HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Урок 4

Go down 
АвторСъобщение
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Възраст : 30
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

Урок 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Урок 4   Урок 4 Icon_minitimeВто 24 Юни 2008, 22:33

Урок 4

Беше рано.Първият час на Ривъроу за днес.Професора излезе от спалнята си и се запъти към другата кула.Беше малко ядосана.След като застана на катедрата си в класната й стая тя погледна учениците и каза:
-Искам да се извиня за закъснението на 4 урок.Все го отлагах,понеже бях заета.За вас сигурно е било добре да карате свободни часове,но това не значи че не трябва да си предавате домашните!-проферора вече не говореше,а направо викаше.След малко като се поуспокои каза-Само Стелла ми е предала домашното си.А да и Албена.-двете момичета се усмихнаха-Днес ще продължим с трансфигурационните магии.Следващия път ще вземем още една и ви пускам тест,тъй че учете редовно.Магията с която ще се запознаем този час е Блютус.-професора махна с ръка и името на магията се появи на дъската.След което се чу краткотрайно скърцане на пера по пергаменти-Изключително проста и лесна магия,използвана за правене на маги-букети.Появява се около 16-17 век,като повечето източници посочват за изобретателка Теофания Тилдебрю.Магията превръща предмета в цвят,като според концентрацията и желанието резултата може да варира от маргаритки,през лалета и рози та чак дори до орхидеи.
А да не забрава-приберете всичко от чиновете си.Пергаментите вече няма да ви трябват.Само на края на часа ще си запишете домашното.
Днес ще предръщаме тези бонбони в цвятя.След малко ще ви ги раздам,а сега ще ви покажа как става.
Ето и една проста маргаритка!-Ривъроу изви китката си и изрече заклинанието.Бонбона пред нея започна да пука и след малко се деформира в маргаритка.Децата ахнаха.Професора се усмихна,все бонбоните и ги раздаде на учениците.Пред всеки първокурсник имаше един карамелен бонбон,увит в кафява хартийка.-Името на магията е на дъската,ако го забравите.Ще ви покажа още един път как се прави магията за по-сигурно,а ако има нещо ме викайте.Ще минавам по чиновете да ви помагам.Така.Слагам бонбона пред себе си...вдигам ръка...извивам малко на ляво...после нагоре и..Блютус!-пред професора се появи още една маргаритка-Да започваме-Целият час тя помага на децата и толкова пъти повтори магията,че се умори.Малко преди да бие звънеца Ривъроу издиктува домашното-Сега ще ви раздам по 5 бонбона.Искам да се опитате да превърнете всеки бонбон в различно цвете.Ако ви е трудно може да направите цветята от един или два вида.Зависи от възможностите ви.До 2 юли да сте ми предали пергамент с РП как превръщате цветята.По Лична Сова.Най-малко 10 реда.Свободни сте!
Върнете се в началото Go down
http://www.album.bg/ania.smile/

Урок 4
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-
Идете на: