HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Обичам/Мразя

Go down 
+7
Beautiful Mind
Дийна Джоунс
Щраус Вивалда
Стаси
- Wishmaster
kris_15
(= Smile =)
11 posters
АвторСъобщение
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Възраст : 30
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeНед 11 Май 2008, 03:51

Тук кажете какво мразите и какво обичате.

Аз съм първа.

Обичам:
Шоколада,гората,книгите,луната,звездите,снега,шареното,мириса на хляб,на прясно окосена трева,пукането на горящите дърва в камината,музиката,спомените,снимките,дърветата,семейството,приятелите,зеления цвят,очи,ръце,да правя каквото си искам,да рисувам,да пиша,да пея,да скачам,да тичам,да съм свободна,лятото,всички сезони,да се чувствам обичана,ценна и нужна,да съм първа,да се лигавя,да има някой до мен,да се запознавам с нови хора,да пращам и получавам писма,форумите,хубавите филми,морето,планината,рисковете,приключенията,тавани,да откривам тайни,да съм център на вниманието,смеха,усмивките,сълзите,да споделям,да обичам,да искам,да получавам,старанието,хубавите,мили думи,комплиментите,котките,дневните грабливи птици,вълците,тайнственото,странното,необикновеното,различното,да пътувам,пътя,надеждата,да имам интернет,да играя федербал,баскетбола,смешни,тъжни,страшни истории,свещите,романтиката,изгрева,залеза,облаците,празниците,подаръците,изненадите,копнежите,мечтите ми да се сбъдват,нещо да ми вдъхва сили и увереност,да продължавам напред,хумора,да спя,дъжда,шумоленето на реката,мостчетата,водните бои,да се бия,да се карам,да споря,да печеля спора,да командвам,да се разхождам с приятели,въпросите,загадките,да скачам на въже,да съм щастлива,портокалов сок,мляко с какао,пържени картофки,плодове,данон,данет,вафли,бисквити,да радвам другите,да ме мислят за луда,да ме гледат странно,да.....
И още мноооооооого неща...

Мразя:
Чалгата,позьорите,гъбите,някой да ми противоречи,измамата,двуличието,лицемерието,черногледството,прекалено тъжни хора,прекалено весели хора,глупаците,тези които не знаят какво искат,несигурността,страха,самотата,празнотата в душата,да няма какво да чета,да скучая,да ме изнервят,пиклите,превзетите,огромното самочувствие,хората на които всичко им е криво,неспособните да виждат красотата,подигравките,злото,да съм болна,да не ме разбират,да ми викат,да ми държат сметка,да ми досаждат,да ме разпитват,да не мога да се сетя нещо,страданието,да ми дават зор,да ми повтарят,да нарушават личното ми пространство,да ме бъзикат,да барат нещата ми.....
И още мноого неща за които в момента не мога да се сетя.
Върнете се в началото Go down
http://www.album.bg/ania.smile/
kris_15
Snivellus ^^
Snivellus ^^
kris_15

Female
Taurus Rat
Възраст : 28
Дом : Рейвънклоу
Галеони : Много
Брой мнения : 214

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeНед 11 Май 2008, 06:31

Обичам:
Снейп,рока,ХП манията,морето,басейна,ските,нета,форумите,скайпа,малкото си верни приятели,семейството си,Movie Maker-a,сайта си,стаята си,компа си,партитата,рождените дни (особено моите),даскалото,Bon Jovi,сок (от праскова),vbox-a!

Мразя:
чалгата (на първо място) ,уинкс,уич,барби,слънчевото време (само през лятото го обичам),неделите и комп вирусите (вкл и спама),кока-кола,да пътувам с влак,сладоледа и...ъъ...общо взето т'ва е!

Последната промяна е направена от kris_15 на Чет 19 Юни 2008, 01:38; мнението е било променяно общо 2 пъти
http://www.severus.dir.bg
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster
Дом : ХафъЪълпафф
Галеони : неа пари баце, криза е !
Брой мнения : 226

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeЧет 15 Май 2008, 03:06

Обичам / обичам / :
ДАНИТУ НА ПЪРВО МЯСТО!!! Котки, кучета, риби, слънцето, тревата, мириса и, сладолед, сметана, шоколадови бисквити, вода, сок, фанта, спрайт / ах как ми се пие / , мусаха, сандвичи, палачинки, да чета, да гледам филми, да пиша РП, да ходя на кафе, да играя волейбол, да се разхождам, да уча по химия о.О ... да спа, да не внимавам в час, да дразня географичката, да рисувам / или по точно драскам / , моренцето, планината, форумите, всичко около ХП, на село, зайчета, тоз форум, моите форумИ, Еврамор, семейството си, приятелите си, съучениците си, ии World of Warcraft, както и Zoo Tycoon , Harry Potter and The Order Of The Phoenix / the game / , да карам колело, да плувам, да се къпя, парфюма си, пролетта, да обичам, да ме обичат...

Мразя:
Да уча, да ми е гадно, лигавщините, чалгата / както крис / , мръсотията, безпорядака, себе си, мириса на коришки и тор, гадните манджи на леля / (puke) / , чешмяна вода, тебешир по ръцете си, сливи, скуката / най - вече /

Ми тва е... мисля.. то май има още ама.. ^^

Последната промяна е направена от Бил Дейвис на Нед 18 Май 2008, 09:55; мнението е било променяно общо 1 път
Стаси
Напуснала.
Напуснала.
Стаси

Female
Scorpio Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 654

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeЧет 15 Май 2008, 10:28

Обичам:

Себе си, мама, тати и всичките до 13то коляно, Емо, Пепи, Джуди - песа, Мак Доналдс, салата от краставици, цяла краставица да си я рупам, както и моркови, пица, шоколад, портокали, розови домати, фанта портокал, спрайт, студен чай лимон, вода, фрешчета, мухито, Джони - 10 годишно, Парламент, наргилета, Зенобиа, мола, ccs, Син Сити, лап топа ми, мп3то ми, Bon jovi, AC/DC, Metallica, Guns'n Roses, Ozzy Osbourne, Sir Elton John, Julio Iglesias, Kiss /и още хиляди/, Johnny Depp, Hugh Laurie, Kiefer Sutherland, ЧНГ "Ерих Кестнер", Emo style и тн...

Мразя:
Лъжата, лицемерието, двуличието, изневярата, 3ма човека, Scene style, позата и тн...
http://oh-so-art.com/forum
Щраус Вивалда
Слидеринка
Слидеринка
Щраус Вивалда

Брой мнения : 122

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeЧет 15 Май 2008, 17:16

Обичам: Аз,роднините си,приятелите ми,съучениците,Литературата,да пиша Рп,купоните,разходките,смеха,животните,планините,растенията,спрайт и фанта,огретен с тиквички или картофи,безцветен лак и гланц,метъл,синьото,франция,да говоря,уча или пиша,волейбола,алкохола,кафето,дънки и потници,слънчеви очила,да масажирам някой,сини очи,черна коса,пиърсинг,да съм с гаджето,момчетата,любовта,футбола,Портокалов сок,Харесвам и лошото време(дъжд),споренето,искрените усмивки, да съм сама вкъщи, да спя по много,мъжки парфюми,дима на цигарите,пея,пълните смесици,циганите(интегрирани),чай,трапчинките,лунички,шоколадов мус,флирта.....
.........С две думи живота си.........

Мразя:
Морето,лъжата,фукането,самочувствието,себе си,сметана,разхвърляното,интриги..,градския транспорт,да ми казват, че греша,тълпите...,телевизионните реклами,да ме командват, да ям работи които не харесвам, да лъжа,безотговорността,дребнавостта,мечтането,турци,да се съмняват в мен, да се разхождам сама,пазарувам,да ми крещат,ревността, зъболекари,кока кола,да ме прекъсват докато говоря,отворени п**ки без грам покритие на самочувствието,нахалството...

...............С две думи мразя това каквото на мен ми се нрави...

(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeНед 18 Май 2008, 08:37

Забелязах,че всички харесваме повече неща от колкото мразим :lol:
Или поне тези които са писали тук.
http://www.album.bg/ania.smile/
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster
Дом : ХафъЪълпафф
Галеони : неа пари баце, криза е !
Брой мнения : 226

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeНед 18 Май 2008, 09:30

Хах аз пропуснах супер мн неща по простата причина, че не се сетих за тях..
Дийна Джоунс
Хафълпафка
Хафълпафка
Дийна Джоунс

Female
Aries Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 29

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeНед 18 Май 2008, 09:48

Обичам:Шоколада,балоните [с хелий,обикновенни,от дъвка,всякви ^^],Хари Потър,Даниел,котките,роуплея,фантастиката,високата музика,фанта,фитнес,розовите дъвки,свободното време,харченето на пари,приятната обстановка.^^
Обожавам следните хора:[момичета]Валя,Рали,Криси,Жаки,Тани,Маги,Деси,Ники,Алекс,всичките Елита,Вили,Лили.
[момчета]:Гошо[{} ],Димитър,Божо,Пешо.

Мразя:лъжата,високомерието,интригите,позьорките,жълтото,калориите ^^ ,френския,даскалото [на което има надпис "Тук загивате ^^"],даскалката,часовете по плуване,болката,самотата,външността си...
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeНед 01 Юни 2008, 01:46

Тва сега е съкратен вариант. Пълния сигурно ще се побере в няколко тома ^^

~Обичам~
Себе си на първо място. Мечо също. Мама и тати от време на време. И Коко, Каси и Жълтъчко обичам (фтичките ми, де). И франклин обичам (тва е една зелена плюшена костенурка). Обичам и ягоди със захар и без захар. Щоколад, кока кола (ама от истинската кока кола, не ония фалшивите. В краен случай Пепси), портокали и мандарини, пържени картофи с пилешки пръчици, натурален сок от всичко с изключение на кайсия, прясно мляко и още хиляди вредни манджи, които ти се лепят отзад. Също морето, планината, кучетата, Авицена, водка, бира, футбола, дъжда и слънцето, дъгата, пиърсинга и татуировките, немския и английския, испанския също. Обичам домати, краставици и зелена салата. Музиката, кламери цветни и заоблени, зелени ножици и острилки глобуси. Черни маркери, хубави филми. Фокс Лайф и HBO. Черни ластички, черен лак на бели черепчета, черепчета, зелената блуза на Мер, мойта зелена блуза, дистанционното на климатика (много е едно такова шарено), кактуси, кактуса Фред, шоколадов топинг, червени четки за рисуване, дървени дрънчащи джунджории, ДжиЕсЕма ми, компа ми... Обичам Nirvana, Iron Maiden, Kiss, Metallica, Cradle of Flith, Bon Jovi, AC/DC, Scorpions...
Обичам дънките, снега, кафето, луничките си (имам намерение всички да ги кръстя ^^), усмивките, да се заяждам и да споря и винаги да излизам права. Да плувам ибягам, да играя йога, да чета и пиша (когато ми дойде музата), дискотата и партитата (само после да не се прибирам всъщи, че наш'те като ме подушат и става забавно)...

~Мразя~
Лъжата, предателите, патките от класа ми, позьорите, подмазвачите, фешъните. Даскалото, даскалката ми по математика, тази по биология, даскала по физика... направо всички учители. Сок от кайсия, патладжан и пипер. Моркови и супи, варено месо, кисело мляко. Когато ме тормозят по скайп. Когато ме взимат за психолог и почнат да ми се обядняват, че живота им е гаден. Мразя принтера си и скапаната си мишка, чийто кабел току що се извади и трябваше да се кривя под бюрото, че да го вкарам пак. Мразя басейните, бъкани с хлор. Да ме карат да правя неща, които не искам, да ми се отварят и да ме обеждават в някви неща. Мразя идиотките, които ходят по центъра и раздават листовки, които призовават към 'четене на Библията'. Мразя да чистя на папагалите си и да ги храня. ЧАЛГАТА! Чешмяната вода, глупавите портокалови сокове без парченца плод. Мразя един определен индивид, който ми открадна десет лева от чантата, един друг определен индивид, който постоянно ми се мазни. Мразя ICQ и oovoo. Да ме мързи, да спя (тва е губене на време), да си пиша домашните, да правя кафе сутрин, да си готвя сама...

Мързи ме...
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
trendy94
Слидеринец
Слидеринец
trendy94

Male
Scorpio Dog
Дом : Слидерин
Галеони : 1000
Брой мнения : 15

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeСря 11 Мар 2009, 23:43

ОБИЧАМ:животни,филмите за Хари Потър,Шон Уилям Скот Обичам/Мразя 42723 Обичам/Мразя 524307
МРАЗЯ:паяци,надути пикли,хора с ОООогромно самочувствие Обичам/Мразя 571306
http://seannwilliamscottofficialbgsite.blogspot.com
Cheris
Рейвънклоука
Рейвънклоука
Cheris

