HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Болничното Крило

Go down 
+4
Gabriell
Jane Undead
Аластор Муди
Love_Pixe
8 posters
АвторСъобщение
Love_Pixe
Грифиндорка
Грифиндорка
Love_Pixe

Female
Libra Dog
Възраст : 30
Дом : Грифиндор
Брой мнения : 100

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeПет 16 Май 2008, 07:00

На втория етаж се намира болничното крило.А там работи старшата сестра Мадам Помфри.Там учениците отиват,ако са болни,изпили са някоя погрешна отвара,контузени са,случило им се е нещо при дуел или просто,за да посетят приятел.Някой искат и съвет от Мадам Помфри за отвари или лекове.
Днес в болничното крило нямаше много хора.Край едно легло завесите бяха дръпнати.А край друго бяха натрупани няколко ученици,които разговаряха оживено с пациента.В дъното се намираше кабинета на Мадам Помфри.
Двойната врата се отвори.В болничното крило влезе...
Върнете се в началото Go down
Love_Pixe
Грифиндорка
Грифиндорка
Love_Pixe

Female
Libra Dog

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeВто 03 Юни 2008, 06:55

Вратата на болничното крило се отвори с трясък.Вътре тичешком влезе Никол,захлупила лице с ръцете си.Щом я видя Мадам Помфри се завтече към нея.
-Какво се е случило?-попита старшата сестра,опитвайки да дръпне ръцете на момичето,за да види лицето 'и-Не трябва ли да си в час?-Мадам Помфри я заведе до близкото легло да седне.
Никол махна ръцете си и се разкри нещо ужасно:по лицето на момичето имаше мехури,някои пукнати,други-не,кожата ;и беше като изгорена и цветът 'и беше зеленикаво-кафяв.
-В час...по билкология-задъхваше се момичето-се опръсках с буботова гной.
-Седни тук и се успокой-каза лечителката-Ей сега идвам.
Мадам Помфри отиде в дъното на болничното крило и взе някаква кутийка с крем и бинтове.Върна се при Никол.
-Как се казваш-попита я Мадам Помфри.
-Слейър,Никол Слейър.
Мадам Помфри започна да маже раните на Никол с крема.След това обви едната част от лицето 'и с бинт и каза:
-Така е по-добе.до няколко дни съвсем ще се оправи.През това време недей да махаш бинта.Е,хайде тръгвай,че ще закъснееш за час!
-Довиждане и благодаря!-каза Никол.
-Довиждане!-отвърна Мадам Помфри.
Аластор Муди
Грифиндорец
Грифиндорец

Male
Gemini Dog
Брой мнения : 32

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeВто 03 Юни 2008, 21:41

Муди заедно с децата влязоха в кабинета.Те го поставиха в едно от леглата и Габриел даде на Мадам Помфри шишенцето!
-Какво по дяволите е това! Откъде взехте тази отвара?
Мадам понфри беше шокирана!.....
Jane Undead
Дрънкало
Дрънкало
Jane Undead

Брой мнения : 401

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeВто 03 Юни 2008, 22:56

В болничното крило настана суматоха. Докато мадам Помфри си приказваше с професор Мууди, влязоха двама ученици, понесли нещо на ръце.
- Какво става, кой е пострадал? - беше първата реакция на старшата сестра
- Това е Джейн от Рейвънклоу. - каза едното момче - Припадна в час. Идея си нямаме какво й е, но госпожата много се уплаши.
Една от професорките, останала досега незабелязана сред учениците, извиси глас:
- Ще се оправи ли? Имате ли нужда от помощ?
- Да, да. Надявам се, че не е сериозно. Сега моля всички да напуснат. Пациентите имат нужда от почивка.
Мадам Помфри бързо посочи вратата на посетителите и се зае да рови в едно шкафче с лекарства. Половин час по-късно Джейн беше свестена и сестрата я гледаше строго право в очите:
- А сега ще ми кажеш ли какво точно си правила, та да припаднеш точно посред час?
- Припаднала съм? - ако можеше, момичето сигурно щеше да се изчерви, но беше твърде бледа. - Ами, предната вечер реших да почета и не можах да легна да спя, тази нощ трябваше да уча и ползвах една отвара.
- Така значи. - мадам Помфри скръсти ръце на кръста си - Знам как да те излекувам. Само съжалявам че директора не разрешава боя с пръчка в училище.
Скоро момичето държеше в ръцете си чаша, пълна с течност със странен цвят и я надигна под строгия поглед на сестрата. След като я изпи, веднага прежълтя, после стана синя, и накрая задавена започна да кашля.
- Това ти е за висенето по нощите. Довечера ще ти дам още.
Джейн гледаше нещастно.
Gabriell
Грифиндорка
Грифиндорка
Gabriell

