HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Кабинета на професор Боунс | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Gabriell Грифиндорка
Възраст : 29 Брой мнения : 102
| Заглавие: Кабинета на професор Боунс Съб 17 Май 2008, 12:14 | |
| Стаичката беше средно голяма.Имаше много прозорци, през които преподавателката често наблюдаваше.Катедрата и беше разположена пред огромна секция с книги. | |
| | | HP_Fan Грифиндорка
Възраст : 29 Дом : Грифиндор Галеони : Достатъчно Брой мнения : 927
| Заглавие: Re: Кабинета на професор Боунс Съб 24 Май 2008, 07:21 | |
| Ема почука плахо по вратата на кабинета на професора. Оказа се, че учителката е вътре, защото й отвърна да влезе. Ема отвори вратата и пристъпи в стаята. Професор Боунс беше седнала зад бюрото си и проверяваше някакви домашни. - Добър ден, професоре! - поздрави Ема. - Имам въпрос във връзка с домашното от урок 2 на първи курс. Може ли да ползвам информацията от библиотеката за някой магьосник, но не направо да откопирам всичко, а да отбера от текста по-важните неща и да ви ги представя в домашното си? | |
| | | Gabriell Грифиндорка
| Заглавие: Re: Кабинета на професор Боунс Съб 24 Май 2008, 08:33 | |
| -Разбира се, че може.-отвърна бързо преподавателката, която беше обърнала поглед към момичето.-Хубаво е ако можеш да добавиш и още малко информация, но може. Имай предвид, че колкото повече толкова по-добре. | |
| | | Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Кабинета на професор Боунс Съб 31 Май 2008, 11:59 | |
| Стелла влезе забързано в кабинета на учителката си по История на магията, като преди това почука. Проф. Боунс остави чашата си с чай, който досега пиеше и попита: - Здравей, Стелла. Какво има? - Ами, госпожо... чудех се... Защо не влизате в скайп?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: | |
| Заглавие: Re: Кабинета на професор Боунс Съб 31 Май 2008, 12:02 | |
| -Ами, много съм заета покрай олимпиадите ми за висша степен на исторически английски и когато влизам съм инкогнито.Иначе в момента съм там, ако имате въпроси може да драснете един пергамент и да ми го пратите по сова номер Enter.Това ли е всичко? | |
| | | (= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Кабинета на професор Боунс Вто 24 Юни 2008, 20:42 | |
| | |
| Заглавие: Re: Кабинета на професор Боунс Нед 29 Юни 2008, 11:10 | |
| Извинявай, но не бях в града и нямаше как да пусна нов урок.Пък и аз доколкото виждам почти никой не влиза и затова нали се обсъждаше да не се пускат уроци. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кабинета на професор Боунс | |
| |
| | | | Кабинета на професор Боунс | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |