HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Сря 22 Юли 2009, 06:31 | |
| Често се случва да стигнете до някъде и да не можете да продължите по някоя причина. Играта не е трудна, но в тази тема ще пусна превод от руски на един материал, където пише постъпково как се минава играта ако нещо имате проблеми. Може да е от полза *в процес на превод xD* И да, после ще оправя темата. | |
| | | Sunflower. Piece from the Sun ^^
Възраст : 30 Брой мнения : 799
| Заглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Съб 01 Авг 2009, 03:05 | |
| Хах, аз я минах вече.. Стигнах до там, където трябва вече да се събират онея щитчета и съм в процес на откриване как точно се взимат. Имам предвит тея от стените. xD | |
| | | CeKo Грифиндорец
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : 578 Брой мнения : 74
| Заглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Съб 01 Авг 2009, 03:11 | |
| Аз я врътнах преди месец сигурно Но и аз не знам как се взимат щитовете от стените, както и щитовете, които са в кутиите и излизат на парчета. Пробвам Репаро, но не става. | |
| | | Sunflower. Piece from the Sun ^^
Възраст : 30 Брой мнения : 799
| | | | Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. Съб 01 Авг 2009, 08:11 | |
| Aбе аз имах време да играя съвсем малко, ама взимах щитове. Ония счупените с репаро си стават отлично, сигурно го правиш грешно. А по стените, трябва с уингардиум левиоса да се вземе някъв предмет наблизо и да се уцели щита н стената и той ще падне, ама това си е заминавка за поне 5 минути (рофл) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. | |
| |
| | | | ХП и НП [Играта] - Помощ, Съвети, Трейнъри и др. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |