HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Урок №5

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Възраст : 30
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

Урок №5 Empty
ПисанеЗаглавие: Урок №5   Урок №5 Icon_minitimeНед 20 Юли 2008, 01:35

Урок №5

-Просто не ми се иска да коментирам домашните ви работи!Направо нямам думи!Как може никой да не ми предаде домашно!?Толкова много отложих срока!До 2 юли трябваше да сте ми предали домашните,а днес е 20 и от никой ни вест,ни кост!Албена и Никол са застрашени от изключване!-Ривъроу престана да вика за да си поеме дъх и за да се успокои.Учениците седяха на чиновете си и виновно бяха впили погледи в земята.Професора седна на стола.След известо време отново стана и наруши мъчителната тишина,която бе обзела цялата стая и така задушаваше първокурсниците,че едно малко момиченце с плитли едва не се разплака.-Магийте с които ще се запознаем днес са две-Клайдум и Клотус.Трябват ми двама доброволци.Момче и момиче.-учителката видя,че никой не смее да стане и добави-Ако се представите добре ще има точки за дома ви.Никой ли не иска?
Върнете се в началото Go down
http://www.album.bg/ania.smile/
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

Урок №5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Урок №5   Урок №5 Icon_minitimeНед 20 Юли 2008, 02:23

Стелла се беше свила на чина си, защото и тя не бе предала домашното си. Успокояваше се от мисълта, че все пак никой не е предал, но... и това не беше голмо успокоение.
Реши, че този час трябва да компенсира предното домашно, затова, когато Проф. Ривъроу каза, че трябват доброволци, слидеринката веднага вдигна високо ръката си. А и няколко точки за Слидерин нямаше да навредят...
Видя, че още няколко второкурсници са вдигнали ръка, но Сти се надяваше професорката да избере нея...
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

Урок №5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Урок №5   Урок №5 Icon_minitimeПон 21 Юли 2008, 00:51

-Стелла?Очаквах ти да изявиш желание.Стани.
Първокурсничката стана и отиде пред дъската до проф.Ривъроу.
-Така.За сега от теб не се иска нищо друго освен...да стоиш.-Ривъроу се усмихна,а Стелла погледна малко учудено.
-Клотус!-извика професора и насочи пръчката си към момичето,което мигновенно премести ръце в защитна позиция.След миг се чуха ръкопляскания и разни неясни възклицания.
-Може да се видиш,ако искаш.-каза учителката и посочи на Стелла едно огледало на стената.Малко неуверено момичето се довлачи до огледалото и погледна още по-учудено.Училищната й премяна я нямаше,а на нейно място беше красиво официално облекло.Първокусничката се усмихна и попита:
-Това...как стана?
-Това е трансфигурационна магия,която превръща предмет в официално облекло за момиче.Аз използвах дрехите ти като този предмет.Ако бях предърнала круша,например нямаше да е толкова нагледно и ясно,за това използвах дрехите ти.Не се безпокой след мъничко ще ти върна старите одежди,че току виж влезе директорката и ни направи проблем,че не си с училищната си мантия в час.Има такава магия и за момче-Клайдум,за това ми трябваше и момче.И двете магии са измислени заедно от от Йожен дьо Боа /за момче/ и от Стефани дьо Боа /за момиче/още през 18 век.Джентълмените откриват изключителната й полезност и практичност.Използвана в промишлени количества със създаването си, тази магия е "на мода" и до днес. На нейна основа се създават множество магии за трансфигурационно обличане.-учениците с интерес слушаха професора,а някои дори се бяха захласнали толкова,че бяха забравили да си записват-И така,Стелла,благодаря ти за участието.20 точки за Слидерин.Седни си...о,щях да забравя-Ривъроу махна с пръчка и старите одежди на момичето се завърнаха.-Сега вече може да си седнеш.Явно няма момче доброволец,за това ще превърна...бюрото си...да,бюрото си в официално облекло за момче.
-Клайдум-на мястото на бюрото лежеше черен мъжки костюм.След малко бюрото възвърна предишната си форма и звънецът би-Чакайте,чакайте!Къде сте тръгнали.Не съм ви дала още домашно.Искам да ми отговорите на следните въпроси:
1.Полезни ли са тези магии или не и защо?
2.Кога и как бих използвал една от тези магии?
И 3.не е въпрос-попитайте родителите си,дали им се е налагало да използват Клайдум и Клотус.

Също,деца, се поупражнявайте с тези магии.Може да ползвате каквито предмети искате.Довиждане и се гответе за изпитвания и тестове!Другия път може да ви очаква нещо такова!Свободни сте!

П.П.Щях да забравя.Домашните до 27 юли.
http://www.album.bg/ania.smile/
Sponsored content

Урок №5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Урок №5   Урок №5 Icon_minitime

Урок №5
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-