| Щраус Вивалада | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Щраус Вивалда Слидеринка
Брой мнения : 122
| Заглавие: Щраус Вивалада Вто 13 Май 2008, 14:28 | |
| Раздел БИОГРАФИЯ Досие №9201226854
Име:Щраус Родарда Вивалада
Години:11
Прякор:Шреки
Домашен любимец:Котката "Манга"(не е от мангал):lol:
Характер: Огромен инат. Много заядлива и раздразнителна на моменти,но тя тепърва навлиза във възраста на пубертета. Характера й още не е сформиран.Наследила е от баба си рациолноста, а от татко работохолизма. Майка й пък я е дарила с ината си. Понякога е много замечтана за неща, който няма да се сбъднат. Когато хване нещо не го оставя докато не го свърши. Обича да общува с много хора, особено когато намира език с тях. Стане ли дума за битка и спор тя съм безмилосна и понякога това й създава проблеми.
Снимки:
Аз като малка
Външен вид: Както се забелязва малката госпожица е ниска завъзраста си.Има тъмни очички и светло кестенява коса, граничеща с русо на моменти.Обича да нося дънки,потници и блузи.Мрази да носи пола,дънкови якета и ризи.Обикновено слага маратонки, най-често сини,но има кецове,които са черни с бели връзки.Някои приятели и до днес говорят,че можа да стане топ модел на някое списание.Винаги е много лъчезарна и усмихната от както се помни е така.Косата й е много права и за това лесно се реше,но полага огромни усилия за накъдрянето й.По лицето й има лунички,които се появили на около 8 години. Твърдо против гримовете, както и деформиране на "естествения бюст" (както го нарича тя).Точно копие на баба си на външен вид.
Историята й: От мама и татко много пътуват,защото работят като екскорзоводи на деца в други магически училища.За това дядо и баба й пък са постоянно в къщи въпреки,че дядо и до сега е кмет на градчето им.Живее във Франция, град Вилньов д'Аск,намиращ се в Северна Франция.Разположен е в департамент Нор на регион Север-Па дьо Кале. Той е град-сателит на Лил. Отстои на около 10 км източно от Лил и на около 10 км западно от границата с Белгия.Деството й минава спокойно сред много приятели и тези възрасни хора.
Получаването на писмото: Разказ-"Един ден както си строях и си писах домашните за обикновеното училище,нещо се чу да звъни.Дядо отиде да отвори,защото не можех да стана от стълбите и да оставя домашните до половината.Оказа се,че това било някакъв куриер донесъл писмото от това училище.веднага го прочетох и се зарадвах,но уви трябваше да изоставя моето училище в,което съм отраснала.Все пак реших да дойда тук."Тя веднага взима куфарите си и след това се запътва към новото си умчилище не разбираща нищо.Когато пристига я разпределят в слидерин й и дават задачата да се запише на предметите.Неука и незнайна прави малки грешки,но те биват замаскирани... Семейството й (ми):
Мама и Татко Сестра й с която не живеят Сестра й "Отзад" Баба с шапка на циркаджийка :lol: Моята прекрасна баба Дядо ми Чичо ми
Къщата в която живеят: Къщата в която живеят Хол Моята стая Кухня
Допълнително: -Защитава с живота си природата -Играе волейбол и обожава да прави снимки. -Не може да плува и се бои от водата.
Последната промяна е направена от Щраус Вивалда на Сря 14 Май 2008, 03:18; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Вто 13 Май 2008, 22:25 | |
| Тъй... нямаше нужда да си сменяш и името, ама... Така героя е много по-добре. Само моля те, махни тва в скобите (аз) или (съм) и разни такива. Пише се от трето лице. ОК, явно описваш себе си, ама тва не е нужно =) Също, ако искаш, може да напишеш как е разбала за магьосническите си способности в историята. | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Сря 14 Май 2008, 03:16 | |
| Мерси по-късно ще го пооправя..(:Не искам да махам Аз в скобите защото някой форуми предпочмиатат и първо лице(:,но няма проблем...За исдторията съм съгласна ще го едитна и все пак няма да описвам много конкретно защото съм едва на 11 какво ли разбирам.... ЕДИТ:Промених го! | |
|
| |
Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Сря 14 Май 2008, 13:50 | |
| Става =)... Елфида, нали така?... И само да обясня РПто се пише в 3то лице... | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Чет 15 Май 2008, 10:25 | |
| Елфида ..да.Знам къд се пише РП и как споко..(: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Чет 15 Май 2008, 10:27 | |
| Ами като знаеш, моля те махни тея простотии в скобите, щото много нервят. Даже и ти си се бъркала от тях на места... | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Чет 05 Юни 2008, 05:15 | |
| Махни нещата в скобите... Последно предупреждение... Героят не е хубав с тях... 1во - Изглежда грозно... 2ро не се пише (съм)... Това е герой... Боли ме фара дали това си ти или баба ти Пенка о.О | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Нед 08 Юни 2008, 11:42 | |
| Няма предупреждавай вече е одобрен! | |
|
| |
Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Нед 08 Юни 2008, 11:44 | |
| И от къде на къде е одобрен? Кой го казва? И да, дразни това в скобите. | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Вто 10 Юни 2008, 03:21 | |
| - Щраус Вивалда написа:
- Няма предупреждавай вече е одобрен!
Айде да видим? | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Нед 15 Юни 2008, 10:03 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Сря 16 Юли 2008, 05:17 | |
| Ключ, щото е одобрен явно... | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Сря 16 Юли 2008, 11:06 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Сря 16 Юли 2008, 11:13 | |
| | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Сря 16 Юли 2008, 11:15 | |
| Не че нещо... Но не помня да съм го одобрявала... о.О... Нвм... В сравнение с другите одобрени наскоро този е просто съвършен... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада Сря 16 Юли 2008, 11:19 | |
| Така или иначе Щраус не е влизала от две седмици, не вярвам и да влезе скоро... А пък героя 'не е лош'... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Щраус Вивалада | |
| |
|
| |
| Щраус Вивалада | |
|