Female
Scorpio Pig
Възраст : 29
Брой мнения : 102

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeСря 04 Юни 2008, 11:29

Тъй като Мадам Помфи се беше отдалечила, за да поледне момичето всички чакаха около Муди.След като ученичката беше прегледана, старшата сестра отиде в една от стичките и се забави.Габриел отиде при нея, като по пътя хвърли поглед между завесите. Застана на вратата на помещението и почука леко, за да и обърнат внимание:
-Извинете, знам че сте много заета, но този господин, който и да е е ранен и губи кръв. Ако бъдете така любезна бихте ли го прегледали?
Love_Pixe
Грифиндорка
Грифиндорка
Love_Pixe

Female
Libra Dog

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeСъб 07 Юни 2008, 10:15

Мадам Помфри се обърна.
-Разбира се-отвърна старшата сестра-Точно сега приготвям една отвара,която може да му помогне.
Двете тръгнаха към Муди.Мадам Помфри каза:
-Ще ми разкажеш ли какво стана преди да дойдете тук?
Габриел кимна и разказа всичко на Мадам Помфри.Лечителката отиде до Муди и му даде да отпие от една виолетова отвара.
-Не... искам!-задъхваше се Муди и се въртеше в леглото.
Но той беше прекалено слаб и накрая се предаде.След това Мадам Помфри попи кръвта от раната на Муди и я намаза с зеленикав и миризлив крем.Муди се поразмърда недоволно.След това старшата сестра каза:
-Хайде излизайте всички!Пациентите имат нужда от почивка!-някои от децата недоволно излезноха,но други не.Мадам Помфри се ядоса:
-Веднага излизайте!Казах,че пациентите имат нужда от почивка.Лечителката тръгна след посетителите като ги подканваше да побързат.След като всички излезнаха Мадам Помфри отиде при Джейн и я попита:
-Е,Джейн как си сега?
-По-добре предполагам-отвърна смутено момичето.
След това Мадам Помфри отиде при Муди и каза:
-Е това да ти е за урок!Слава Богу,че не отпи от отварата!
Мадам Помфри даде на Муди още малко от виолетовата отвара.Огледа се сега:всичко беше по-спокойно и болните можеха да си починат.
-Сега всички може да си починете-каза Мадам Помфри.
Огледа се пак.Джейн и Муди се бяха отпуснали в леглата си.Мадам Помфри отиде в дъното до кабинета си и започна да пише на един дълъг пергамент.
Imagination ^^
Грифиндорка
Грифиндорка
Imagination ^^

Female
Sagittarius Rat
Възраст : 27
Галеони : 1020
Брой мнения : 162

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeНед 03 Авг 2008, 08:05

На Джен незнайно от какво изведнъж започна да я боли много силно главата . Беше далече от болничното крило, но когато Ванеса я видя, отиде веднага с нея до болничнто крило на мадам Помпфри. Двете момичета зачакаха своя ред ... Най-накрая Ванеса извика:
- Извинете мадам Помпфри дали ще може само за минутка да погледнете Дженифър, тъй като изключително много я боли главата!!!
http://www.hrastalak.com/toffff
Гост
Гост

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeПет 23 Яну 2009, 11:51

...Двамата рейвънклоуци влетяха в стаята, носещи на ръце Брайън. Веднага щом чу вратата да се отваря, старшата сестра излезе от малкото си помещение и каза:
-Какво стана?
-Задави се!
-Лесна работа!Анапнео!
Отново нищо не се случи. Сестрата се изненада и пребледня.
-Проклятие! Някой му е направил магия за задавяне.
Жената си сложи набързо защитни ръкавици. Започна да натиска врата на Брайън, докато парчето ананас не се показа. Измърмори нещо и то изчезна. Момчето започна да диша леко и отвори очи.
-К-к-какво стана?
Служителката побърза да отговори:
-Проклятие.Спокойно, сега си добре.
Единият рейвънклоуец попита:
-Как си, приятел?
-Мисля че съм добре-усмихна се Брайън.
-Чао, ние отиваме на час.
-Довиждане, и благодаря!
Сестрата отново се намеси:
-Можете да стоите двадесет минути, не и повече. Момчето има нужда от почивка!Тази нощ ще остане да спи тук.
Двете момичета кимнаха. Сестрата се прибра в стаичката си. Тогава....
mad_f
Рейвънклоука
Рейвънклоука
mad_f

Female
Sagittarius Monkey
Възраст : 31
Брой мнения : 83

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeСря 28 Яну 2009, 05:49

Хелън прибута един стол до леглото на Брайън, седна и каза:
-Да знаеш как се уплаших! Изглеждаше ужасно!
-Не знам, не помня нищо - отвърна Брайън.
-Предполагам, след магията, която са ти направили... е, добре, аз ще тръгвам да не закъснея за часа по древни руни...приятна почивка! - с тези думи момичето стана от стола, взе си чантата и се затича към вратата, когато...
http://www.sims3bg.com
nikolas
Хафълпафец
Хафълпафец
nikolas

Male
Gemini Dragon
Възраст : 36
Дом : Хафълпаф
Брой мнения : 1328

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeСря 28 Яну 2009, 09:14

Томас беше чул за случилото се със неговият съученик и реши да го посети.Момчето успя клед кратки указания да намери болничното крило и запъхтян влезе във помещението.Тъкмо когото млизаше,едва не се сблъска със едно момиче,което успя да се отмести встрани.Хафълпафецът реши да се извини и използва случая,за да се запознаят.
-Здравей!-отвърна момчето.Извинявай,че едва не те блъснах,но нисках да видя Брайн.
-Чул си значи?-многозначително попита момичето.Радвам се,че негов приятел идва на посещение.Аз се казвам Хелън и съм Рейвънклоу-представи се тя.
-Приятно ми е да се запознаем-отвърна момчето.Томас Грант от дом Хафълпаф-представи се той.
-Радвам се,че се запознахаме-отвърна Хелеън.А сега трябва да бързам,защото имам много работа.След като се сбогуваха,тя хукна навън,а Томас се отправи към болният си приятел.Хафълпафецът взе един стол и седна до него.
-Здрасти,приятел-поздрави го угрижено Томас.Как си?
-Като се има предвид резултатът от всичко случило се,мога да кажа че съм добре-отвърна Брайън.
-Болничната сестра каза ли ти,кога ще излезеш оттук?-попита Томас.
-Каза ми,че трябва да постоя за няколко дена,докато всичко отшуми-отвърна рейвънклоуецът.
-Това е скучно да седиш неподвижен във леглото,но щом е за твое добро трябва да изълняваш-каза момчето.А какво точно се случи?
-Ето какво стана-и Брайън започна да описва инцидентът,който го е вкарал във болничното крило.
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeСъб 31 Яну 2009, 22:51

Анн още не беше излязла от стаята. Тя стоеше опряна на рамо на една стена и гледаше с презение хафълпавеца. Освен това се усмихваше злобно, самодоволно. Тя съжали милиони пъти, че Стелла Старк сега не беше тук. Ех, толкова щеше да е забавно...
- Анн? - откъсна я от мислите й Брайън. Тя тъкмо си представяше как със Сти прибиват от бой... някой си... - Още ли си тук? Помислих, че излезе с Хелън.
- Очевидно още съм тук. - отвърна рейвънклоуката и с бавни стъпки тръгна към вратата - Е, Брайън, радвам се, че се оправи. Аз обаче ще тръгвам. Тук е адски скучно... По-късно със Стелла може да наминем... - Тя смигна на Томас и изхвърча по коридора.
http://www.album.bg/ania.smile/
Гост
Гост

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitimeСъб 31 Яну 2009, 23:00

Когато и Том най-сетне излезе, Брайън се почувства много по-дборе. Вече можеше да си тръгне когато пожелае. Стана от леглото, дръпна завесите и се преоблече. Когато беше напълно готов след пет минути, почука на вратата на малката стаичка. Мадам Помфри излезе и запита:
-Ще се тръгваш ли вече?
Момчето отвърна:
-Да добре съм, много ви благодаря за грижите.
Жената се подсмихна и каза:
-Пак заповядай.
Брайън пожела довиждане и излезе през двукрилата врата. Сега искаше да разговаря само с приятелите от неговия дом..
Sponsored content

Болничното Крило Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Болничното Крило   Болничното Крило Icon_minitime

Болничното Крило
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-
Идете на: