HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Морти Смит

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
morti_ole

morti_ole

Male
Libra Rooster
Възраст : 31
Дом : Грифиндор
Брой мнения : 6

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeСря 15 Юли 2009, 09:51

Име:Морти Смит
Местожителство: Лондон
Кръв: нечистокръвен
Описание:
Морти Смит е среден на ръст с нормално телосложение, но по скоро слабичък
има черна коса,кафяви очи не много красив,има лунички по лицето но това не му прави голямо впечатление.Но все пак интелигентен и добър.Обича да излиза с приятели и да опитва нови неща.носи само дрехи които му харесват а не дрехи които му казват да носи.Не обича да го командват и много обича шоколадови жаби.Висок е 160 сантиметра и е на 11 години.
Характер:
Като характер Морти е добър по душа и обича много да излиза със своите приятели които са мъгъли и чистокръвни.Понякога е стеснителен,но като се отпусне и забрави за проблемите си се превръща в душата на компанията.Не го интересува дали неговите приятели са чистокръвни или мъгъли важното е те да са истински приятели и да му помагат в трудни моменти.
Допуска много грешки но умее да се учи от тях и другите понякога му помагат когато не може нещо.Обича купоните и веселбите но междувременно обича и да чете книги. не обича да го критикуват и обича да му казват нещата в очите,но не бича да го лъжат.Има много приятели и се гордее че са истински.
Родители:Баща Конър Стивънсън- майка КасандраСтивънсън.
майка му е немагьосничка и не практикува магия.Когато разбрала че Морти ще отиде в Хогуортс след като навърши 11, тя се опитала да изкорени всичко магическо, но не успяла .Баща му е бил много добър магьосник но той е бил изключен от Хогуортс защото използвал магия извън училище в присъствието на не магьосник.
Произход и история:
След смъртта на майка му и баща му Морти е отгледан от магьосници и те му разкриват тайната на магията.Той разбира че е магьосник едва на 11 годишна възраст когато получава писмото.Смята да стане Аврор.Но трябва много да учи за това да има висок успех.на 11 годишна възраст заминава за Хогуорц.прави първата си магия когато е на 10 години.Имал е Хамстер които по късно е починал,сега има костенурка.

Последната промяна е направена от morti_ole на Чет 16 Юли 2009, 09:05; мнението е било променяно общо 4 пъти
Върнете се в началото Go down
RainMaker.

RainMaker.

Male
Scorpio Pig
Възраст : 29
Дом : Рейвънклоу
Галеони : -30 =]
Брой мнения : 3545

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeСря 15 Юли 2009, 10:01

Кхъъъм...чуваш ли се? Нямам намерение да чета герой от 5 реда. Прочети тази тема.

Edit: нямаш абсолютно никакво описание на външния вид. Оо, прочети темата. Ще разбереш сам. Погледни и някой друг одобрен герой.
Immortelle.
[.Ghost freak.]
[.Ghost freak.]
Immortelle.

Female
Cancer Dog
Възраст : 30
Брой мнения : 134

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeЧет 16 Юли 2009, 03:16

Човече, единственото хууво тука е ава ти. о.О
П.С. Мите, кажи ми, че тоя се ебава!
morti_ole

morti_ole

Male
Libra Rooster

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeЧет 16 Юли 2009, 08:33

Надяам се ся да е по добре Морти Смит 65578
tonk
Грифиндорка
Грифиндорка
tonk

Female
Pisces Pig
Дом : Грифиндор - Дома на смелите и благородните
Галеони : 853 ;]
Брой мнения : 64

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeЧет 16 Юли 2009, 08:52

Гррр... Прочети някой одобрен герой. В темата Как се прави герой Стаси даже е дала примери за перфектни герои. И най-сериозната ти грешка е, че героя трябва да е на 11 години /това и аз го бях объркала/ Иначе героя ти е станал много готин ;]
П.С. Към модераторите: Извинявайте, че се бъркам ама....

morti_ole

morti_ole

Male
Libra Rooster

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeЧет 16 Юли 2009, 09:06

мисля че така е по добре Морти Смит 65578 ама казвайте щот аз съм регистриран в друг форум имам си и мой както и сайт и не знам много работи въпреки че знам много за света на Хари Потър :-)
tonk
Грифиндорка
Грифиндорка
tonk

Female
Pisces Pig
Дом : Грифиндор - Дома на смелите и благородните
Галеони : 853 ;]
Брой мнения : 64

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeЧет 16 Юли 2009, 09:59

Аз ще понахалствам още малко. Прочети някой одибрен ерой. Историята ти е много къса, забранено е героите да са над 1.55, характера ти ми се струва добре.. това с родителите може да го напишеш в историята. И пак ти казвам прочети някой от героите които Стаси е дала за пример в темата http://www.hpfans-bg.com/forum-f7/topic-t2.htm прочети цялата тема не само първи пост ;]
RainMaker.

RainMaker.

Male
Scorpio Pig

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeЧет 16 Юли 2009, 10:39

Силви, ще те помоля повече да не флуудиш. Извинявай, ама това си е моя работа(одобряването ай мийн)
RainMaker.

RainMaker.

Male
Scorpio Pig

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeЧет 16 Юли 2009, 10:58

1. Описание

Цитат :
но по скоро слабичък
има черна коса,кафяви очи не много красив,има лунички по лицето но това не му прави голямо впечатление.
- Да си чувал за запетаи?

Цитат :
Но все пак интелигентен и добър.Обича да излиза с приятели и да опитва нови неща.
- Да, това има много общо с външния вид..

Цитат :
Не обича да го командват и много обича шоколадови жаби.
Да, това също..

Добави описание на носа, веждите, бузите, размената, стойката. Искам много повече подробности.

2. Характер

Цитат :
Като характер Морти е добър по душа и обича много да излиза със своите приятели които са мъгъли и чистокръвни.
Това изречеие няма никакъв смисъл. Той по душа ли е добър, или по характер? Има разлика. Освен това, как ще комбинираш в такова изречение "мъгъли" и "чистокръвни". Да беше казал мъгъли и магьосници о.О

Цитат :
Не го интересува дали неговите приятели са чистокръвни или мъгъли важното е те да са истински приятели и да му помагат в трудни моменти.
Тук също.

Така..защо не повтори думата обича още 15-20 пъти. Щеше да стане като циганска сергия. Махни повторенията.
Цитат :
не обича да го критикуват и обича да му казват нещата в очите
Е или едното, или другото, извиянвай много О.о

Цитат :
майка му е немагьосничка и не практикува магия
Оу, аз си мислех че е немагьосничка и че употребява магия.

3. История

Още от сега казвам, че е ужасно кратка.

Цитат :
След смъртта на майка му и баща му Морти е отгледан от магьосници и те му разкриват тайната на магията.Той разбира че е магьосник едва на 11 годишна възраст когато получава писмото
Е как разбира тогава, нали преди това са му били разкртити тайните на магията О.о

Цитат :
на 11 годишна възраст заминава за Хогуорц
Внимание, внимание! Имаме новооткрито училище на име Хогуорц!

Има много какво да се желае. Пак ти казвам, за Бога, погледни някой удобрен герой.[/b]
RainMaker.

RainMaker.

Male
Scorpio Pig

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeПон 20 Юли 2009, 08:25

Ако до края на месеца не го оправиш отива в кофата..
RainMaker.

RainMaker.

Male
Scorpio Pig

Морти Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Морти Смит   Морти Смит Icon_minitimeВто 01 Сеп 2009, 08:28

Ключ и кофа.