Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: През очите на... Чет 15 Май 2008, 10:43 | |
| Играта е проста... Поставяте се в дадена ситуация и пишете какво бихте направили в нея ако бяхте еди-кой си... Печелят се от 5 до 30 точки, в зависимост от това колко е добро РП-то ви /пишете го в 3то лице ;)/ =)
Ситуацията: Вие сте Джини и искате да отпъдите Драко, който ви досажда... | |
|
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: През очите на... Пет 16 Май 2008, 02:17 | |
| - Бе мани се бе буклук! Айдее пътя.. - Дж - Шш ало пиклоо.. вснимаай с езика.. - Др - Или кво? - Дж - Не ти се мре предполагам? - Др - Внимавай ти да не мреш! - Дж - Ае, я се разкарай! - Др - Няа ми кааш ко да прая е мишка... Вцепни се! - Дж Драко полита назад и си удря главата в стенат на замъка и губи съзнание. - Та иба в буклука! - каза Джини и си врътна гъзеца към билкологията.
Стаси: 5 точки... Новата ситуация... Вие сте Дъмбълдор, който току що е открил Нужната стая /не е задължително в нея да има гърнета обаче.../... | |
|
loveramona Хафълпафец
Възраст : 28 Дом : Дома на трудолюбивите Хъфълпаф Брой мнения : 40
| Заглавие: Re: През очите на... Пон 07 Юли 2008, 00:54 | |
| - -Урааа най-накрая открих място кадето да убочавам ученици на тайни магии и да ги уча как да убият Волдемор-Д -Здравей Дъмбълдор аз съм Волдемор-В -Вцепени се-Д -Яж ми гъза ти се Вцепени-В -Няма пък-Д -Ем тогава ще мрещ Авада ... -Не-ХП -А Потър сега ти ще умреш-В -Не ти ще умреш-Авада Кедавра-ХП -Хах Потър ти уби Дъмбълдор-В -А сега ще убия и теб Авада Кедавра-ХП И Хари Потър си замина... | |
|
Just green Greeny
Възраст : 29 Галеони : 50 галеона Брой мнения : 493
| Заглавие: Re: През очите на... Сря 30 Юли 2008, 12:34 | |
| -лол очудвам се колко места в замъка не познавам мислех си че тука знам всичка ама жалко не е така,какво да се прави не мога да знам всичко-Д ПП:знам че е много тъпо ама кфо да се прави не ме бива за такива неща | |
|
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: През очите на... Сря 30 Юли 2008, 12:41 | |
| Пффф, тая тема на нищо я направихте, баси. Заключвам я, Стаси да пусне нова. И ако видя още едно такова мнение ще има по-сериозни последствия! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: През очите на... | |
| |
|