HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др.

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster
Възраст : 31
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Empty
ПисанеЗаглавие: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др.   ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Icon_minitimeСря 22 Юли 2009, 06:31

Често се случва да стигнете до някъде и да не можете да продължите по някоя причина. Играта не е трудна, но в тази тема ще пусна превод от руски на един материал, където пише постъпково как се минава играта ако нещо имате проблеми. Може да е от полза ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. 459739

*в процес на превод xD*

И да, после ще оправя темата.
Върнете се в началото Go down
Sunflower.
Piece from the Sun ^^
Piece from the Sun ^^
Sunflower.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Брой мнения : 799

ПисанеЗаглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др.   ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Icon_minitimeСъб 01 Авг 2009, 03:05

Хах, аз я минах вече.. Стигнах до там, където трябва вече да се събират онея щитчета и съм в процес на откриване как точно се взимат. Имам предвит тея от стените. xD
CeKo
Грифиндорец
Грифиндорец
CeKo

Male
Leo Rooster
Галеони : 578
Брой мнения : 74

ПисанеЗаглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др.   ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Icon_minitimeСъб 01 Авг 2009, 03:11

Аз я врътнах преди месец сигурно ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. 651385
Но и аз не знам как се взимат щитовете от стените, както и щитовете, които са в кутиите и излизат на парчета. Пробвам Репаро, но не става. ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. 294216
http://evanescence-bg.net/news.php
Sunflower.
Piece from the Sun ^^
Piece from the Sun ^^
Sunflower.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Брой мнения : 799

ПисанеЗаглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др.   ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Icon_minitimeСъб 01 Авг 2009, 04:39

Абе, то един ми го обясни, ама аз нямам време да видя дали става. xixixa
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др.   ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Icon_minitimeСъб 01 Авг 2009, 08:11

Aбе аз имах време да играя съвсем малко, ама взимах щитове. Ония счупените с репаро си стават отлично, сигурно го правиш грешно. А по стените, трябва с уингардиум левиоса да се вземе някъв предмет наблизо и да се уцели щита н стената и той ще падне, ама това си е заминавка за поне 5 минути (рофл)
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др.   ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Icon_minitime

ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Добре дошли! :: Хари Потър-
Идете на: