HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Мъртви спомени. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Мъртви спомени. Вто 02 Авг 2011, 03:19 | |
| Пускам темата ядосана, разочарована и с кървяща душа. Заради безразличието, което всички допуснахме, за унищожената магия. Harry Potter Friends е лъжа. Само с Аня си пишем. Форума е минало, но приятелството трябваше да остане, нали? Уви. Всичко мина на фейсБОКЛУК и дори там не се поглеждаме. Не подминавайте обаче тази тема с безразличие, защото ако някой от вас е влязъл тук, значи има още капчица горчивина в себе си. Защото когато нещо спре да съществува, нека поне останат спомените. Не, не живея в миналото. Гледам напред, но аз не забравям коя съм и каква съм била. Не забравям миналото си, защото това е твърдата основа на моя настоящ живот. Прочетете тази хронология. Пишете каквото си искате, спомени. Нека те поне бъдат вечни.
Intoxicated - аз. Dead - Аня.
[13:06:10] Intoxicated.: а онзиден никъде във фейсбук не видях и едно "честит рожден ден, Джоан Роулинг или Хари Потър". Само аз написах подобно и 5 човека са го харесали [13:06:19] Dead.: лол [13:06:24] Dead.: странно [13:06:44] Intoxicated.: а съм харесала много страници с цитати и разни неща, дори има и хп цитати понякога, а такова не видях. [13:06:54] Intoxicated.: всички са забравили хари потър вече [13:07:07] Intoxicated.: вече и никой не помни датите на рожденните им дни... не че аз ги помня [13:07:48] Intoxicated.: а тея дни някаква ми писа: [28.7.2011 г. 14:42:15] - : много извинявай ти ли си Ив от http://hp------.darkbb.com? [28.7.2011 г. 14:42:48] Intoxicated.: Не, аз съм Heru_EldA oт бившия hpfans-bg.com [28.7.2011 г. 14:42:55] - : аа кк [13:08:22] Intoxicated.: и като видях колко е ГРОЗЕЕЕЕН форума, направо все едно мина черна лава през душата ми [13:08:40] Intoxicated.: защото помня какви неща исках да направя, какъв грандиозен сайт бяхме замислили [13:08:50] Intoxicated.: да е като карта... това щеше да е... щеше да е върхотно [13:09:09] Intoxicated.: но беше твърде късно... [13:09:39] Intoxicated.: двата най-добри хп сайта /но скучни!/ бяха стартирали още 2004-та... [13:10:31] Intoxicated.: какъв вестник имахме, предмети... рп-та... [13:10:34] Intoxicated.: гадно ми е. [13:10:54] Dead.: и какво приятелство... [13:11:00] Intoxicated.: да, най-вече това! [13:11:03] Dead.: и всички са забравили вече. [13:11:07] Intoxicated.: бяхме екип! [13:11:07] Dead.: сякаш го е нямало изобщо [13:11:44] Intoxicated.: да... всякаш с вълшебна пръчица всичко обрасна с плевели, изсъхна, огледалото се счупи и бе забравено [13:12:49] Intoxicated.: ще се разплача [13:13:09] Intoxicated.: не, няма [13:13:54] Intoxicated.: ... да. Лавата се превръща в камък, но той е още топъл, още има частичка под него. [13:15:07] Dead.: Звучи красиво. Като легенда. Представям си руини в гората, на някакво непознато на никой място. И под развалините още просветват вълшебните цветни пламъчета. Сякаш всичко спи, дреме в забрава и чака времето, когато ще се събуди отново [13:16:00] Dead.: Сякаш е чакало векове и може да чака още толкова [13:16:11] Intoxicated.: хп сайта ми беше мечта... вярвах, че ще си общуваме всички дори и след 10 години, как заедно ще се оплакваме как минава времето и как някой ден ще предадем титлите си на по-малките... но ние ще сме приятели, ще се виждаме. Но всичко всякаш бе захвърлено на боклука, дори не се намери наследник на трона... [13:18:20] Intoxicated.: не вярвам, че някой ден ще се намери някой който самотно да обикаля тази вековна гора, да открехне мястото и да го възроди. Няма да се случи. [13:18:23] Dead.: сякаш някой ни омагьоса и забравихме всичко, забравихме за какво сме се борили и за какво сме мечтали, всичко беше заличено и обвито в мъгла. а ние, в странно опиянение, продължихме да се движим напред без да знаем точно кои сме. и всичко изчезна... [13:19:04] Dead.: изпразнихме се... [13:19:10] Intoxicated.: съжалявам днешните деца че не са изпитали магията на хари потър, нито пък ще я изпитат. Тази магия... на приятелството. Магия беше всичко, магията и заличи всичко. [13:19:45] Intoxicated.: айде тази хронология да я публикуваме във форума... [13:19:50] Dead.: (rofl) [13:19:53] Dead.: защо [13:20:24] Intoxicated.: защото все някой може би ще си спомни тайнствения и зараснал път до хпфенс... и ще види това предсмъртно писмо от предишните владетели. [13:20:49] Intoxicated.: Може би поне малко ще се натъжи [13:20:56] Intoxicated.: а може би ще остави и своя спомен [13:21:01] Intoxicated.: да направим тема: спомени [13:21:44] Intoxicated.: или по-точно... Мъртви спомени [13:21:48] Intoxicated.: или нещо друго [13:28:45] Intoxicated.: а от фп фенс всички ли те поздравиха за рд-то? [13:29:37] Intoxicated.: дали да не изключа в моя фейсбук напомнянето че имам рд и в скайп за да видя колко човека ще се сетят... [13:32:27] Dead.: не знам, мен никой не ме поздрави, само ти [13:32:42] Dead.: нито Мъри, нито Сти, никой [13:33:00] Intoxicated.: омг, абсолютно никой от нета? [13:33:03] Dead.: мхм [13:33:09] Intoxicated.: това... толкова... студено. [13:33:31] Dead.: големите приятели xD абсолютно всичко се забравя. [13:34:23] Dead.: колкото и да е силно... не ми се ще да го вярвам. аз не им се сърдя, може да са нямали възможност да ме поздравят, например да нямат нет или да са на почивка, повече ми е мъчно как всичко загина и ние го оставихме да си умира... ах [13:39:05] Intoxicated.: аа някакъв днеска е писал в 7 сутринта (!) в представяне [13:39:09] Dead.: да, видях [13:39:11] Intoxicated.: колко... наивно. [13:39:12] Dead.: хах [13:39:23] Dead.: кажи му, че е одобрен (rofl) [13:39:28] Intoxicated.: да бе... [13:39:44] Dead.: аз му четох героя xD [13:39:46] Dead.: леле [13:39:52] Dead.: това място е като прокълнато [13:39:58] Dead.: толкова е страшно [13:40:42] Dead.: а иначе Мъртви спомени беше добро име за темата [13:44:44] Dead.: знаеш ли, всички мнения, които са от последния период на форума, са толкова ужасни. форумът беше заприличал на казарма. митко и поля се се карали на абсолютно всеки за абсолютно всичко, обиждали са се... някакво момиче беше писало в обсъждалнята пост от 3 реда, а те след това са написали, че трябва да сложат изискване за редовете като в РП постовете О.о ужас. или някой беше пуснал 2 поста едно след друго, да видиш какво става после... просто го изгубихме, духа, желанието и всичко тръгна с мъка. [13:45:52] Intoxicated.: хах... ама сериозно. Идиоти не се търпят лесно. Но те наистина се държаха прекалено строго [13:46:07] Dead.: защо да не се търпят, по дяволите [13:46:16] Intoxicated.: просто много време във форума си бяхме само ние и изведнъж да дойдат новаци дето нищо не разбират и флуудят и пишат с грешки беше гадно [13:46:17] Dead.: нима не можем да си спомним как сме писали и ние самите [13:46:25] Intoxicated.: омг, помниш ли я оная СтефитУУУ [13:46:26] Dead.: аз знам, че пишех с един милион грешки и то такива глупости... [13:46:33] Intoxicated.: мда... [13:46:37] Intoxicated.: и аз също. [13:46:42] Dead.: не бива да се държим, сякаш сме най-великите, сякаш винаги сме били отгоре [13:46:53] Intoxicated.: не, не помня да съм писала глупости. или поне не са ми се стрували такива [13:47:00] Intoxicated.: аз дори сега в нито един форум не мога да флуудя [13:47:03] Intoxicated.: просто... не мога. [13:47:10] Intoxicated.: пиша дълги мнения за малки неща [13:47:16] Dead.: да, но ако се бяха държали така и с нас, щяхме отдавна да сме се отказали от форумите и никога нямаше да стигнем до тук [13:47:25] Intoxicated.: да. [13:47:33] Dead.: да ни се бяха подигравали на героите например [13:47:55] Intoxicated.: омг, да. моя какъв беше и го приеха. След година всички заедно си се смяхме на него [13:49:26] Intoxicated.: само развалят форума новите дето сега се регистрират [13:52:21] Dead.: ние направо смачквахме всичко. спомням си какви коментари на героите имаше... изброени всички правописни или смислови грешки, подигравки за всяко изречение... изкарвахме всичко глупаци и малоумници, просто се държахме точно като онези, от които сме се възмущавали и които тормозеха и нас едно време. и трябва да си го признаем. имало е моменти, когато съм си мислила, че наистина си го заслужихме - това форума да западне и приятелството ни да се разруши, просто направихме толкова много грешни неща. [13:53:12] Intoxicated.: а мислехме, че е просто "на ниво" [13:53:38] Intoxicated.: трябваше да се потрудят хората за да са част от нас [13:53:45] Intoxicated.: но не беше вярно с такъв тон да им се пише [13:53:46] Dead.: какво значи на ниво... нали всички се учат. нали за да се качи човек, трябва да тръгне отдолу [13:53:52] Intoxicated.: и критикува [13:53:59] Dead.: да бе, да не сме някакво елитно общество [13:54:05] Intoxicated.: това беше първия урок... по правене на хубав герой [13:54:28] Dead.: ние сме деца, които бяха по-зле от останалите и затова търсеха приятелство и подкрепа в интернет, защото не ги намирахме в истинския живот [13:54:51] Intoxicated.: но наистина. за да пишем хубави рп-та, трябваше да имаме добра представа за героя на другите. а те само като писаха 4 реда, и то глупави неща.... нормално е да се иска поправка [13:55:00] Intoxicated.: ама наистина не с такъв критичен тон все едно сме велики [13:55:02] Intoxicated.: а те не са [13:55:06] Dead.: е, не говоря за онези герои от по 4 реда [13:55:12] Dead.: мхм [13:55:22] Intoxicated.: да, това дето го написа по-горе е напълно вярно [13:55:25] Dead.: сякаш всички бяхме от Слидерин xD [13:55:51] Intoxicated.: омг, а получи ли имейл от хп фенс за рд-то? xD има такава... жалка опция, че форума ни помни. [13:56:09] Intoxicated.: накрая на хп фенс - да [13:56:12] Intoxicated.: преди - не [13:56:15] Dead.: мхм [13:56:22] Dead.: преди си бяхме искрени... [13:56:26] Dead.: накрая не знам какво стана [13:56:44] Dead.: всички се държахме като от слидерин [13:57:11] Dead.: не бяхме мили, не приемахме новите, не защитавахме никой. издигнахме дебела стена около нашата "групичка" и само чистокръвни можеха да влизат в нея [13:57:37] Intoxicated.: не помня да съм участвала де... последните месеци аз нищо не правех. Оставих всички да правят каквото си искат, а те си избиваха комплексите и пак съм аз виновна. [13:57:45] Dead.: (rofl) [13:57:51] Dead.: никой не те обвинява [13:57:58] Intoxicated.: аз съм виновна, разбира се [13:58:07] Intoxicated.: аз.... [13:58:08] Dead.: не е вярно, ние сме си виновни [13:58:51] Dead.: просто нищо не се променяше, защото нищо не приемахме. и накрая като ни омръзна да се чепкаме с другите хора, започнахме да се караме ние [14:00:07] Intoxicated.: оо, не. не ми го напомняй, моля те... [14:00:14] Dead.: беше истинско и хубаво, докато не започнахме да се гордеем с това. беше хубаво, докато беше наивно. после станахме високомерни. щом си казахме такива неща... [14:00:20] Dead.: да, и на мен ми е ужасно, като си спомням [14:00:21] Intoxicated.: и тогава аз като реших да се намеся, стана още по-зле [14:00:32] Dead.: но раната трябва да се отвори, за да се прочисти... [14:00:33] Dead.: бля [14:00:39] Intoxicated.: а исках просто да защитя... [14:00:51] Dead.: да си стои затворена и гноясала по-добре :D не... [14:01:06] Intoxicated.: не, тази рана няма да мине... [14:01:08] Intoxicated.: белега си остава [14:01:16] Intoxicated.: не, не е белег. [14:01:20] Intoxicated.: още кърви за да е белег [14:01:42] Dead.: не знам. уж продължихме да живеем без това, а все се връщаме на същото място и гледаме щетите [14:03:41] Dead.: повтаряме една и съща картина във въображението си. превъртаме и превъртаме назад... дали е защото има нещо грешно, което трябва да се поправи? не знам, мисълта за хпфенс и ай-френдс ми тежи ужасно, предполагам, че и с другите е така и затова предпочитаме да забравим. ъх, нищо не помага [14:04:03] Intoxicated.: да пусна ли това в общия чат? [14:04:05] Dead.: нищо не я лекува тази рана [14:04:11] Intoxicated.: не че има някой на линия, почти никога няма никой на линия [14:04:21] Dead.: да, и изглежда така сякаш на никой не му пука [14:04:28] Intoxicated.: да... [14:05:04] Dead.: по-добре във форума да се пуска. в чата просто ще изчезне и пак никой няма да обърне внимание [14:05:22] Dead.: а там все едно ще го издълбаем в камък [14:05:31] Intoxicated.: в тоя чат няма никой, всички са напуснали [14:05:34] Intoxicated.: ще направя нов [14:05:36] Dead.: недей [14:05:45] Intoxicated.: нов поне да пусна линка от форума [14:05:47] Dead.: ужасно е досадно, очевидно хората не искат [14:05:58] Dead.: когато са готови и когато искат, сами ще се върнат във форума [14:06:03] Intoxicated.: и аз не искам да ме боли! [14:06:20] Intoxicated.: но го приемам! Нека и те малко се опомнят какви са станали! [14:06:49] Intoxicated.: ядосвам се [14:06:57] Dead.: просто докато не узрее в теб, не можеш да направиш нищо... и всичко минава покрай очите ти, но не го осъзнаваш, защото не си готов. а ние очевидно не сме готови. всички все още бягат. но ще се върнат, почти съм сигурна... [14:07:16] Dead.: точно като ранени животни сме [14:07:19] Intoxicated.: никога нищо няма да е същото, дори приятелството [14:07:26] Dead.: защо трябва да е същото [14:07:35] Intoxicated.: не трябва [14:07:39] Dead.: мхм [14:07:42] Intoxicated.: но няма да има и частичка от онази топлина [14:09:05] Dead.: аз винаги се ядосвам на себе си, като виждам каква съм била. прекалено сме променени. не пасваме на старите места. трябва светът да се променя заедно с нас. всичко трябва да се мени. ако се оставим, реката ще ни отведе до правилното място, всичко ще се нареди, ако не насилваме нещата, а просто ги оставим да текат, да текат, докато калта не се отмие и водата не стане бистра отново [14:13:19] Dead.: колко се уморих...
