Гост Гост
| Заглавие: Емона Айрънс Сря 23 Юли 2008, 13:08 | |
| Емона Айрънс
години-11 зодия-овен рождена дата-4 април Емона произлиза от древен магьоснически род. Всичките и прадеди са били чистокръвни, докато бащата на момичето не се оженил за мъгълка. Емона е кръстена на баба си, която и е дала едно колие при раждането и и я орисала с много щастие.
Външен вид: Емс, както я наричат приятелките и, има сравнително светла кожа ( същата като на майка и). В лицето тя прилича повече на майка си, отколкото на баща си, освен нослето. То е остро и мъничко. Кафявите и очи също са малки, но дълбоки, изпълнени с изразителност и нежност. От тях блика добродушност, какъвто е и характера на Ема. Устните и са плътни, в сравнение с размера им-отново малък. Белите и зъби се подават в изящна и чаровна усмивка. Веждите и са светло кестеняви и тънки. Челото и е малко, но широко. Ушите и леко стърчат, което винаги е било проблем за малкото момиче. Има кестенява права коса, със средна дължина. Обича майка и да я сплита. Емона харесва да си слага различни диадеми, за да вдигне свободно падащите къси кичури коса. Момичето е слабичко и по-ниско, отколкото връстничките си. Това винаги я е притеснявало, но този дребен недостатък винаги и е придавало миловидно излъчване. Има белег отляво на пъпа-от операция.
Характер: Емона е оравновесен човек. Тя е търпеливо и спокойно момиче, което ще ти помогне винаги, ако си в беда. Отдадена е на приятелите си и би направила всичко за тях- дори и да се изправи срещу дракон. Тя е мила и добра. Обича да чете книги, които изобилстват в огромната библиотека в семейната къща. Когато близки или познати гостуват на семейството и, Емона винаги се е отличавала с добри маниери и възпитание. Тя е общителна, което и помага за сприятеляване с други деца. Характера на Емона се отличава с това, че е променлив. Момичето е непредсказуемо- в един момент може да е дружелюбна, а в следващият- избухлива. Спори с плам в очите и винаги отстоява своето. Голям инат е-отличителен белег на зодията и. Емона е интелигентно и забавно момиче. Има чувство за хумор, което печели симпатиите на заобикалящият я свят.
История: Емона е родена в Лондон. Тя прекарва детството си в голямата къща. Като по-малка тя обичаше да се разхожда по-безкрайно дългите коридори на къщата. Обичаше да разглежда интересните стаи. Играела си е с многото приятелки навън в големия двор. Едно от любимите и занимания и до днес е да се грижи с баща си за многото растения в оранжерията. Майката на Емона е мъгълка. Тя се казва Ванеса и работи като заболекарка в една от най-големите болници в Лондон. Баща и (Паркър) от друга страна е потомствен магьосник и работи в Министерството на магията. Емона има по-голям брат ( Руфъс) , който работи в Италия. Там той изследва магическите растения. Когато след завършването си в "Хогуортс" ( като Отличник), той заминава за чуждата страна, Емона била съкрушена от мъка. Тя плакала постоянно и била в много лошо настроение, въпреки многото писма, които и изпращал Руфъс. Магьосническите си способности тя не откива пряко. Когато навършила 11 години, баща и и споделил, че е магьосник и че е възможно да е предал възможностите си на Емона. Тя била изненадана, но много щастлива. Когато пристигнало писмото от "Хогуортс" , момичето било на седмото небе от щастие и нямало търпение да започне учебната година.
Допълнително: Емона има 2 домашни любимци. Единият е от мъгълският свят-коте на има Сари-и един от магьосническият-перлено бяла сова ( Бленди) . Момичето обича куидичът и за това няма търпение да стане 2 курс и да се пробва като гончийка. Любимият и цвят е виолетовият. Обича Билкологията, но Отварите не я влечат. Страх я е от неизвестното и от несекомите.
Снимка---http://thumbs.dreamstime.com/thumb_80/1156657210PfHyIZ.jpg
Последната промяна е направена от kris3nc3_lov3s_3mma на Чет 24 Юли 2008, 01:01; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Емона Айрънс Чет 24 Юли 2008, 00:23 | |
| Аз одобрявам... Само ще те помоля да не пишеш с тъмносин цвят, защото не се различава на фона на форума... | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Емона Айрънс Чет 24 Юли 2008, 00:58 | |
| Благодаря ти много. Промених цвета, за да се разчита. :happyface: Искам само да попитам нещо, защото съм нова тук. Искам да знам мога ли да си отворя трезор в "Гринготс" без да ми е одобрен героя или одобрен само от единия човек? |
|
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Re: Емона Айрънс Чет 24 Юли 2008, 04:04 | |
| Аз мисля,че можеш да си направиш трезор и да си накупиш нещата,а ако Стаси не одобрява...ще си оправиш героя и ще се запишеш за предметите ;) | |
|
Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: Re: Емона Айрънс Чет 24 Юли 2008, 15:24 | |
| Mда... И аз го одобрявам... | |
|
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Емона Айрънс Пет 25 Юли 2008, 02:20 | |
| Добавям в списъка ^^ Ключ! | |
|
Sponsored content