| Хари Потър и Нечистокръвния Принц. | |
|
+9Immortelle. Heru_EldA Jane Undead Рейчъл Бърн - Wishmaster Cruel Serenity emma1993 Sunflower. RainMaker. 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
RainMaker.
Възраст : 29 Дом : Рейвънклоу Галеони : -30 =] Брой мнения : 3545
| Заглавие: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Вто 21 Юли 2009, 00:34 | |
| Тук напишете вашите впечатления, забележки, мнения и всичко останало, което трябва да споделите за новия филм по поредицата на Дж. К. Роулинг. | |
|
| |
Sunflower. Piece from the Sun ^^
Възраст : 30 Брой мнения : 799
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Вто 21 Юли 2009, 01:02 | |
| Аз първа! Всъщност не знам защо пиша тук, след като не съм го гледала все още о.О Чувам все хуабви отзиви за него и определено нетърпението да го гледам расте с всяка изминала секунда... И вече го има в замунда и въпреки лошото качество искам да го изтегля, но не! Няма! Ще бъда силна и няма да се поддам на изкушението! В петък мисля да ида до мола и да го гледам, освен ако някое родителско звено не провали плановете ми. *моли се* И да... Тогава ще напиша по-смислен коментар, но не знам до колко ще е смислен, защото мога и нищо да не разбера.. Както и да е... | |
|
| |
emma1993 Грифиндорка
Възраст : 30 Дом : Грифиндор Брой мнения : 557
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Вто 21 Юли 2009, 02:18 | |
| Аз не можах да изчакам и отидох на предпремиерата на филма.От всички филми от поредицата този най-ми хареса.Макар да е мрачен,е и доста забавен.Особено сцените с Рупърт.Направо щях да се пръсна от смях.Мога да кажа,че това е най-добрата му игра до сега.И Даниел също е готин.И Емма.Абе въобще всички са много готини. | |
|
| |
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Вто 21 Юли 2009, 09:19 | |
| ИСКАМ ДА ГО ГЛЕДАМ. HDTV. ШИБАНА СИЛИСТРА. НЯМА КИНО. RAWR. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Пет 24 Юли 2009, 11:29 | |
| ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ о.О Още съм под въздействието на умопомрачителния филм, за това направо ще копирам от скайпа. о.О
[22:20:21] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ААААААААААААААААААААА [22:20:21] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ОМГ [22:20:23] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ОМГ [22:20:24] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ОМГ [22:20:24] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ОМГ [22:20:30] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: БЕШЕ СУПЕЕЕЕЕЕЕР [22:20:46] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИЯ, НАЙ-СТРАХОТИНСКИЯ, НАЙ-ЧУХОТНИЯ ФИЛМ НА СВЕТА! [22:20:49] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: БЕШЕ ВЪРХА! [22:20:53] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: И СЕГА Е ВЪРХА! [22:20:57] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ФИЛМА Е ВЪРХА! [22:21:00] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ЕМА Е ВЪРХА! [22:21:02] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ДАН Е ВЪРХА! [22:21:10] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: РОН, РОН, РОН, РОН Е ВЪРХА! [22:21:19] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ДЪМБЪЛДОР Е ВЪРХОВЕН ВЪРХ! [22:21:19] Бо каза: ОМГ [22:21:25] Бо каза: ГЛЕДАЛА СИ ГОООО!!!!!!! [22:21:27] Бо каза: КРИИИС [22:21:28] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ДААААААААААА [22:21:31] Бо каза: (hug)(hug) [22:21:35] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ТОКУ ЩО СЕ ВРЪЩАМ ОТ КИНОТО [22:21:39] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: БЕШЕ о.