| |
| | | Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Мъртви спомени. Вто 02 Авг 2011, 13:04 | |
| С риск да прозвуча като кучка или някакъв друг цветущ епитет просто ще кажа какво мисля за всичко това. Не задължавам никого да го чете, още по-малко пък да коментира, а за заяждания изобщо не ми пука, ако трябва да съм честна. Първо, радвам се, че някой най-сетне писа във форума. Не съм го забравила, понякога се сещам за всички хубави неща, свързани с него и с хората. Но пък от друга страна, не бих седнала да се занимавам отново. Ако някой толкова умира от желание за нещо като този форум - в момента се провежда регистрация за pottermore, който ще е по-добър от всичко, което успеем направим. Аз лично по форуми влизам ужасно рядко и дори не се регистрирам (сега съм главно из тъмблр, лол). Другото което е, казвате, че сме "забравили приятелствата", един вид. Вярно, че не си пиша с всички, с които съм се запознала тук, но и досега поддържам активна връзка с някои от потребителите. Изобщо не ме бива в това да пиша първа на някого просто защото си мисля, че досаждам и това е защото когато някой ми пише на мен в повечето случаи съм заета и не искам да ми досаждат ииии мда. Но пък никога не съм отговаряла грубо на някой от форума, който като цяло е мил с мен - всъщност, ужасно се радвам, когато някой случайно се сети да ми пише. И сега искам да кажа, че не разбирам защо Яна е участник в чата, при положение, че тя до голяма степен беше причина (заедно със Стилияна, доколкото помня) много от потребителите във форума да се изпокарат и много хора да не си проговорят отново. И именно поради това ми звучи доста странно точно тя (или "ти", в случай, че го прочете Яна) да критикува как Митко и аз сме управлявали частта от форума, която ни е била поверена. И отново - да напомням ли за периода, в който Яна и Стилияна бяха модераторки на раздела с героите? Може да се заблуждавате, че форума и хората в него са като "приказна гора", ако трябва да се изразявам и аз лигаво, обаче всъщност си беше доста зле. Сега като се замисля, горе-долу 50% от времето или се карахме за нещо, или си търсехме причини да се караме. И точно за това не ме е яд чак толкова. Създала съм прекрасни приятелства във форума с някои потребители, които продължават и до ден днешен, други пък са позабравени, но - хей, дори и Мона Лиза прашасва евентуално. Това, което се опитвам да кажа, е, че вместо да правите забравянето на форума на някакъв драматичен проблем просто драснете по два реда на хората, с които искате да сте приятели (отново, предполагам) и не публикувайте чатове в забравен форум, просто според мен няма смисъл.
П.С. : [14:06:20] Intoxicated.: но го приемам! Нека и те малко се опомнят какви са станали! Аз нямам проблеми с това, което съм станала, и с риск да съм малко груба (а Юле, към теб не искам да бъда) ще кажа, че просто не ме познаваш толкова добре, за да ми казваш да се "опомня".
| |
| | | Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Мъртви спомени. Чет 04 Авг 2011, 11:39 | |
| Съжалявам, че отговарям чак днес, а също е и кофти че никой не е писал и може би чакате само аз да отговоря. Но сигурно липсата на активност явно свидетелства колко сме заети реално всички и колко сме свикнали към реалния живот, че да не можем да отделим някой час да седнем да споделим нещо помежду си. Не, форума никой няма желание и няма да бъде възъбновен в никакъв случай. Не знам и какво е pottermore, но определено ще е по-добро от нашето нищо неправене, но в никакъв случай няма да е по-добро от това, на което сме способни по-принцип да направим, ха Наистина е много по-добре просто да напишеш едно "хеей, здрасти" на някой по чата, отколко тук. Поли, ти може би си единствения човек който наистина въобще не опознах и наистина знам, че не те познавам. Ние и нямаме за какво да си общуваме по-принцип. Просто различни интереси, но винаги си ме радвала и радваш като човек. Това съобщение не беше точно за теб. Аз се чудя къде зачезнаха Бо, Криси и Сти. На Бо няколко пъти й писах, и във фейсбук дори - никакъв отговор, все едно ме избягва. Странно? Ти, Севи и Митко най-често сте в скайп, но виждаш как никой не пише... и аз не знам какво да пиша. Може би трябва да си измислим някакво такова неангажиращо заниманийце, което да няма нищо общо с ХП, ама нещо, което да ни обединява. Ако ще и радио да е xD Беше куул. Така... не знам дали прочете всичко горе, но никъде не се споменава че вие сте лошите, глупости. Точно се казва, че ние ВСИЧКИ се държахме отвратително с другите, че всички "бяхме слидеринци". А причината за изпокарването беше едно проклето есе. А форума си беше "приказна гора" когато го възстановихме след изтриването му. Когато всички бяхме екип, когато всяка вечер си пращахме мечоци и сърца, когато по цели нощи не спях за да направя поредното лого. Но не и преди 'смъртта му', когато аз за съжаление не бях и така и не разбрах какво е станало, но той очевидно малко по малко се разрушаваще от нас самите, защото ни стана тясно. PS. Надявам се някой да реши да се включи в темата. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Мъртви спомени. | |
| |
| | | | Мъртви спомени. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|