HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Туомас Холопайнен | |
| | Автор | Съобщение |
---|
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Туомас Холопайнен Чет 23 Юли 2009, 10:54 | |
| Име: Туомас Холопайнен; произлиза от Финландия. Описание: Туомас е 25 - годишен с дълга, права катраненочерна коса и черни проницателни очи. Висок е 193 сантиметра и тежи 70 килограма. Има остри лицеви черти и прав нос, без чупки и гърбици. Има къси изгладени вежди, а в края на дясната има малка халкичка. Обича да носи амулети от природни материали - клонки, камъчета и подобни. Има малък белек на челото, останал му след падане с колело от детска възраст. Често връзва косата си на опашка или си слага кърпа. Характер: Туомас е спокоен по нрав човек, който не обича да се меси в чужди спорове или да се въвлича в такива. Мрази лицемерието и се стреми винаги да бъде откровен с хората, без да им спестява истината. Обича приятелите си, а за най - добрият си приятел от детските години е готов да скочи и в огъня. Туомас не е от типовете, които обичат децата,а още по - малко от тези, които ги глезят. Обича да се занимава с отвари и черни изкуства, но никога не ги практикува срещу живи същества, освен ако не го нападат. Обича да чете книги, дори и да пише поезия, но това е в редките случаи, когато не е навън. Обича семейните празници, но Хелоуин му е слабост. История: Семейството на Туомас произлиза от Финландия. Баща му се казва Юка, а майка му Розмалда. Има брат, който е 12 години по - голям от него и сестра с 10 години по - голяма от него. Семейството е бедно и притежава малка къща в град Китее, родното място на Туомас. Въпреки това те никога не са лишавали Туомас от нужните за всяко дете неща. Майка му е безработна, докато не се местят в Англия, когато Туомас навършва 11 години. Именно тогава се случва очакваното от всички събитие. В един топъл летен ден в град Нюкасъл, където се преместват семейство Холопайнен се случва нещо странно за малкия тогава Том. Докато си играе на двора с кучето си забелязал, че към къщата му летяла сова, която кацнала на покрива и пуснала писмо през комина. Моментално той влетял в къщата и започнал да обяснява на родителите си какво се е случило. В този момент писмото влетяло през камината и паднало пред Туомас. Той се навел и взел писмото, върху което с красив шрифт било написано името и адресът му. Том засиял веднага, защото никой до сега не му бил писал писмо. Пликът бил запечатан със странен печат с буквата ''Н'', но това не направило впечатление на момчето. С бързо темпо той седнал на един от фотьойлите и започнал да отваря писмото, а родителите му стояли до него усмихнати. Туомас извадил писмото, разгърнал го и зачел. Първоначално набърчил чело, защото не осъзнавал какво става, но след секунди попитал какво става и дали това не било някаква шега. Баща му отговорил, че това е истина, и че двамата с майка му също са магьосници, но са пазели тайната от него през всичкото това време. Момчето не повярвало на това, но баща му казал някакви думи и не след дълго вълшебна пръчка излетяла от камината. Туомас попитал баща си какво може да прави, а г-н Холопайнен просто се изправил и направил няколко трика, с които доказал способностите си. Изнизали се трите месеца и дошло време за училище. Туомас получил списъка с нещата в началото на август и още същия ден имал всичко необходимо. Заедно с родителите си той отишъл до Лондон, от където родителите му го изпратили, за да може да поеме по своя мгьоснически път. Допълнтелно: домашен любимец - гарван; рождена дата - 26.12.1984 г. Симка:
Последната промяна е направена от - Wishmaster на Пет 24 Юли 2009, 11:43; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Чет 23 Юли 2009, 21:51 | |
| ъм *Бо, мите, ще ме извинявате, че ви се мешам тука, ама ми е забавно * героите трябва да са задължително на 11 (: - Цитат :
- Туомас е 25 - годишен с дълга, права катраненочерна коса и черни проницаеми очи.
проницаеми? бъркам, или се пише проницателни? х.х мда, ако искате това може да го изтриете, босове | |
| | | - Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 02:02 | |
| Ъъ .. оправено, бая време си блъсках главата коя аджаба беше думата ама на .. не се сетих хъх .. а и .. Не може ли героя да не е ученик? :S в смисъл, 'щото, не ми се занимава с уроци и подобни примерно може нещо да бачка чиляка нали ;) | |
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 02:31 | |
| ъм, може да си учител, ама трябва да имаш и ученичеси герой все пак пп: ДОБРЕ ДЕ, СПИРАМ ДА ФЛУУДЯ. ПЪК. | |
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 03:19 | |
| ее .. баси правилата ае ше се провежда очна ставка с Юлето, не може тъй | |
| | | Immortelle. [.Ghost freak.]
Възраст : 30 Брой мнения : 134
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 03:55 | |
| Ъъъъ..правилата са за всички. Това, че си се върнал и сме те приели определено не означава, че ще ти угаждаме. Ще правиш каквото правят всички-ще си направиш хубав герой и ще пишеш роуплей. Нещо да не си разбрал? П.П. Бааааааад баад Поли!
Edit: И запомни, че мразя да ми се мазнят. Няма да ти одобря героя, ако се държиш така!
| |
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 04:01 | |
| Не съм искал от никого да ми огажда, просто питам дали е възможно героя ми да е минал ученическата възраст вече... Всичко ми е пределно ясно, единствено това, че всички трябва да са деца не мога да го проумея, но няма занчение.
Хах, добре, но ти запомни, че не ми е в стила да се мазня на никого и не смятам, че съм го направил ;) А и държанието ми, мисля че е очевадно, е напълно шеговито, нищо до сега не съм казал в буквалния смисъл.. | |
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 04:05 | |
| Мир и любов, деца, не вземайте всичко насериозно. *левитира* Бад, баааад Поли. Бо, може да ми изтриеш мненията тук и, гошо, по-добре си оправи героя преди някой друг да се изнерви О.о | |
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 04:09 | |
| Ам става ли тоя герой да стои за сега така, да кандидатствам за учител и ако ме приемете да остане той така, а да си направя друг за ученик? | |
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 04:17 | |
| Става. Ама и тоя трябва да го оправиш. Времето в историята до едно време е добре, после си се пооплескал малко. Поправи го. Трябва да е в сегашно историческо /'отива', 'казва' и т.н./^^ Ох, тоя на снимката е секси. Баси, последните герои учители /мъже, да уточня, да няма обърквания xD/ са много секси xD Добре, че моята героиня е жена, иначе щеше да е страшно.
Гошо, и аз се бъзикам, душа, немам нищо против твойта личност. Ся обаче ще се наложи да изтрия това произведение на изкуството ви от предните мнения, което просто няма да мога да си простя..а може и да ги оставя..заааа малко? xD Edit: Що такова скапано име? о.О
| |
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен Пет 24 Юли 2009, 11:46 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Туомас Холопайнен | |
| |
| | | | Туомас Холопайнен | |
|
Similar topics | |
|