| Предложения и идеи | |
|
+11underworld Corset Queen проф. Туомас Холопайнен Immortelle. rado-be Dark_Queen Sunflower. Heru_EldA Рейчъл Бърн Cruel Serenity RainMaker. 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
RainMaker.
Възраст : 29 Дом : Рейвънклоу Галеони : -30 =] Брой мнения : 3545
| Заглавие: Предложения и идеи Сря 08 Юли 2009, 21:35 | |
| Ако имате някакви предложения и идеи - пишете ги в тази тема. | |
|
| |
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 25 Юли 2009, 05:05 | |
| амм що не намалите размера на картинките на ранговете на учениците? сега влизам във форума от комп с екран 1024x768 [вкъщи е 1680x1050] и аммм.. или са прекалено големи, или прекалено съм свикнала вкъщи О.о | |
|
| |
Рейчъл Бърн
Възраст : 30 Брой мнения : 23
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 25 Юли 2009, 07:08 | |
| Имам идейка. Защо не започнат да се провеждат нещо като олимпияди за знания по различни предмети. Дом срещу дом. | |
|
| |
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 25 Юли 2009, 09:35 | |
| О, Поли, просто си свикнала с твоята си резолюция. Иначе тук повечето сме с 1024x768 по мои проучвания xD
Аам, Рейчъл (как ти е името?), идеята е страхотна. Като ъ, успеем да се съберем с другите админи може и да измислим нещо =) Ще е интересно, благодаря за идеята. Бтв, можеш и ти да се включиш в обсъждането де (: Само намери някой в скайпа (пише ги в профилите скайповете.) | |
|
| |
Sunflower. Piece from the Sun ^^
Възраст : 30 Брой мнения : 799
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 03:01 | |
| Хей, тази идея е повече от страхотна. Така ще имаме стимул да си пишем домашните и да учим, а не просто ей така да се записваме за предметите. Ама ще трябва да има някви награди за победителите. В смисъл точки или галеони... Както обикновено. А учителите ще могат ли да се включат? В смисъл ученическия ми герой например да участва в олимпиада по Билкогия, където аз нямам учителски герои... Не знам дали ме разбрахте.. Както и да е.. Ъм, мисля, че ще е по-добре да ги правим тея състезания в края на учебната година, когато целия материал ще е взет... Хееей, а може и победителите да са освободени от изходното ниво на съответния предмет, който е спечелен. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 03:27 | |
| | |
|
| |
Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 03:38 | |
| Идеята е добра, но мислите ли, че учениците ще гледат и четат уроците? Не, повечето ще напишат в гугъл каквото им трябва и ще им излезнат стотина сайта с информация. За това може да има някакво РП, не знам къде и как ще се вмъкне в олимпиада, и то да се оценява. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 04:15 | |
| Ъх, трябва да се помисли определено... А може самите теми с уроците да се скриват.. В смисъл само администраторите да ги виждат. xD Aма тогава и те ще могат да преписват от там.. Трябва да се помисли... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 04:52 | |
| аз да съхранявам уроците, защото и без това си нямам друга работа
*рофл* | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 04:54 | |
| Е, ти няма ли да искаш да вземеш участие? xD
Ама, може просто да се пратят в един нов архив в коша и после да си се върнат. Като самия архив да е невидим и да не се вижда от участниците. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 05:08 | |
| е, ще участвам, ама ако файла го натикам в достатъчно много папки, ще ме мързи да го търся, пък камо ли да го чета *рофл*
може пък ъъъ... ъъъ... не, не знам кво може ;D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 05:11 | |
| Абе, според мен е най-добре самите теми с уроците да ги направим невидими, защото по вярвай, много хора ще приписват. Е, те могат да си намерят и нужната информация от нета, затова сигурно ще трябва и РП част.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб 01 Авг 2009, 08:07 | |
| Ама те и от нета да намерят, пак ще е плюс, защото вече ще го знаят занапред. Ако не четат уроците, поне така да научат нещо. А въпросите да са изключително много. Тогава просто вместо да ровят из хиляди сайтове, ще решат да четат уроците. (рофл) Много умно, няма що. А аз иначе имам още няяяколко идеи, които сега обаче не ми се споделят понеже искам да бъдат реализирани в мое присъствие и участие , а заминавам, соу друг път *дразни всички* | |
|
| |
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед 02 Авг 2009, 01:41 | |
| Да, но колкото и да са въпросите съмнявам се някой да си прочете уроците и да се постарае да ги запомни. Според мен не трябва да се скриват, защото админити пак може да ги намерят, а и в някой архив да се сложат форума си има търсачка. Може да се изтъркат, като всеки учител си пази уроците някъде в компютъра. А и част от информацията в уроците я има и в интернет някъде, няма да е трудно да се намери. РП-то е най-важно, уроците да останат, или не, все отговорите се намират в гугъл. Надявам се да се разбира нещо... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед 02 Авг 2009, 01:55 | |
| абе вие не знаете ли, че преди тест всички си запаметяват уроците на компютъра? *рофл* | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед 02 Авг 2009, 04:53 | |
| Хах, аз съм правила така.. xD.. Соу, дори и да ги крием, няма значение, защото все от някъде ще се намират отговорите.. По-добре да си ги оставим там. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед 02 Авг 2009, 06:04 | |
| Ми да, нека бъде тогава за скорост. Т.е ако ученика вече е чел уроците и знае отговорите, по-бързо ще реши теста отколкото другите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед 02 Авг 2009, 11:53 | |
| Ама така не всички ще могат да предадат. Може да са заети или просто да ги мързи точно сега да го направят. И тогава някой друг ще ги изпревари. Понятието 'скорост' в такива форуми не се зачита особено.. Според мен е по-добре за РП? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Чет 06 Авг 2009, 00:57 | |
| Да, по-добре скоростта да не се гледа. Да има срокове за предаване, но не и състезания xD А и някои пишат РП за няколко минути, други за няколко часа, трети за няколко дни и накрая се гледа качеството, не бързината. | |
|
| |
rado-be
Възраст : 30 Брой мнения : 5
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Чет 06 Авг 2009, 01:11 | |
| Искам да попитам дали имате намерение да смените дизайна на форума. Честно казано този не ми допада особено, най-вероятно, защото зареждането на форума е бавно с този дизайн.
Приемете го като предложение за смяна на дизайна. | |
|
| |
RainMaker.
Възраст : 29 Дом : Рейвънклоу Галеони : -30 =] Брой мнения : 3545
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Чет 06 Авг 2009, 01:20 | |
| Е то с какъвто и да е друг дизайн ще зарежда бавно о.О Пък и да не говорим, че в комента прикачи.ком се е бъгнал и картинките на подфорумите не се виждат.
Последната промяна е направена от RainMaker. на Чет 06 Авг 2009, 01:24; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Immortelle. [.Ghost freak.]
Възраст : 30 Брой мнения : 134
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Чет 06 Авг 2009, 01:23 | |
| Хъ, ако се беше поинтересувал и беше попрочел нещо щеше да видиш, че дизайна е сменян скоро. Има бъг в сайтовете за качване на изображения, затова ти зарежда бавно. Окей? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Чет 06 Авг 2009, 03:08 | |
| що не натикате картинките в tinypic? не съм забелязала да е отказвало.. ддз :D | |
|
| |
проф. Туомас Холопайнен Свален от поста си
Възраст : 30 Брой мнения : 60
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед 09 Авг 2009, 08:59 | |
| Искате ли да си направим HPfans Video Zone в Vbox7.com? ии примерно аз да отговарям за нея? ще имаа видео реклами за форума, клипчета за ХП и въобще квото ни кефи паролата ще се знае от всички админи и ще се акчват разни работи.. помислете колко потребители можем да спечелим така ;рр | |
|
| |
Immortelle. [.Ghost freak.]
Възраст : 30 Брой мнения : 134
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед 09 Авг 2009, 09:08 | |
| Имаш предвид група, нали? Която да се казва HPFans Video Zone? Идеята ти определено ме грабна! Супер е! Аз съм с две ръце-ДА! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения и идеи | |
| |
|
| |
| Предложения и идеи | |
|