| След хиляди години.... | |
|
+8loveramona Love_Pixe Beautiful Mind Heru_EldA Jane Undead vikos *Rikki* Princess Elf... 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: След хиляди години.... Чет 29 Май 2008, 01:52 | |
| В общия чат се засегна тази тема, но само аз и Джейн поразсъждавахме, та пускам и тук да кажете и вие. След хиляди години учените предполагат, че или Земята ще бъде погълната от Слънцето или озоновяия слой ще поддаде. Вие какво мислите че ще стане? Ако Слънцето погълне Земята какво ще направим? Учените ще намерят ли решение на проблема с озоновия слой? Това и друго за което се сетите по този въпрос пишете. | |
|
| |
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Чет 29 Май 2008, 04:01 | |
| Аууу знаеш ли в нашия клас какво се коментира-ще има апокалипсис през 2012.Изчакай още четири години и тогава ще ти отговоря какво ще става след 1000 ;)
А иначе-ако слънцето тръгне да ни поглъща-нищо не може да се направи,а и след 1000 години не мисля да съм още жива,така че... Учините може и да намерят някакво решение за озоновия слой,но хората замърсявап прекалено много природата и незнам какво ще стане... | |
|
| |
vikos Слидеринец
Възраст : 29 Дом : Домът на хитрите и злите, СЛИДЕРИН Галеони : Виж в трезора на Алан Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Чет 29 Май 2008, 06:44 | |
| Последния път по Човек и общество говорихме, че хората прекалено много замърсяват земята. Затова учените търсят нова планета на която може да се живее. Тази нова планета ще ни спаси и от двете. И от Слънцето и от озоновия слой. | |
|
| |
Jane Undead Дрънкало
Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Чет 29 Май 2008, 07:17 | |
| Има 4,5 милиарда години, докато ни погълне Слънцето. С озоновия слой виж е по-опасно. Но все се надявам че не сме толкова тъпи и няма да успеем да го съсипем съвсем. А пък до след 4,5 млрд. години ще си направим Земята на космически кораб и ще идем да си намерим по-ново Слънце. А може дотогава да сме се разселили из Космоса. П.С. Мъри, не помня да сме си приказвали за това с теб. Да не би да си попаднала на сестра ми? | |
|
| |
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Чет 29 Май 2008, 13:09 | |
| Елфите ще дойдат да си спасят природата ! :cheers: Бъзик. Ами... това с поглъщането от слънцето според мен може да се предотврати като се измени "някак" орбитата на земята. :lol: Озоновия слой... е също възможно да се предотврати, ама хората са такива егоисти... не им пука какво ще стане в бъдещето. Точно това, че няма да са живи... като Рикки :lol: Е да. Кво толкова. Нали няма да ни има... ама кой знае. Може да се преродим :lol: Ама това е друга тема вече... просто това ще стане ако ВСИЧКИ хора на планетата го проумеят и пложат всички сили за да я спасят. Ама има такви които се смятат за много важни и викат "пфф. Другите са си чистят пранената. Мене това не ме ебе". Еми точно така е. Хората не могат да бъдат всички като екип и да оредотвратят разрушаването на озоновия слой. И като за начало трябва да спрат да произвеждат дезодоранти, защото именно те най-най много разрушават слоя. Да ги произвеждат под друга форма, а не пръскане... иначе с такова развитие... още след 100 години, а не 1000 вече ще бъде измислен начин и спасение. И както каза Джейн, ще се разселиме из космоса и тогава ще си летим на гости от планетка до планетка. :lol: Ама сериозно... без ирония. Нищо чудно | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Нед 01 Юни 2008, 01:01 | |
| Виждали ли сте този сайт, хах. Вътре си пише всичко. Уфсите ще превземат светаааа. Ъъъъ, без повече лига. Ами според мен след 1000 години, аз няма да съм жива, хах. Не, че изобщо може да се спори по тоя въпрос. И честно казано не ми пука какво ще става след 1000г. Най-вероятно до около стотина-двеста години озоновия слой ще ни изтакова. Просто всички са като коне с капаци, гледат на тях да им е добре и изобщо не им пука за природата. Има някви си хора, които са едни на милион, че и на два милиона, на които им пука за околоната среда и се опитват да направят нещо. И на тея хора, другите им се присмиват и ги плюят. На мен много ми допада идеята да си ходим от планетка на планетка. Ще е забавно ^^ | |
