HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Коридорите | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Дилен Мир Хафълпафка
Възраст : 34 Брой мнения : 30
| Заглавие: Коридорите Вто 22 Юли 2008, 09:17 | |
| Това бяха коридорите. Дилен и Кара вървяха по коридорите. Приказваха си, опознаваха си. - Аз също пристигнах преди малко. - каза Дилен. - Разкажи ми нещо интересно за себе си?Аз имам куче за домашен любимец и сова, която е тук с мен. А ти? | |
| | | Flawless Miss Murder
Възраст : 30 Дом : Рейвънклоу Брой мнения : 848
| Заглавие: Re: Коридорите Сря 23 Юли 2008, 13:28 | |
| Джун вървеше разсеяно и се сблъска с Дилен -О,извинявай Дилен,съвсем се бях отнесла.На къде си се запътила. -Ами към общата стая,ами ти? -Ами аз разглеждах..А после към Общата стая.Как си ти? -Страхотно!Точно се връщахме от Голямата Зала заедно с Кара... -Ооо,здравей Кара!-каза Джун леко изчервена,защото изобщо не беше забелязала другото момиче -Здравей!-Отвърна Кара. -Амии извинявайте,аз ще тръгвам.Чао!-Каза Джун и продължи напред. | |
| | | Karoana Хафълпафка
Възраст : 36 Дом : Хафълпаф Брой мнения : 37
| Заглавие: Re: Коридорите Пон 28 Юли 2008, 02:14 | |
| -Чао, Джун-отвръна Кара Момичето вече се беше отдалечило когато Кара каза на Дилен: -Май няма да е лошо и ние да поразгледаме, какво ще кажеш? -Да, наистина е така, но хайде да го оставим за по-късно, защото искам за малко да се прибера до общата стая. -Добре, да вървим тогава-съгласи се Кароана и двете момичета свиха по един коридор | |
| | | Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: Коридорите Сря 06 Авг 2008, 04:52 | |
| Ема,Кара и Лия излезнаха от мазето на Хафълпаф и започнаха да се разхождат из коридорите.Те си приказваха и се смееха. -На кои часове се записа?-попита Лия Емс. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Коридорите Сря 06 Авг 2008, 12:06 | |
| Емона беше много щастлива, тъй като вече намери приятелки. Когато Лия и зададе въпроса, Емс леко се смути. Предметите, който беше записала не бяха много и само най-основните: -Записах Пророкуване,Трансфигурация,Отвари,Грижа за магическите създания,Защита срещу черните изкуства,Куидич,Билкология и Астрономия.-каза уверено момичето, преодоляло първоначалното си смущение.-А ти? |
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: Коридорите Чет 07 Авг 2008, 05:59 | |
| Лия поруменя и заби поглед в земята. -Какво има-попита я Ем. -Аз... Ами... Нищо...-отговори Сеси без да поглежда момичето в очите. -Ще ми отговориш ли?-настоя Ем. -Е, добре.Записах се на Отвари, ГЗМС, ЗСЧИ, Трансфигурация и Билкология.- пресметна на пръсти Лия. Момичетата продължиха да се разхождат. -Скучно ми е.-каза простичко Сеси. -Какво?-не разбра Емс. Лия замълча.Не искаше да я мислят за някой, който постоянно се оплаква. -Какво ще правим сега?-попита Емс. -Незнам-въздъхна Лия радостна, че са отклонили темата.-Предложи нещо.На теб какво ти се прави? | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Коридорите Чет 14 Авг 2008, 09:20 | |
| -Незнам. Иска ми се да опозная по-добре замъка. Още не знам къде са основните помощения. А и да те питам, като стана дума за това. Знаеш ли къде е соварникът? Искам да изпратя писмо на нашите за първия ми ден тук. |
| Заглавие: Re: Коридорите Пет 15 Авг 2008, 07:22 | |
| Лия се замисли. Брат 'и беше казвал, че в Хогуортс има соварник, но не беше споменавал къде точно се намира. -Ами... Незнам къде точно се намира-поруменя отново Лия-Но съм сигурна че е на по-горните етажи.Брат ми е казвал, че от соварника много добре се вижда гората и аз от тогава си мисля, че е на високо. | |
| | | nikolas Хафълпафец
Възраст : 36 Дом : Хафълпаф Брой мнения : 1328
| Заглавие: Re: Коридорите Сря 27 Авг 2008, 07:35 | |
| Томас излезе от стаята на Хафълпаф,за да се поразходи.След малко към него се присъединиха Дилен и Кароана и групата тргна по коридорите. Те бяха във много добро настроение и постоянно се шегуваха помежду си. -Не знам за вас момичета,обаче аз се чуствам страхотно в замъка-каза Томас. Много ми е приятно тука и като изключим,че трябва да се срещаме със слидеринците,радвам се,че нашите ме изпраниха тука. Повървяха още малко и момчето се обърна към тях: -Какво ще кажете,ако отидем на двора и да се поразходим на чист въздух.Може да отидем на местата,където не сме били.Съгласни ли сте? | |
| | | gothic_art_girl Хафълпафка
Възраст : 31 Дом : Хафълпаф Брой мнения : 180
| Заглавие: Re: Коридорите Нед 18 Яну 2009, 02:30 | |
| Саманта се разхождаше безцелно из коридорите на замъка.Часовете и тъкмо бяха свършили и чантата и с принадлежности беше на гърбът и.На бритона и имаше три фиби.Две от тях бяха черни,а тази помежду им бе ярко червена. Както винаги собствениците на картините по стените се движеха.Някои си ходеха на гости,други си говореха оживено... -Добър ден,милейди!-каза един млад портрет на рицар от средновековието,като гледаше право към Сам. -Добър ден...-едва успя да каже момичето,преди рицаря да я прекъсне. -Как може млада дама като вас да се разхожда сама из коридорите на този стар замък,вместо да е някъде из красивата ни околност? -Млада дама като мен?-повтори тези думи Сам и поклати глава,точно когато рицарят мислеше да каже още нещо.-Разхождаше ми се из замъка. Рицарят млъкна за малко и Сам реши,че е време да си продължи така наречената разходка. -Ще ме прощавате,но трябва да тръгвам...-започна да казва момичето,но рицарят я прекъсна отново. -Но,разбира се!-възкликна той,а Сам го изгледа странно.-Надявам се отново да се срещнем,милейди! -Довиждане-каза тя и тръгна по коридора. Стигна до един завой и тъкмо когато завиваше... | |
| | | mad_f Рейвънклоука
Възраст : 31 Брой мнения : 83
| Заглавие: Re: Коридорите Нед 18 Яну 2009, 03:19 | |
| ...видя Хелън и Брайън от Рейвънклоу, които тъкмо бяха слезли по стълбите и отиваха към Голямата зала. -Здрасти-поздравиха я те в един глас-накъде отиваш? -Никъде, разхождам се - отвърна момичето. -Аха, ние сме към Голямата зала... Е, добре, ще се видим по-късно тогава - каза Хелън, даде знак на Брайън да тръгват и двамата се отдалечиха. Тъкмо стигнаха до стълбите, които водят към залата, когато... | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Коридорите Вто 20 Яну 2009, 23:05 | |
| ...Брайън каза: -Разкажи малко за себе си, Хелън! -О,добре, но после и ти.-засмя се момичето-казвам се Хелън Смит, мъгълокръвна съм. Обичам много животните, особено котките.Това е общо взето за мен. Ами ти? -О, казвам се Брайън Крис Уайлдкет и прозилизам от магьосническо семейство във Финландия. Аз също обичам много животните и най-вече дивите котки... Не бяха усетили кога бяха стигнали до Голямата зала...
П.С:пиши там ако искаш ^^ |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Коридорите | |
| |
| | | | Коридорите | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|