о [22:21:42] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: СУПЕР.. [22:21:45] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: СТРАХОТНО [22:21:50] Бо каза: *представя си как Крис все още не е на себе си и подскача из апартамента* [22:21:53] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ВЛЮБЕНА СЪМ В ТОЯ ФИЛМ <3333333 [22:22:01] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: *подскача* [22:22:06] Бо каза: А ЦЕЛУВКАТА? [22:22:09] Бо каза: Как беше? [22:22:12] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Ъъъ... *без коментар* [22:22:16] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Малко повърхностно.. [22:22:18] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Кратко.. [22:22:20] Бо каза: (rofl) [22:22:23] Бо каза: Знаех си. [22:22:23] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: (rofl)(rofl) [22:22:39] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Ама пак е по-добре от целувката Хари/Чо [22:22:50] Бо каза: Оу, това беше дървеноо.. [22:22:57] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Лелеее, Бооо, ако знаеееш... Подскочих 10 сантиметра от стола, когато излязоха инфериите [22:22:58] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Лелееее [22:23:01] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Беше супееер [22:23:02] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Лелел [22:23:04] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ОМГ [22:23:06] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Луда съм [22:23:07] Бо каза: Хах. [22:23:08] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: о.О [22:23:08] Бо каза: Куул. [22:23:18] Бо каза: Другата седмица и аз ще го гледам. [22:23:32] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ЛЕЛЕ, Бо, гледай го! *заповядва и* [22:23:38] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: И не се изкушавай да го теглиш! [22:23:49] Бо каза: Не съм се изкушила, споко. [22:23:54] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Чувството е хилядаааааа пъти по-готино ако го зяпаш първо на кино. [22:23:55] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ [22:23:58] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: *подскача* [22:24:02] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Имам снимка с постера! [22:24:07] Бо каза: Вече се разбрах с вуйчо ми, другата седмица ще го гледам. [22:24:07] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Имам снимка с Харииииии!!! [22:24:08] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Лелеее [22:24:12] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: ОМГ [22:24:15] Бо каза: Как така о.О [22:24:16] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Супееееееер (sun) [22:24:29] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Ъъ, не с актьора, спокойно. xD [22:24:33] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: С постера. [22:24:34] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: :D [22:24:36] Бо каза: (whew) [22:24:40] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: (rofl) [22:25:16] Бо каза: (rofl) [22:25:28] Бо каза: Леле, има специален брой на БРАВО. [22:26:02] Бо каза: За ХП, Здрач, Властелина, Междузвездните и Карибски пирати. [22:26:06] Бо каза: Има много яки плакати. [22:26:18] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Леле, знам. [22:26:26] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Ама ъз не може да го има... [22:26:38] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: Леле, ФИЛМА беше ВЪРХА! [22:26:39] ' SunFlower. ^^ [Бродеща сред слънчогледите] каза: О.о [22:27:47] Бо каза: НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ, КРИС!
И последно. АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА БЕШЕ ВЪРХА, ХОРААААААА СТРАХОТНООООООО ЧУДОВИЩНООООООО ЗРЕЛИЩНОООООООО СТРАХОТИНСКООООООООООО ЧУХОТНОООООООООО и да...
| |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Пет 24 Юли 2009, 11:55 | |
| По мое мнение филма беше добър наистина. Хубави ефекти, зрелищно и така нататък, но, разбира се, си го представях по много по - различен начин... Повече случки, повече развитие на нещата. Всичко ми се стори някакси отгоре - отгоре... Но като цяло наистина филма е много хубав, очаквам същото, дори и по - добро за 7 филм.. Даже ако е 3D ще бъде мега зверско ;р | |
|
| |
Рейчъл Бърн
Възраст : 30 Брой мнения : 23
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Пет 24 Юли 2009, 22:31 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Съб 25 Юли 2009, 05:20 | |
| ФИЛМА ФИЛМА ФИЛМА ФИЛМАА аз го гледах вече май преди 3 дни, ама вече 3 пъти xD there are no words for this. любимия ми от поредицата наравно с петия <3 | |
|
| |
Jane Undead Дрънкало
Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Съб 25 Юли 2009, 13:56 | |
| Днес най-накрая замъкнах гаджето да гледаме филма. Много ми хареса, може би един от най-добрите от поредицата. Улучили са с ефектите и основното настроение, само Хърмаяни и особено Джини си излизат тук-там от ролите. Иначе играта на останалите актьори ми хареса. И края ако не беше толкова претупан, щеше да е по-добре. | |
|
| |
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Съб 01 Авг 2009, 08:18 | |
| Такаааа. Днес с Бо се срещахме в софия и гледахме филма зедно ^^ Йей, и спечелихме фентъзи броя на браво от играта с шапките :Р Ам, филма е много добър (: Вярно, малко дългичък и по средата на мен лично ми писна да го гледам. Просто по-принцип считам гледането на филми за скучна работа щот си седиш на едно място и зяпаш екрана, но филма беше наистина много добър. Но в същото време и много повърхностен. Иначе хубави ефекти, хубава игра на актьорите. Само че в субтитрите пишеше 'холкурс' (или нещо такова) вместо 'хоркукс' и това дразнеше xD O, и вместо 'магипортирам' беше 'афотирам' или нещо такова о.О Рон беше страхотен, и Луна. И другите ест. Всички де. Ъм, по странна случайност не ме трогна сцената със смърта на Дъмбълдор. Даже ми беше смешно. В цялата зала беше едно такова мълчание и само аз се хиля тихо. Не, наистина имаше нещо смешно, вече не го помня xD. Сцената с инфериите - страхотна също! Точно така си я представях като четох, както и в началото когато влизат в къщата на Слъгхорн. Точно так си я представях. Ъъъм, сцената когато Хари напада Драко със 'сектусемпра' сякаш беше много обикновена, липсва някъв ефект май. Или поне аз очаквах така. Ноо да не разтягам локуми, мда. Филма си беше супер! И забавен =) Много забавен.
Пуф!
Едит: Ооо! И куидича! Върховен, невероятен. Суупер ^^ И в началото, когато сякаш се носиш из улиците на лондон със светкавична бързина, беше много якооо. *хепи* | |
|
| |
RainMaker.
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Съб 01 Авг 2009, 08:44 | |
| Хора..тръпки ме повиаха като го гледах. Няма по-уникално нещо. Просто е..върха. Нямам повече думи да го опиша. Чудесен, страхотен, невероятен, СУПЕР. Просто...Всичко беше абсолютно супер. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Нед 02 Авг 2009, 04:56 | |
| Ъх, бях написала голяяяямо мнение относно филма, но нета за пореден път ми се прецака и се изтри. *дох* Общо взето казвах, че филма е велик откъм ефекти, въпреки че не следваше точно сюжета. Според мен тази добавената сцена в Хралупата, защото къде в следващия филм ще се омъжи Фльор? И общо взето това написах ама разтягах локуми. о.О | |
|
| |
Immortelle. [.Ghost freak.]
Възраст : 30 Брой мнения : 134
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Нед 02 Авг 2009, 06:06 | |
| Мдаааааааааааааааааааааааааааааааа...с Юлето гледахме филма^^ Сега май е времето и мястото да ти благодаря за прекрасното прекарване (sun) Та-за филма. Определено най-забавния до сега. Омг, да ни бяхте видели-хората седят и гледат филма *май повечето почти не схванаха сюжета, де*, а ний с Юлето умираме от смях, когато Рон изпива отварата. *рофл* Беше много куууул. Е, няма к'во да крия, сцени като това с пръчките в края, в памет на Дъмбълдор, ме разплакват. И тоя път стана така. И Юлето ми се смя. xDD Mда, хуув беше филма. Много. Крис, беше права като каза, че целувката е суха. Ъм, извинете силно изразеното ми МПС, ама като Джини каза 'Затвори си очите!' имах чувството, че ще извади от някъде машина за садо-мазо изтезания *рофл* Хах. Мда. Едно нещо ме подразни много. Защо, дъ хел, изгориха Хралупата о.О Омг. Мда..това моето мнение. *е казала всичко* | |
|
| |
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Нед 02 Авг 2009, 06:34 | |
| - Immortelle. написа:
- Мдаааааааааааааааааааааааааааааааа...с Юлето гледахме филма^^ Сега май е времето и мястото да ти благодаря за прекрасното прекарване (sun)
И аз ти благодаря - Immortelle. написа:
- И Юлето ми се смя. xDD
Не се смях на теб! Просто си сетих за нещо смешно xDD Или видях, не знам. Като гледам филма пак може и да се сетя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Нед 02 Авг 2009, 11:58 | |
| Баси, за кво ме ядосвате сегааа??? Баси, кви сте гадни... | |
|
| |
RainMaker.
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Нед 02 Авг 2009, 22:36 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Пон 03 Авг 2009, 11:45 | |
| Няма значение... Става флууд... | |
|
| |
Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Съб 15 Авг 2009, 04:28 | |
| Така като гледам моето мнение май ще се различава много от останалите. Филмът не ми хареса. Просто за два часа и половина очаквах много повече. Куидичът беше върха, да <3 Целувката не ми хареса. Тия не могат ли да се целуват като хората?! xD А пък инфериите... Очаквах много, много повече. Особено след това, което Митко ми каза. Единственото "стряскащо" нещо в сцената с инфериите е това, че ръката на единия инферий изненадващо грабва Хари. Може и филма да е бил хубав. За мен не беше, щото не го гледах с Митко, щото не можахме да се видим, щото имам гаден късмет >.< Баси. И ще го гледам пак, когато съм по-щастлива. Може и да ми хареса тогава xD | |
|
| |
underworld
Възраст : 29 Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Съб 15 Авг 2009, 08:07 | |
| амии честно да ви кажа. . . за мене най-добрия филм си остава петия! просто той е велик и тапълно се свързва с представите ми изгладени , докато четях книгата. колкото до шестия. . по не ми харесва . . по друг начин съм си представяла нещата пък ии не ми допадат тези нещо , които не са същите като в книгата. това си е лично мое мнение, не е нужно да сте съгласни! пп. искрено се надявам да не ме разочароват със 7 филм или по - точно втория филм по седмата книга искам да е перфектен! и първия де! )) | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Нед 16 Авг 2009, 15:18 | |
| Гаф Гаф Гаф !! Поне аз така мисля (:
Та гафа е следния:
След победата на Грифиндор по куидич дават всички в общата стая на ГРИФИНДОР оная простата и Рон как се целуват. След като е отровен обачем, и след като е бил в болницата дават Хари Рон и Хърмаяни на една маса, а оная простата на друга как обядват! Хах.. за тези, които не са разбрали оная простата е в два дома... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Нед 16 Авг 2009, 22:18 | |
| Абе то в Хогуортс май не трябва да се сяда ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на масата на дома... щото и в книгите примерно имаше момент, в който Луна беше на масата на Грифиндор преди мача... xD | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Пон 17 Авг 2009, 01:49 | |
| Е ъъ ама мислиш ли, че някой би седнал на масата на Слидерин? Хах, 'щото май там се пада (: Апък Луна е сядала за да поздрави и е офейквала не е муала там.. | |
|
| |
Corset Queen Белатрикс Лестранж
Възраст : 27 Дом : Хафълпаф Галеони : Нямам идея колко са Брой мнения : 584
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. Чет 20 Авг 2009, 11:48 | |
| Филмът е невероятен, няма спор. Ама на места не си го представях точно така. Например, когато Джини връзваше връзките на Хари. Пълна тъпотия. И исках да видя погребението на Дъмбълдор, въпреки, че щях да си тръгна разплакана от киносалона, но това щях да го преживея. | |
|
| |
Мелинда Евънс
Дом : Рейвънклоу Галеони : 1000 Брой мнения : 51
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния Принц. | |
| |
|
| |
| Хари Потър и Нечистокръвния Принц. | |