| Име на форума | |
|
+9Imagination ^^ (= Smile =) Северно сияние Beautiful Mind *Rikki* HP_Fan Тамара Джеймс nati_fenche Heru_EldA 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Име на форума Съб 12 Юли 2008, 06:01 | |
| Значи... има вероятност скоро форума (и бъдещия сайт към него) да бъдат на платен сървър. Но името на форума е много обикновенно... а и точно harrypotterfans.com e заето. Нека си измислим наистина оригинално име на сайта (и едновременно с това на форума) което най-добре да отразява това, което е. И МОООООООЛЯ ВИ! Пишете, а не мълчете като във всички важни теми! Покажете, че се интересувате поне маалко от бъдещето на това, което изобразява монитора ви докато четете това съобщение! | |
|
| |
nati_fenche Грифиндорка
Възраст : 29 Галеони : достатъчно Брой мнения : 165
| Заглавие: Re: Име на форума Нед 13 Юли 2008, 01:21 | |
| Само 1во искам да попитам какво ще рече да е на платен сървър? иначе може да е нещо от рода на fansofpotter ... или не знам... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Име на форума Нед 13 Юли 2008, 01:48 | |
| Еми ще завършва на .com, а не тва yourme | |
|
| |
Тамара Джеймс Грифиндорка
Възраст : 31 Брой мнения : 25
| Заглавие: Re: Име на форума Пон 14 Юли 2008, 12:04 | |
| Ми аз съм новичко обаче имам идейки как да се казва ще ги сложа ....:
hogwartsthebestbg.com bgfanssitepottermania.com potterbghogwarts.com hogwartsbgfans.com bgharrypotter.com
Ми тва са дано да ви харесат!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Име на форума Пон 14 Юли 2008, 20:27 | |
| *мисли* Ами... по-принцип имената са хубави, но забелязах, че повечето други ХП фруми се казват някак така подобно. "дъ бест" и "хогуортс." Ама е ясно. То тематиката си е такава Частицата 'бг' - да. Мисля, че задължително трябва да я има щом ще завършва на ком. Харесва ми това, че си нова, но вече вникваш в идеите на форума Продължавай в същия дух ^^ Иначе името на форума трябва да отразява това, което в действителност е. Да видим... форума е.. ъъ... флуудилка. Този форум е събрание на най-яките ХП Фенове. Но в този форум в РП героите е забранено да са от ХП, което някак го отдалечава от 'Хари Потър' и може би името му не бива да е в заглавието. В момента РП-частта не е развита мноого добре, но към това се стремим и след като се направи сайта, ще има повечко място за РП в този форум. И да, към новото име трудно ще се свикне.
hogwartsthebestbg.com - това 'thebest' звучи много самохвалско. А ние не сме такива. bgfanssitepottermania.com - на мен лично ми звучи като втора версия на потър-мания, а нашето ще е мнооого различно. И е, де. potterbghogwarts.com - познато... много. По-различно трябва да е. А за последните две трябва да се помисли още.
Ето и сега измислени от мен: magicworldbg.com - много е просто, ама нали в сайта освен Хогуортс, ще има и всички други неща. Би ми се искало да е по-кратко името, ама в момента не ми идва нищо такова в главата. hogwartstudentsbg.com - уф. Пак е дълго.
Може да е някое умно иизречение в инициали... де да знам. Еми да. Ще е супер да е от инициали, като в същото време и инициалите да образуват някоя дума. Ама трябва да се мисли, а не да се отмине темата. Предлагайте. | |
|
| |
HP_Fan Грифиндорка
Възраст : 29 Дом : Грифиндор Галеони : Достатъчно Брой мнения : 927
| Заглавие: Re: Име на форума Пон 14 Юли 2008, 23:05 | |
| Да, първите три, които предложи Тамара Джеймс, наистина не стават. Аз ще помисля за някакви инициали, които да образуват нещо, но според мен идеалното име вече го има в тази тема - magicworldbg.com. Мисля, че това е най-подходящото име, защото наистина ние сега не се влияем толкова от книгите за ХП, ами просто сме един магически свят...Лошото само е, че magicworld.com може да се разбере от другите потребители като магически свят, но с феи примерно...Докато ние все пак сме магьосници тук... Но ако пише нещо свързано с ХП в началото на страницата, няма да има проблем. Ами това е моето мнение, иначе ще помисля върху идеята на Юлето с инициалите. | |
|
| |
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 00:05 | |
| На мен пък ми харесва предложението на Тамара - hogwartsbgfans.com ,защото е запазето това фенс,има бг ,а и все пак сме в Хогуортс.Няма нищо от рода на Хари Потър или Потър мания-хубаво е,изчистено и ми харесва.
