HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Правила :]

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

Правила :] Empty
ПисанеЗаглавие: Правила :]   Правила :] Icon_minitimeПон 12 Май 2008, 09:28

Правила

1. Засега няма определен брой ученици, които се приемат. Не вярвам записалите се да минат пет (хах), а ако това стане, не виждам причина да не бъдат допускани, когато след минимално време класът ще се стопи заради непредадени домашни, колкото и стриктно да подбирам учениците.
2. Изключвам при три непредадени домашни. Ако ви е налегнала чак такава работа, нищо не пречи да се извините предварително. Ако не ги предадете отнемам от дома ви 300 точки.
3. Срокът за предаване на домашно е от 7 до 10 дни, в зависимост от в зависимост от самото домашно и денят на преподаване на урока.
4. Изисквам присъствие в час. Тоест не по време на урока да си киснете във форума, а след като съм го пуснала, дори и да нямате за домашно да пишете РП в темата, да напишете поне един РП пост. Няма значение какъв - може да ми зададете въпрос, свързан с урока или домашното, може просто да напишете как слушате урока и си записвате, или пък как ви е скучно. Няма значение. Просто искам да видя, че 'присъствате'.
5. Флуудът в секцията е напълно забранен, няма значение дали сте записан или не, както знаете флуудът се награждава с БАН
6. Имате право на три предварителни извинения. Давате ми основателна причина и аз в дневника ви пиша извинени и след това няма нужда да предавате домашното си, а само да прочетете урока.
7. Ако някое домашно ми е предадено след крайния срок за предаване, деля точките от оценката на две (т.е., ако за И давам 100т., ако е предадено след крайния сорк, ще дам 50)
8. Ако напуснете предмета по собствено желание, отнемам от дома Ви 200 точки.

Оценяване:
Изключителен -И- (+100 т.)
Надхвърлящ очакванията -НО- (+60 т.)
Приемлив -П- (+30т.)
Слаб -С- (0т.)
Ужасен -У- (-30 т.)
Трол -Т- (-50 т.) (при непредадена домашна получавате автоматично тази оценка)

Моля, който е прочел правилата, в темата за записване да напишете една... емоушънка ухилена, хах. За да знам дали сте ги прочели =)
Върнете се в началото Go down
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
Love_Pixe
Грифиндорка
Грифиндорка
Love_Pixe

Female
Libra Dog
Възраст : 30
Дом : Грифиндор
Брой мнения : 100

Правила :] Empty