Когато купите магазина си, ще ви бъдат извадено 500 галеона от трезора и те ще отидат в трезора на Министерството на Магията. Когато купувате стока за магазина, парите ви също отиват там. НО парите от продадените неща в магазините и заведенията са си ваши и те отиват във вашия трезор, а не в трезора на Министерството на магията. Когато похарчите пари за магазина си, вписвайте ги в трезора на МнМ. (министерството на магията)
Трезора на МнМ първоначално има 10 000 000 галеона. При нов потребител, министерството отпуска по 1000 галеона на ученик за да могат учениците да си накупят необходимите неща за Хогуортс. Когато се създаде нов трезор, от трезора на МнМ ще се вадят 1000 галеона. Другите 1000 галеона, които се дават на стари потребетели не се вадят от тук. Те са си ваши джобни, които сте си ги имали преди.
Всяка седмица Министерството на магията отпуска по 20 000 галеона на Хогуортс. Парите на Хогуортс са за плащане на зарплатите на учителите, модовете, за конкурсите, игрите и т.н... Всеки учител получава по 100 галеона за един учебен предмет. Модераторите получават по 50 галеона за един подфорум, но в зависимост от свършената работа. Няма да се дават галеони за модериране на подфорум, в който нищо не е правено. Директорката получава 200 галеона на месец =) И зам. Директорката също толкова (от мен да мине... :lol:) Всеки редовен потребител получава по 20 галеона седмично за редовност. Отново се вади от трезора на Хогуортс (не съм смятала, ама дано парите на Хогуортс стигнат. :lol: Ако не, то министерството ще отпуска по повече пари за учебното заведение или ще правим благотворителни дарявания :face:
Такам... май е това. От магазините ще се пълни трезора на Министерството... и мисля, че кръговрата се получава... и дано парите стигнат :lol: Ако не... то ще има промени в темичката ^^