Female
Sagittarius Rooster
Брой мнения : 39

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeСря 25 Мар 2009, 04:24

/ОБИЧАМ/:
Себе си мн се обичам xD.Мама, тати ,брат ми(само понякога) абе всички роднини ,които познавам.Обичам Мишел ,Мария ,Кристина ,Симона ,Дарина ,Соня ,Мира ,Галя ,Надя и още доста са...Обичам Здрач ,Новолуни ,Хари Потър ,Властелинът на пръстените ъм...не се сещам.Обичам небето ,слънцето ,въздуха ,облаците ,тревата ,цветята ,рекички ,езера ,язовири ,ливади ,хълмове ,низини ,планини ,дървета ,храсти тревички.Обичам котки ,кучета ,тигърчета ,гипардчета ,леопардчета ,лъвчета ,папагали ,маймунки ,елени и сърни ,кончета ,коали...Обичам къщите ,колелетата ,ролерите ,колите парфюм ,кънки ,скейтборди ,пиано ,китари ,музика ,филми ,компа Обичам/Мразя 732766 ,асансьора...Обичам домати ,краставици ,зеле ,ябълки ,череши ,мандарини ,портокали ,кивита ,помела ,ягоди и още много.....Не мога да изброя всичко ,което обичам.

/МРАЗЯ/
Мразя чалгарите ,морковите ,овцете ,лъжите ,лицемерите ,надутите хора Обичам/Мразя 459244 ,побойниците ,хората дет си мислят ,че имат всичко ,тез дет са праят на много големи ,,даскало + даскалите вътре ,мразя да пера и да чистя ,да уча.Мразя тиквички и патладжани ,Агрита ,портокалови сокове ,кубети и друго не се сещам....
Гост
Гост

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeСря 25 Мар 2009, 11:00

Обичам: Приятелите си, семейството си, водата, природата, кламерите, кабърчетата, телбодчетата, кутиите, зеленото, синьото, животните, най-вече котки и кучета, кафето, стълбите, списанията, мартениците, емотиконките, черното, щорите, морето, Варна, влаковете, всякакви зеленчуци, плодове, сладко, карамел, шоколад, компютъра, ТВ-то, музиката, ХП, Ерагон, соковете, пуканките, филмите, забавленията, книгите, боулинга, уинампа, скайпа и етц.

Мразя: Тъпанарите, лъжите, тиквичките, лекарствата, гадните миризми, горещината, емотата и пр.
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat
Възраст : 28
Дом : Ravenclaw
Брой мнения : 2740

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeСъб 28 Мар 2009, 11:22

изключително сбит вариант.

Обичам:
Очите ми, странния характер, шоколад, кока-кола, Муньо [Моника], пица, шопска салата, краставици на салата, хамбургер, дюнер, вафла Боровец, солети с подправки, мекици. Хари Потър, Здрач и книги изобщо. Шарени нещица и необикновени хора. Мишо [хамстера] и Мери [клавиатурата ми xDD]. Майка ми, баща ми, сестра ми и всички роднини изобщо, ама само понякога. Обичам, когато е хладно. Обичам безкрайни полета. И животни. И котки. Симпсън. И Хари Бахура xD Обииичам дънки, усмивки, да се карам с някой и винаги да печеля, да се заяждам с непознати. Обичам и бира, силен дъжд, всякакви бури и дъга. И зветни пастели. Всичките ми любими изпълнители. И фотофоп <3 Ииии всички останали, които познавам, разбира се. Аня, Сти, Мъри, Крис, Бо, Юлето, Митко, Ло, Мимито и етеце ...

Мразя:
Чалга, фешънки, безмозъчни хора, Човек и природа, История, една Мими, идиотки с приповдигнато самочувствие, токио хотел, парис хилтън, линдзи лоън, сериозни хора, нормални хора, когато е прекалено горещо и се чувствам, сякаш ще се изпаря, косата ми да е сплескана, супа, горчица ииии какво ли още не... мързи ме сега. мразя и да ме мързи.
На Дявола Внучката
Слидеринка
Слидеринка
На Дявола Внучката

Female
Scorpio Dog
Дом : Слидерин
Галеони : 1000
Брой мнения : 33

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeПон 20 Апр 2009, 06:07

ОБИЧАМ:животните,Здрач,Хари Потър,Шон Уилям Скот,зимата
МРАЗЯ:училището
http://www.myspace.com/441611823
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitimeПон 20 Апр 2009, 06:30

Колко сте лаконични о.О
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
Sponsored content

Обичам/Мразя Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обичам/Мразя   Обичам/Мразя Icon_minitime

Обичам/Мразя
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-