| "Приказките на барда Бийдъл" | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Corset Queen Белатрикс Лестранж
Възраст : 27 Дом : Хафълпаф Галеони : Нямам идея колко са Брой мнения : 584
| Заглавие: "Приказките на барда Бийдъл" Пет 21 Авг 2009, 23:52 | |
| Чели ли сте книгата? Ако да какво е мнението ви за нея? Аз я имам и останах много доволна. Хареса ми книгата и особено бележките на Дъмбълдор накрая. Само дето шрифта е огромен. | |
|
| |
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: "Приказките на барда Бийдъл" Съб 22 Авг 2009, 00:29 | |
| Чела съм я. И сега даже си седи наредена до Хари Потърите ми и Здрача [и редица други, сред които и Властелинът на пръстенит пълно издание, който така и не съм прочела] на хубавия шкаф под уредбата. Хубави са и поучителни, ама така и не знам защо за 5 приказки дадох толкова пари О.о Е, то не ги дадох аз, ами майка ми, щото тя ми я купи за последната коледа *рофл* Иначе е радост за окото, с тея хубави картинки и корица. А корицата на пипане ми е някак.. странна. приятна *гали я и се хили* | |
|
| |
Corset Queen Белатрикс Лестранж
Възраст : 27 Дом : Хафълпаф Галеони : Нямам идея колко са Брой мнения : 584
| Заглавие: Re: "Приказките на барда Бийдъл" Съб 22 Авг 2009, 00:39 | |
| ОМГ, и на мен ми я подариха за Коледа! Иначе любимата ми приказка е "Косматото сърце на магьосника" <3 | |
|
| |
RainMaker.
Възраст : 29 Дом : Рейвънклоу Галеони : -30 =] Брой мнения : 3545
| Заглавие: Re: "Приказките на барда Бийдъл" Съб 22 Авг 2009, 00:41 | |
| ОМГ, и аз я имам, и според мен 13 лева бяха много за това нещо о.О Сигурно си мисля така, щото я купувах със собствени пари ;д И то беше преди коледа и беше в мола и беше така хубаво украсено <3 Иначе аз съм я наврял в един шкаф над компа. На хубавия ми шкаф до телевизора са " Хари Потърите, Здраочвете и Ерагоните ;д | |
|
| |
Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: "Приказките на барда Бийдъл" Съб 22 Авг 2009, 02:21 | |
| И аз я имам. Няколко месеца след като си я взех книгата седеше забутана някъде си, и една вечер докато нямаше какво да правя и прочетох всичко до послдната приказка, и досега не съм я прочела xD И наистина шрофтът е странен о.О Ако е същия като в ХП книгите и има по-малко място между редовете сигурно книгата щеше да е пет сраници. Книгата не е нищо особено, ако не беше от ХП поредицата щях да я прочета в интернет :Грунди: | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: "Приказките на барда Бийдъл" Съб 22 Авг 2009, 03:52 | |
| Хах, аз само я погледнах в книжарницата и като видях колко пари струва си казах ''Ба, за три приказки 13 лева, тия болни ли са бе.'' И я оставих отново при останалите и се запътих към фентъзи отдела <3 ..
| |
|
| |
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: "Приказките на барда Бийдъл" Съб 05 Сеп 2009, 04:16 | |
| - - Wishmaster написа:
- Хах, аз само я погледнах в книжарницата и като видях колко пари струва си казах ''Ба, за три приказки 13 лева, тия болни ли са бе.'' И я оставих отново при останалите и се запътих към фентъзи отдела <3 ..
и то 5 приказки, които аз лично прочетох за по-малко от 40 минути | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Приказките на барда Бийдъл" | |
| |
|
| |
| "Приказките на барда Бийдъл" | |
|