| Кабинета на проф.Ривъроу | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Кабинета на проф.Ривъроу Чет 15 Май 2008, 06:57 | |
| Кабинета,в който се провеждаха учебните часове по Трансфигурация,се намираше на един от последните етажи в Хогуортс.Стаята беше голяма с окачени по стените табла и с различни шкафове.Имаше към десетина чина и едно голямо махагоново бюро с махагонов стол.Тоест...всичко в класната стая беше от махагон. Ривъроу рядко обикаляше из училището.В повечето случаи беше или в учителската стая или в кабинета си тъй че не беше трудно да я намериш ако ти трябва. Учениците идваха по всяко време на деня в кабинета на Ривъроу да й задават въпроси...е,ако имаше такива. | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Сря 28 Май 2008, 08:36 | |
| След часа по Трансфигурация, Стелла остана в класната стая, за да попита нещо учителката си. След като всички се изнизаха и останаха само двете, русокоската се приближи към бюрото на проф. Ривъроу и попита: - Госпожо, не трябваше ли да започнем с някоя по-... лесна магия. Като например да превръщаме кибритена клечка в игла или нещо такова. Защото много от ученците не можаха да се справят с това заклинание... Не е ли все още ртвърде сложно за нас? | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Сря 28 Май 2008, 09:41 | |
| Няма да ти отговоря под формата на РП,защото ще стане много объркано :lol: Ами нали инфото в библиотеката е подредено по азбучен ред...и понеже мързела ми е много първото по-лесно заклинание (с буквичка А :lol: ) реших да ви дам. А има една грешка,че АРМ е на английски,не на немски,но кво да се прави...аз съм го компирала направо от библиотеката(юлето ми позволи да ползвам инфо от там за уроците)и не съм обърнала внимание,викос ми каза. | |
|
| |
vikos Слидеринец
Възраст : 29 Дом : Домът на хитрите и злите, СЛИДЕРИН Галеони : Виж в трезора на Алан Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Сря 28 Май 2008, 09:49 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Сря 28 Май 2008, 10:01 | |
| А ти може да не флуудиш. Викос е с малка буква. Виж си ника | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Сря 28 Май 2008, 10:19 | |
| :lol: Моля ви се не ми флуудете в темата...а си пишете домашните :lol: | |
|
| |
Love_Pixe Грифиндорка
Възраст : 30 Дом : Грифиндор Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Нед 01 Юни 2008, 07:05 | |
| Никол почука на вратата и подаде плахо глава. -Здравейте,проф.Ривъроу!-поздрави момичето. -Здравей,Никол-отвърна учителката-въпрос ли имаш? -Всъщнос да-поде Никол-за домашното.РП ли трябва да пишем или какво? | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Вто 24 Юни 2008, 20:23 | |
| -Разбира се,друго няма какво.-отвърна проф.Ривъроу и закачливо смигна на момичето. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Нед 29 Юни 2008, 05:33 | |
| Mързи ме да пиша РП, така че...
Защо изключваш Щраус Вивалда и Алан Смит? Заради непредадени домашни ли? Ако е така виж тази тема. Която разбира се е в кошчето и никой не се е сетил да напише в новата тема кой все още отсъства и е извинен. Та, в тая тема Щраус е казала, че ще й правят операция и затова ще отсъства, а Алан - че е някъде с родителите си. То там се пише, за да се извинят домашните мисля. Така че... | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Съб 05 Юли 2008, 23:09 | |
| Otgovorila sam v to4kite,a i ne mislq 4e e nujno da se obqsvqvam.Za Alan sam saglasna,no za 6traus obqsnih. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Пон 21 Юли 2008, 01:36 | |
| По третата... задача от домашното (дето трябва да попитаме родителите си), под РП форма ли да напишем кака сме ги попитали или... | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Пон 21 Юли 2008, 02:14 | |
| Ами..тук си измисляйте.Може и под РП,може да цитираш тяхното и твоето писмо /няма как да би питаш без сова/ може да се върнеш във спомени сякаш са ти разказвали нещо...и т.н. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Нед 27 Юли 2008, 08:01 | |
| Ъм... може ли да напише двете домашни, на които имам Трол и да си променя годишната оценка? Ако може още днес ще ги напиша, за да не се проточва... | |
|
| |
(= Smile =)
| |
| |
| |
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Пон 28 Юли 2008, 05:28 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу Нед 05 Окт 2008, 03:42 | |
| Апф... мене три дена ме нямаше и си ми написала Трол... да де, не че се оплаквам, то имаше предостатъчно време да си го напиша... Ама може ли днеска да ти го пратя и да ми оправиш оценката или да не се хабя изобщо да пиша? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кабинета на проф.Ривъроу | |
| |
|
| |
| Кабинета на проф.Ривъроу | |
|