28 Дом : Дома на трудолюбивите Хъфълпаф Брой мнения : 40
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Нед 06 Юли 2008, 23:37 | |
| Тогава аз още не бях се регистрирал, но ако бях определено щехд а се почустван зле ще ше да ми се гади и също така и аз се надявам никога повече да не става така.Ще е много гадно нали? | |
| | | Imagination ^^ Грифиндорка
Възраст : 27 Дом : Грифиндор Галеони : 1020 Брой мнения : 162
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Съб 19 Юли 2008, 06:38 | |
| Ам ще може ли да изпозваш Edit... не че нещо ама наистина има доста грешки , а колкото до това как щях да се почувствам ... ами аз съм го изпитвала, но не на този форум, а на друг и определено не ми беше от най-приятните моменти
П.П. Не искам да флуудя ,ама ... | |
| | | (= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Пон 21 Юли 2008, 01:15 | |
| Олееее!Кой го казва!
Между другото мисля,че тази тема вече е безполезна.Новите потребители не знаят,че е имало стар форум..и няма как да се почусват.А мисля,че който от старите е искал да се изкаже го е направил,така че... : ) | |
| | | *Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? Пон 21 Юли 2008, 05:10 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Как се почувствахте? | |
| |
| | | | Как се почувствахте? | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |