| Черната дъска (а.к.а. съобщения) | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Черната дъска (а.к.а. съобщения) Нед 11 Май 2008, 12:15 | |
| Тук ще вписвам важните съобщения...
Понеже стария форум е изтрит сега старите потребители ще направят един приравнителен тест. Който го мине (т.е. има поне 50% верни отоговри) ще е втори курс, а който не - остава първи. Сега ще чакам старите да се запишат и ще пусна теста =) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Черната дъска (а.к.а. съобщения) Пон 19 Май 2008, 08:31 | |
| Тъй... следващия урок на първи курс ще го пусна утре вечер, така че имате един ден да напишете РП пост в темата, за да не ви пиша отсъствие... Също само Аня ми е предала домашно, така че се постарайте и ми ги пратете. На втори курс урока ще го пусна след малко... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Черната дъска (а.к.а. съобщения) Вто 20 Май 2008, 09:25 | |
| Оценките от първото домашно на първи са нанесени. Някой ако ми го прати тази вечер ще му поправя оценката. Направила съм го в таблица и всеки път, когато я обновявам ще пиша едно мнение там, за да знете, защото не вярвам да проверявате темата редовно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Черната дъска (а.к.а. съобщения) Вто 27 Май 2008, 11:07 | |
| Тъй... в домашните ви ТРЯБВА да има РП. Задължително е. Може да е два реда, но трябва да го има. Домашни без РП не приемам. Тоя път ще ги оценявам както са, обаче следващия път вече ще намалявам оценката. РП форум сме все пак ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Черната дъска (а.к.а. съобщения) Пет 30 Май 2008, 08:13 | |
| Само да напомня на първокурсниците, че имате около... 40 минути да си предадете домашното, а мисля, че само Аня ми е предала... Да знаете и за друг път, че срока е до осем часа вечерта на казания ден. Аня може да си види сега оценката. Още няма да вписвам точките. Когато срока мине ще ги впиша... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Черната дъска (а.к.а. съобщения) Нед 01 Юни 2008, 09:01 | |
| Само да напомня на първокурсниците, че имат един ден да ми пратят домашното си ^^ Ще ги чакам до утре в осем часа. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Черната дъска (а.к.а. съобщения) Пет 27 Юни 2008, 08:48 | |
| Тъй... върнах се, така че продължаваме с уроците. Няма да се отървете толкова лесно от мен, хах. Давам срок за всички домашни, които не сте ми предали, до утре. Утре ще нанеса оценките за първи и втори курс... Та, до утре ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Черната дъска (а.к.а. съобщения) Сря 13 Авг 2008, 10:50 | |
| Не получих нито едно домашно от второкурсниците. Направо съм обидена. Сега ще напиша на всички тролове и ще взема точки. Който не е влизал няма, ама и Рикки, и Мъри си бяха тука, само Нати я нямаше... Повече уроци няма да имате, утре само ще ви пусна контролното.
П.П. някой ако реши да ми го прати по-късно, му деля оценката на две, нали знаете... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Черната дъска (а.к.а. съобщения) | |
| |
|
| |
| Черната дъска (а.к.а. съобщения) | |
|