|
| |
Love_Pixe Грифиндорка
Възраст : 30 Дом : Грифиндор Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Вто 03 Юни 2008, 09:35 | |
| Аз мисля,че до тогава вече ще живеем на друга планета.Вместо коли всеки може да си има космически кораби.А когато Слънцето погълне Земята ние ще си живуркаме на друга планета и ще препускаме из Вселената.А и дотогава сигурно вече няма да сме живи... Може даже една планета да е един дом за едно семейство.А цяла Система-град и т.н. Може пък извънземните да дойдат и да ни спасят. | |
|
| |
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Вто 03 Юни 2008, 12:48 | |
| хах. Даже ако доживея до голямото преселване... аз няма да напускам тази планета пЪк. Колкото и да искам да полетя в космоса, аз много си обичкам земята и по-красива от нея няма и няма да има :Р | |
|
| |
Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| |
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Сря 04 Юни 2008, 07:41 | |
| Аз предпочитам да живея в летяща чиния... | |
|
| |
loveramona Хафълпафец
Възраст : 28 Дом : Дома на трудолюбивите Хъфълпаф Брой мнения : 40
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Нед 06 Юли 2008, 08:05 | |
| Аз знам ко ще стане ще дойде Хари Потър,Рон Уизли и Хърмаяни Грейндгър и ще ни спасят | |
|
| |
Imagination ^^ Грифиндорка
Възраст : 27 Дом : Грифиндор Галеони : 1020 Брой мнения : 162
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Вто 05 Авг 2008, 08:55 | |
| Определено желязна теория...
Аз мисля че донякъде сме виновни хората за това, но на мен ми е по-интересно докъде ще стигне науката начините за отбягване на тази трагедия иииии до къде ще стигне техниката :c028: | |
|
| |
Love92makeR <Шибан идиОт ^^
Възраст : 32 Дом : Слидерин Галеони : 1000 Брой мнения : 1064
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Сря 24 Сеп 2008, 11:19 | |
| Хах...едно ще ти кажа... първо ние ще умрем най-много до 100години, а може и много по-рано. Да не мислим за 4 хиляди или 4 милиона или милярда нататък... | |
|
| |
Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| |
| |
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Сря 24 Сеп 2008, 11:40 | |
| - Dark_Queen написа:
- Love92makeR написа:
- Хах...едно ще ти кажа... първо ние ще умрем най-много до 100години, а може и много по-рано. Да не мислим за 4 хиляди или 4 милиона или милярда нататък...
Подкрепям мнението ти! Така като върви ще се самоунищожим съвсем скоро.
А ако доживеем да подскачаме от планета на планета... Едва ли нашето поколение ще го доживее така, че може и да не си напъваме мозъците за това. Дам,а вярвате ли че 2012 година Земята и човечеството ще изчезне, както много хора са предрекли! и с този ускорител на частици в Швейцария! | |
|
| |
Jane Undead Дрънкало
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Сря 24 Сеп 2008, 15:17 | |
| И какво по-точно му има на Големия Адронен колайдер? Между другото, тестовете му текат сега и в най-скоро време трябва да го пуснат в действие. Пък и той е построен с изследователска цел, не с цел да гъта Земята. | |
|
| |
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Съб 27 Сеп 2008, 11:12 | |
| Да но има скептици, които смятат и научно обосновават мислите си , че ще глътне земята отвътре навън... | |
|
| |
Jane Undead Дрънкало
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Нед 28 Сеп 2008, 21:50 | |
| Не скептици, а лаици имаш предвид. Или някой, желаещ да придобие известност покрай това. Всеки доцент по физика ще ти каже, че черни дупки не съществуват. | |
|
| |
Проф. Миранда Хобс
Възраст : 30 Дом : ... Галеони : ... Брой мнения : 57
| Заглавие: Re: След хиляди години.... Вто 30 Юни 2009, 08:47 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: След хиляди години.... | |
| |
|