| Парти по случай Завръщането на Сти и Аня | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 07:11 | |
| Аря влезе в стаята и се усмихна доволно. Беше помолила домашните духчета да украсят за партито. Още не беше видяла всичко и в стаята влязоха Сти и Аня. -Очакваше се всички да дойдат и най-накрая вие. -Каза Аря на двете момичета-Но така и така сме тук. Каква музика да пусна? | |
|
| |
(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| |
| |
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 07:22 | |
| -Амии, да не би да не съм ти казала? Анн я погледна с недоумение. -Не,не си. -Амии, ти нали се върна. И организирах това парти. Но вчера се върна и Сти и реших да стане двойно парти. Тъй като и тя се върна ии....-Аря не намери подходящи думи да завърши. -Искате ли кола? Сти и Анн се засмяха. Аря се опитваше да им отклони вниманието някак си..... | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 07:26 | |
| Сти стана от пода, след като се беше спънала във връзката на кеца си и беше паднала. Набързо завърза връзките и отиде при двете момичета. - ... ли кола? Сти дочу думичката кола и се обърна моменталически към Муфи. - Кола ли каза? | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 07:40 | |
| -Не-пошегува се Анн и след това допълни-Ъъъъ...тъпо ми е. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 10:51 | |
| Аря се направи че не е чула. -Сти, искаш ли кола? -Иска ли питане?-възкликна слидеринката. Аря взе една чаша и си сипа малко кола. Отпи от нея и каза през смях в отговор на странната физиономия на Сти: -Ами, като искаш си сипи. До като слидеринката се окопити Аря напълни по една чаша за Сти и Анн. -Анн...?-каза тя и подаде едната чаша с кола. -Не, благодаря. Аз..ще си сипя. Аря сви рамене и се обърна да даде другата чаша на Стелла. През това време момичето се беше приближило до нея и Аря не я видя. Блъсна се с рамо и се заля с едната чаша кола. -Уф, как можах да се оклепам така?!-завайка се тя и подаде останалата чаша на Сти-Да знаете някое заклинание с което да си почистя блузата? | |
|
| |
Jane Undead Дрънкало
Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 11:42 | |
| - Очисти! - извика Джейн и насочи пръчката си към изцапаната блуза - Здрасти, момичета! Изчисти ли се? Джейн огледа критично блузата на Аря и след като устави, че на нея не се вижда петно, се обърна към нея: - Може ли мъничко кола и за мен? | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 11:46 | |
| - Йъп - въодушевено отвърна Сти и се заоглежда, търсейки чаши - Аха! Слидеринката се насочи към една от по-тдалечените маси и донесе чаша за Джейн. Набързо я напълни с кола и я подаде на съученичката си. - Мерси - каза рейвънклоуката, след като Сти и подаде чашата. - Е, какво ще правим сега? | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 13:02 | |
| -Ъ...може да послушаме музика...да поиграем на нещо...Тоест като се замисля нямаме много време-каза Анн.После остави чашата си с кола настрана,взе една бутилка спрайт и една сламка и жадно запи от течността.Всички мълчаха.Анн продърпа един стол и се тупна върху него.Другите момичета последваха примера й.Четирите се бяха събрали на една маса. -Иии...сега какво?-попита Джейн -Ще играем карти!-рече Анн и започна да бърка по джобовете си. -Йъп!-допълни Сти,а Аря се засмя. След като Анн разбърка тестето,Аря попита: -А на какво ще играем. -На каквото и да е-отвърна Анн и започна да раздава картите. | |
|
| |
Jane Undead Дрънкало
Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 28 Юни 2008, 13:10 | |
| - Хайде да поиграем на лъженка. - каза Джейн - Тя се играе с всички карти. - А как се играе? - попита любопитно Сти - Лесно. Вземаш например три карти. - Джейн се пресегна към своите - И казваш: Слагам три десятки. Момичето показа на другите трите черни карти в ръката си, които със сигурност не можеха да са три десятки, и ги постави с гърба нагоре върху масата. - Ама това не бяха десятки! - някой се опита да протестира - Е, останалите няма как да знаят. - Джейн се усмихна - Само следващия има право да каже, че лъжеш и тогава картите се обръщат. Ако си излъгал, вземаш цялата купчинка. Ако не, другия я взема. Е, ще започваме ли? | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Нед 29 Юни 2008, 03:32 | |
| -Аз лично нищо не разбрах-каза Анн. -Пак ще повторя-отвърна Джейн и започна отново да оябснява правилата на играта.Другите момичета вече схванаха и известно време играха на играта. -Омръзна ми-каза някой -На мен също. -И на мен. -Е,товага какво ще правим?-попита Аря. -Ето това!-отвърна Анн и вседващия момент едно парче торта полетя към главата на Аря.Всички се засмяха.И другите момичета взеха своите торти и безброй чинии полетяха из залата.Когато свършеха тортите момичетата правеха заклинания и още и още изникваха от нищото. -Анн зад теб!-извика Сти,но Анн нямаше време да се обърне и само след миг една шоколадова торта се заби в гърба й.Анн се обърна и видя кикотещата се Джейн. -Ще видиш ти!-закани се рижото момиче и хвана нова чиния. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня Съб 05 Юли 2008, 06:42 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Парти по случай Завръщането на Сти и Аня | |
| |
|
| |
| Парти по случай Завръщането на Сти и Аня | |
|