HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Флууд в темата на 'Евън Грей'

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
CeKo
Грифиндорец
Грифиндорец
CeKo

Male
Leo Rooster
Възраст : 31
Дом : Грифиндор
Галеони : 578
Брой мнения : 74

Флууд в темата на 'Евън Грей' Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд в темата на 'Евън Грей'   Флууд в темата на 'Евън Грей' Icon_minitimeСря 29 Юли 2009, 08:42

Готово е и аз никак не съм пиле рошаво.Знам, че имаше много издънки в героя и благодаря, че бяхте търпеливи. И можеш да имаш право да удобряваш в този сайт, но не и да се отнасяш към другите сякаш ти си нещо повече от тях.Ако може кажете ми дали съм удобрен и да приключваме по въпроса.
Върнете се в началото Go down
http://evanescence-bg.net/news.php
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat
Възраст : 28
Дом : Ravenclaw
Брой мнения : 2740

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд в темата на 'Евън Грей'   Флууд в темата на 'Евън Грей' Icon_minitimeСря 29 Юли 2009, 10:08

CeKo написа:
И можеш да имаш право да удобряваш в този сайт, но не и да се отнасяш към другите сякаш ти си нещо повече от тях.Ако може кажете ми дали съм удобрен и да приключваме по въпроса.

не че ще се бъркам, ама то явно не си живял тука докато стас и стилияна одобряваха, така че недей да мърмориш О.о
- Wishmaster
Напуснал.
Напуснал.
- Wishmaster

Male
Capricorn Rooster
Възраст : 30
Дом : ХафъЪълпафф
Галеони : неа пари баце, криза е !
Брой мнения : 226

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд в темата на 'Евън Грей'   Флууд в темата на 'Евън Грей' Icon_minitimeСря 29 Юли 2009, 13:02

ъ, знам, че не трябва да пиша тук, ама ще си затворя очите :bezz1ba usmivk
Цеко (не знам как се казваш) .. ако си забелязал Бо я няма, а тя повери одобряването на героите на Джейн и Поли и те са в правото си да коментират и криткуват героите - все пак това им е работа. Не си въобразявай, че се мислят за повече от другите, защото това не е така.

[голяяямо извинете, ама не се стърпях, трийте ку щете :bezz1ba usmivk ]
CeKo
Грифиндорец
Грифиндорец
CeKo

Male
Leo Rooster
Възраст : 31
Дом : Грифиндор
Галеони : 578
Брой мнения : 74

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд в темата на 'Евън Грей'   Флууд в темата на 'Евън Грей' Icon_minitimeСря 29 Юли 2009, 13:35

Добре, благодаря ви и аз се извинявам разбирам, че ви е кипнало. Щом казвате, че Джейн си е заслужила доверие и е отдавна тук поздравявам я за това. Ако може просто да забравим за нападките... Просто искам да се забавлявам, фен съм на ХП от 7 години, препоръчаха ми форума, искам да намеря нови, готини хора. Така, че още веднъж се извинявам и по-специално на Джейн. Мисля, че всичко е наред?
http://evanescence-bg.net/news.php
Jane Undead
Дрънкало
Дрънкало
Jane Undead

Брой мнения : 401

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд в темата на 'Евън Грей'   Флууд в темата на 'Евън Грей' Icon_minitimeСря 29 Юли 2009, 13:41

От моя страна е наред. Май е добре да локнем темата и някой админ (най-вероятно Rainmaker) да позачисти. Флууд в темата на 'Евън Грей' 459739
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд в темата на 'Евън Грей'   Флууд в темата на 'Евън Грей' Icon_minitime

Флууд в темата на 'Евън Грей'
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Герои-
Идете на: