First topic message reminder :
Име:Карсон Вегас
Рожденна дата: 10 Април 1998
Описание: Единадесет годишният Карсон Вегас е висок 145 сънтиметра или 57 инча. Той тежи около 39 килограма. Карсон има привлекателни сини очи и ярко руса коса. Има необичайни дълги мигли и хубави черти по лицето. Той ноци четирдесети номер обувки. Карсон Вегас има също много бели зъби и бледи устни. Неговато кръвова група е Б негативна.
Характер: Карсон Вегас има много особен характер като цяло. Той е агресивен, понякога мил, умен, чаровен, красив, студенокръвен, странен. Ако някой го ядоса той ще измисли начин по който да си върне случилото се на другия без да го наранява. Карсон е много съмостоятелен. Обича да кара ски, да играе футбол и да се катери по дървета.
История: Карсон като малък е чистокръвен. Майка му и баща му са били магове. Когато е бил на три години е имало едно шоу на име " магичесткото училище" в което деца от всяка страна са учили най разнични забавни магий. След тях той повторил една от магийте и в празната му чаша имаше сок. Той изпи чашата си с сок и повтирил магията. Чашата мъ пак се бе напълнила с сок. Карсон бе много учуден и казал мамо аз съм магьстник! Майка му се разсмяла и казала
-Знам че си магьстник затова когато станеш на единадесет години ще те заведа на перон 9 и 3/4 и ще заминеш за най великото училище за магията, "Хогуортс".
Когато той бе станал на единадесет той бе отишъл в Хогуортс.
Друго:
Име на Майката:Лиса Меган
Има на Бащата: Лос Вегас
Любим спорт: Ски
Любим дом: Слидерин
Омразен дом: Хафалпъф
Хоби: Спорт
Любима хранда: Макарони
Име на най-добър приятел:Кунка
Любима книга: Властелинат на ппръстените
Домашен любимец: Куче
Местожителство: Мюнхен