magicworldbg.com - Ами незнам,мисля,че не е много подходящо...но това разбирасе е лично мнение,така че... А идеята за инициалите е добра,но трябва да е нещо много оригинално... | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 00:20 | |
| Тъй... кои са двата (единия, от които вече го няма, ама нвм) най-известни ХП сайта в България? potter-mania и hphex. Имената им са кратички и лесно се помнят. Не са някои дълги, разтегнати, дето да не можеш да ги запомниш. На нас ни трябва нещо такова... Все още е много рано сутринта, така че аз нищо няма да предлагам, ама ще изкоментирам тея, които са предложени...
hogwartsbgfans.com (което Рикки хареса) - това hogwartsbg си е баш най-големия ХП РП форум в България. Малко... крадено ми изглежда. magicworldbg.com - това и аз не го харесвам. Щото, както Алекс (нали така се казваше... ) ние сме си само от света на ХП, пък то може да се възприеме като нещо от рода на Толкин... А пък другите даже няма да ги коментирам - дълги и скучни
Едит: А пък аз нали бях предложила едно... www.br1m.com точно, кратко и ясно... и се запомня лесно
Едит2: А защо не е просто www.hpfans.com? Както сега, само че да не е harrypotter, ами просто hp... | |
|
| |
nati_fenche Грифиндорка
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 02:36 | |
| Toва което предложи Сти hpfans.com най- много ми допада, но тъй като Юлето викаше да има и bg по- добре hpfansbg.com стама вмного объркано, но има от всичко по- малко :P
иначе може и www.bghpforum.com малко е тъпо, ама.... | |
|
| |
HP_Fan Грифиндорка
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 02:43 | |
| Да, предложението на Сти също ми харесва, но както каза Нати е по-добре hpfansbg.com...Но bghpforum.com не става за име, защото нали мислим име на сайта, а не на форума, а в името има "форум". На мен дотук ми харесват: 1. magicworld.com 2. hpfans.com или hpfansbg.com А за последното, за да не е много объркано, може да сложим едно тире просто: hpfans-bg.com | |
|
| |
Северно сияние Слидеринка
Възраст : 27 Брой мнения : 337
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 05:41 | |
| На мен много ми харесва идеята за hpfans-bg.com.Също така харесвам и magicworldbg.com,но не мисля,че е подходящо за този форум. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 08:40 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 08:44 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 08:46 | |
| | |
|
| |
nati_fenche Грифиндорка
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 08:46 | |
| Ами примерно на Хари Джеймс Потър инициялите са Х.Дж.П. това значи само първите букви от дадено нещо.
www.herbm-hpfans-bg.com
herbm- Heru_Elda, Rikki,Beautiful Mind. Тъй като те са администраторките на форума е хубаво ако има и нещо тяхно си.(не е много умно, ама....толкова са направили за форума, а и хербм мен ме кефи как звучи :P) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 08:48 | |
| - nati_fenche написа:
- Ами примерно на Хари Джеймс Потър инициялите са Х.Дж.П. това значи само първите букви от дадено нещо.
www.herbm-hpfans-bg.com
herbm- Heru_Elda, Rikki,Beautiful Mind. Тъй като те са администраторките на форума е хубаво ако има и нещо тяхно си.(не е много умно, ама....толкова са направили за форума, а и хербм мен ме кефи как звучи :P) Според мен така става малко по-дългичко,но пък мен кефи. :bravisimo: | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 09:14 | |
| Какво ще кажете за hps.com Трябва да значи harrypotterschool.com
| |
|
| |
(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 09:51 | |
| съгласна съм с идеята на сти www.hpfans.com | |
|
| |
HP_Fan Грифиндорка
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 10:37 | |
| На мен на Нели (Северно сияние, нали така се казваше?) последното предложение за hps.com също ми харесва...Но ми се струва пък прекалено кратко. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 10:49 | |
| Яна, хпфанс.ком е заето. Ако е това, значи трябва да има частичка 'бг'. А хпс - мда. Прекалено кратко е и неясно П.П: Аня, влез в скайп. | |
|
| |
Imagination ^^ Грифиндорка
Възраст : 27 Дом : Грифиндор Галеони : 1020 Брой мнения : 162
| Заглавие: Re: Име на форума Вто 15 Юли 2008, 12:24 | |
| ами не може ли да е нещо по-различно .. нещо като crazy_about_harry_potter ili the_best_hp_fans | |
|
| |
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Име на форума | |
| |
|
| |
| Име на форума | |