| Учебната година | |
|
+3(= Smile =) Щраус Вивалда Heru_EldA 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:45 | |
| Ето как беше в миналия форум: 3 месеца учебна година и по един ваканция.
15 септемвти - 15 декември- УГ (учебна година) 15 Декември - 15 Януари - ИВЗ (изпити, ваканция, записване) 15 Януари - 15 Април - УГ 15 Април - 15 Май - ИВЗ 15 Май - 15 Август - УГ 15 август - 15 септември - ИВЗ | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
Брой мнения : 122
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:56 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 12:07 | |
| Еми то никое не се нарича лятно-зимно... това са учебните години и демек излиза, че 15 Май - 15 Август е за лятото...
| |
|
| |
(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 21:21 | |
| Че то става малко объркване...15 Април - 15 Май - ИВЗ ние си го карахме УГ... Кога започваме по план? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Нед 11 Май 2008, 00:35 | |
| Да. Сегашната програма не е по план. Ако бяхме в стария форум, щяхме да можем да започнем на 15 май... ама сега има много какво да се прави и докато се запишат ученици... не знам аз... може тази учебна година да бъде 2 месеца. Т.е да почнем по късно и да свършим по план. То и без това тази учебна година, която свърши беше някъде толкова време... | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 01:34 | |
| Съгласни ли сте скоро да започнем нова учебна година? (= Например...15 Май - 15 Август - УГ хем ще влезем в плана^^ | |
|
| |
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 02:13 | |
| Ами това означава да започнем още утре.Незнам дали всички са подготвени достаъчно,но нека примерно да обявим утре или в други ден и вече през следващата седмица всички да си пуснат темите ,уроците,изпитните резултати и всичко останало ;) | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 02:20 | |
| Супеер! Нека всеки учител тук каже дали е съгласен. Аз съм съгласна утре,другиден или дори събота ако искате да почнем (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 02:54 | |
| Добре,но има и малк проблем-някои от по-старите учители не са си поели старите задължения.Например - Трансфигурация,Аритмантика (нали Бил бил напуснал :lol: ),Елфология,Черни изкуства и Древни руни.Това са 5 предмета-почти половината,от които преди само 1 нямаше редовен модератор (Трансфигурация) .Или някой да ги поеме,или няма да започнем годината навреме.Аз мога да поема единствено Руните,по друго нямам никакви знания,но пак ще ми станат много-4 предмета :shock: .Незнам-предложете какво да правим,но не е добре да става като преди-Аритмантиката,май беше да се взме последната седмица и да няма време да се изкара курса... | |
|
| |
Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 03:16 | |
| Аз мога временно да поема Черните Изкуства до като Нелито дойде. Елфологията е на Юлето. Да си я поеме. Ама то сега тази седмица май няма да може. Аритмантиката е лесна. И нея мога да я поема временно до като се появи учител. Ама аз не виждам много писане по аритмантиката. | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
Брой мнения : 122
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 03:20 | |
| Ако няма проблем може ли Елфологията открих страшни снимки и матуериали,а и разбирам от фотошоп мога да скалъпя и цели клипове с уроци..(:Ако разбира се юлето няма против | |
|
| |
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:05 | |
| Ако Бил наистина е напуснал аз с удоволствие ще преподавам аритмантика x) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:10 | |
| Ще отговоря и на двете по отделно. Първо-черните изкуства бяха на Нелито,която се пишеше Хърмаяни.Аз мискя,че тя в момента има рег във форума ,но е с друго име (Ха,убий ме не мога да го запомня - нещо с много ххх и sss) ще и пиша СЛ,за да я питам дали ще си поеме предмета... Елфологията е на Юлето и не вярвам да я отстъпи,но ако го направи и няма друг желаещ не виждам нищо лошо да я дадем на Щраус (така ли да ти викаме?) Аритмантиката -трябва така да си разпределиш материала,ще го овърташ ли,ще го смучеш от пръстите си ли нз,но трябва да ти стигне поне за още 2-3 учебни години...
ЕДИТ:Ааа да,точно ти,smilexxagain-не си ли ти Хърмаяни? | |
|
| |
Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:20 | |
| Мне, тя е Белатрикс. И аз знам че ЧИ са на Нелито. Ама ако се наложи за известно време предмета да се води от друг аз мога да го поема. | |
|
| |
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:23 | |
| Нелито вероятно до 2 дни ще се регистрира, говорих с нея x) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:32 | |
| Добре,тогава ще запазим предмета свободен за момента... | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:44 | |
| Юлето по-късно ще си пусне уроците.Имаме(чакай да сметна) някъде около 3-4 месеца и ще се оправим... Нели и тя по-късно ще почне. Предлагам smilexxagain да вземе аритмантиката тъй като май няма предмет.Руните останаха за Рикки. Ето списъка на учителите и предметите,че е по-лесно така: Отвари-Рикки ЗСЧИ-Сти Билкология-Аз(Смайл) ГЗМС-Сти Вълшебство-Джейн История на магията и Хогуортс-Габриел(Джинни-Луна) Трансфигурация-Смайл Аритмантика-Бил Дейвис Астрономия-Джейн Пророкуване-Рикки Драконология-Мъри Елфология-Юлето ЧИ-Нели Древни руни-Рикки (може би) Куидич-Сти Как се прави РП-Рикки (малко излишен предмет.Може да се напише като инфо и да се пусне в библиотеката според мене...)
Последната промяна е направена от (= Smile =) на Сря 14 Май 2008, 05:12; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:48 | |
| Незнам дали РП-то е излишен предмет,но това няма значение,ако е в библиотеката никой няма да го прочете внимателно... Но май Бил се бил върнал.Не че нещо,ама ние се опитваме да заемем свободните места-сега незнаем какво да правя-аз му писах да го питам дали остава - ще видим
ПП:Сега ставам,защото трябва да ходя на курсове.. | |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:49 | |
| Добре. Ако се връща да си поеме аритмантиката | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:54 | |
| По Аритмантика съм си аз... даже си пуснах уроче..
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 04:55 | |
| Добре де,ти не можа ли да прочетеш всички теми-Учебната година се открива след 2-3 дни. :suspect: | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 05:01 | |
| Не съм обръщал внимание.. нещо бъгна нета и всички ми станаха като прочетени..
| |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 05:04 | |
| Леле.Махни урока за ся.След няколко дни пак ще го пуснеш ;) Че още не сме чули мнението на всички учители. | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 05:04 | |
| Добре.. ще го сложа в архива, но после ще го върна. Върви добре ( за сега ) и не искам да се проваля ;)
| |
|
| |
(= Smile =)
| Заглавие: Re: Учебната година Сря 14 Май 2008, 05:08 | |
| Добре П.П.По билкология си 2 курс да знаеш. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Учебната година | |
| |