HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

След хиляди години....

Go down 
+8
loveramona
Love_Pixe
Beautiful Mind
Heru_EldA
Jane Undead
vikos
*Rikki*
Princess Elf...
12 posters
АвторСъобщение
Princess Elf...
Напуснала.
Напуснала.
Princess Elf...

Female
Virgo Rat
Възраст : 28
Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу
Брой мнения : 989

След хиляди години.... Empty
ПисанеЗаглавие: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeЧет 29 Май 2008, 01:52

В общия чат се засегна тази тема, но само аз и Джейн поразсъждавахме, та пускам и тук да кажете и вие. След хиляди години учените предполагат, че или Земята ще бъде погълната от Слънцето или озоновяия слой ще поддаде.
Вие какво мислите че ще стане?
Ако Слънцето погълне Земята какво ще направим?
Учените ще намерят ли решение на проблема с озоновия слой?
Това и друго за което се сетите по този въпрос пишете.
Върнете се в началото Go down
*Rikki*
~Мики Маус е ПИЧ!~
~Мики Маус е ПИЧ!~
*Rikki*

Female
Aquarius Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 628

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeЧет 29 Май 2008, 04:01

Аууу знаеш ли в нашия клас какво се коментира-ще има апокалипсис през 2012.Изчакай още четири години и тогава ще ти отговоря какво ще става след 1000 ;)

А иначе-ако слънцето тръгне да ни поглъща-нищо не може да се направи,а и след 1000 години не мисля да съм още жива,така че...
Учините може и да намерят някакво решение за озоновия слой,но хората замърсявап прекалено много природата и незнам какво ще стане...
vikos
Слидеринец
Слидеринец
vikos

Male
Leo Pig
Възраст : 29
Дом : Домът на хитрите и злите, СЛИДЕРИН
Галеони : Виж в трезора на Алан
Брой мнения : 100

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeЧет 29 Май 2008, 06:44

Последния път по Човек и общество говорихме, че хората прекалено много замърсяват земята. Затова учените търсят нова планета на която може да се живее. Тази нова планета ще ни спаси и от двете. И от Слънцето и от озоновия слой.
http://harrypotter.forumche.org
Jane Undead
Дрънкало
Дрънкало
Jane Undead

Брой мнения : 401

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeЧет 29 Май 2008, 07:17

Има 4,5 милиарда години, докато ни погълне Слънцето. С озоновия слой виж е по-опасно. Но все се надявам че не сме толкова тъпи и няма да успеем да го съсипем съвсем.
А пък до след 4,5 млрд. години ще си направим Земята на космически кораб и ще идем да си намерим по-ново Слънце. След хиляди години.... 459739 А може дотогава да сме се разселили из Космоса.

П.С. Мъри, не помня да сме си приказвали за това с теб. Да не би да си попаднала на сестра ми?
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeЧет 29 Май 2008, 13:09

Елфите ще дойдат да си спасят природата ! :cheers: Бъзик. Ами... това с поглъщането от слънцето според мен може да се предотврати като се измени "някак" орбитата на земята. :lol: Озоновия слой... е също възможно да се предотврати, ама хората са такива егоисти... не им пука какво ще стане в бъдещето. Точно това, че няма да са живи... като Рикки :lol: Е да. Кво толкова. Нали няма да ни има... ама кой знае. Може да се преродим :lol: Ама това е друга тема вече... просто това ще стане ако ВСИЧКИ хора на планетата го проумеят и пложат всички сили за да я спасят. Ама има такви които се смятат за много важни и викат "пфф. Другите са си чистят пранената. Мене това не ме ебе". Еми точно така е. Хората не могат да бъдат всички като екип и да оредотвратят разрушаването на озоновия слой. И като за начало трябва да спрат да произвеждат дезодоранти, защото именно те най-най много разрушават слоя. Да ги произвеждат под друга форма, а не пръскане... иначе с такова развитие... още след 100 години, а не 1000 вече ще бъде измислен начин и спасение. И както каза Джейн, ще се разселиме из космоса и тогава ще си летим на гости от планетка до планетка. :lol: Ама сериозно... без ирония. Нищо чудно
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeНед 01 Юни 2008, 01:01

Виждали ли сте този сайт, хах. Вътре си пише всичко. Уфсите ще превземат светаааа.
Ъъъъ, без повече лига. Ами според мен след 1000 години, аз няма да съм жива, хах. Не, че изобщо може да се спори по тоя въпрос. И честно казано не ми пука какво ще става след 1000г.
Най-вероятно до около стотина-двеста години озоновия слой ще ни изтакова. Просто всички са като коне с капаци, гледат на тях да им е добре и изобщо не им пука за природата. Има някви си хора, които са едни на милион, че и на два милиона, на които им пука за околоната среда и се опитват да направят нещо. И на тея хора, другите им се присмиват и ги плюят.
На мен много ми допада идеята да си ходим от планетка на планетка. Ще е забавно ^^
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
Love_Pixe
Грифиндорка
Грифиндорка
Love_Pixe

Female
Libra Dog
Брой мнения : 100

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeВто 03 Юни 2008, 09:35

Аз мисля,че до тогава вече ще живеем на друга планета.Вместо коли всеки може да си има космически кораби.А когато Слънцето погълне Земята ние ще си живуркаме на друга планета и ще препускаме из Вселената.А и дотогава сигурно вече няма да сме живи...
Може даже една планета да е един дом за едно семейство.А цяла Система-град и т.н.
Може пък извънземните да дойдат и да ни спасят.
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeВто 03 Юни 2008, 12:48

хах. Даже ако доживея до голямото преселване... аз няма да напускам тази планета пЪк. Колкото и да искам да полетя в космоса, аз много си обичкам земята и по-красива от нея няма и няма да има :Р
Princess Elf...
Напуснала.
Напуснала.
Princess Elf...

Female
Virgo Rat
Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу
Брой мнения : 989

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeСря 04 Юни 2008, 02:56

Ама Земята ще изчезнее.
Ами то си мислехме, че Земята ще бъде погълната от Слънцето, но Марс ще заеме мястото на Земята и на Марс ще се преселим. Тогава там ще има условия за живот като на Земята/без кислород обаче/. След това ще създадем малки планетки и всеки ще има собствена планета. И ще си ходим на гости. А къщите ни ще са ракети.
xixixa
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeСря 04 Юни 2008, 07:41

Аз предпочитам да живея в летяща чиния...
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
loveramona
Хафълпафец
Хафълпафец
loveramona

Male
Gemini Rat
Дом : Дома на трудолюбивите Хъфълпаф
Брой мнения : 40

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeНед 06 Юли 2008, 08:05

Аз знам ко ще стане ще дойде Хари Потър,Рон Уизли и Хърмаяни Грейндгър и ще ни спасят
Imagination ^^
Грифиндорка
Грифиндорка
Imagination ^^

Female
Sagittarius Rat
Възраст : 27
Галеони : 1020
Брой мнения : 162

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeВто 05 Авг 2008, 08:55

Определено желязна теория...

Аз мисля че донякъде сме виновни хората за това, но на мен ми е по-интересно докъде ще стигне науката начините за отбягване на тази трагедия иииии до къде ще стигне техниката :c028:
http://www.hrastalak.com/toffff
Love92makeR
<Шибан идиОт ^^
След хиляди години.... 8fdfbf59e9505262
Love92makeR

Male
Gemini Monkey
Възраст : 32
Дом : Слидерин
Галеони : 1000
Брой мнения : 1064

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeСря 24 Сеп 2008, 11:19

Хах...едно ще ти кажа... първо ние ще умрем най-много до 100години, а може и много по-рано. Да не мислим за 4 хиляди или 4 милиона или милярда нататък... След хиляди години.... 65578
Dark_Queen
Glitter In The Air ^^
Glitter In The Air ^^
Dark_Queen

Female
Libra Rat
Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф!
Брой мнения : 1437

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeСря 24 Сеп 2008, 11:29

Love92makeR написа:
Хах...едно ще ти кажа... първо ние ще умрем най-много до 100години, а може и много по-рано. Да не мислим за 4 хиляди или 4 милиона или милярда нататък... След хиляди години.... 65578

Подкрепям мнението ти! Така като върви ще се самоунищожим съвсем скоро.

А ако доживеем да подскачаме от планета на планета... Едва ли нашето поколение ще го доживее така, че може и да не си напъваме мозъците за това.
http://harrypotterforum.nice-boards.net/index.htm
Love92makeR
<Шибан идиОт ^^
Love92makeR

Male
Gemini Monkey

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeСря 24 Сеп 2008, 11:40

Dark_Queen написа:
Love92makeR написа:

Подкрепям мнението ти! Така като върви ще се самоунищожим съвсем скоро.

А ако доживеем да подскачаме от планета на планета... Едва ли нашето поколение ще го доживее така, че може и да не си напъваме мозъците за това.
Дам,а вярвате ли че 2012 година Земята и човечеството ще изчезне, както много хора са предрекли! и с този ускорител на частици в Швейцария!
Jane Undead
Дрънкало
Дрънкало
Jane Undead

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeСря 24 Сеп 2008, 15:17

И какво по-точно му има на Големия Адронен колайдер? Между другото, тестовете му текат сега и в най-скоро време трябва да го пуснат в действие. Пък и той е построен с изследователска цел, не с цел да гъта Земята. След хиляди години.... 459739
Love92makeR
<Шибан идиОт ^^
Love92makeR

Male
Gemini Monkey

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeСъб 27 Сеп 2008, 11:12

Да но има скептици, които смятат и научно обосновават мислите си , че ще глътне земята отвътре навън...
Jane Undead
Дрънкало
Дрънкало
Jane Undead

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeНед 28 Сеп 2008, 21:50

Не скептици, а лаици имаш предвид. Или някой, желаещ да придобие известност покрай това. Всеки доцент по физика ще ти каже, че черни дупки не съществуват.
Проф. Миранда Хобс

Проф. Миранда Хобс

Female
Leo Dog
Дом : ...
Галеони : ...
Брой мнения : 57

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitimeВто 30 Юни 2009, 08:47

Стаси, не ме убивай.
http://...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: След хиляди години....   След хиляди години.... Icon_minitime

След хиляди години....
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-
Идете на: