Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Преводачи Сря 08 Юли 2009, 07:56 | |
| Както се уточнихме, за да бъде сайта интересен и различен, трябва да има много интересна информация, която да я няма в бг сайтове, защото тя е изтъркана и стотина пъти ги е обиколила всички... та.. нужно е да превеждаме. Превод от чуждестранни сайтове. Надявам се да има желаещи да се включат. Няма значение от кой език (за предпочитане е английски де), но колкото повече, толкова по-добре Желателно е да се почва веднага с превода и да не се чака. На преведените материали в сайта от долу ще пише ника на преводача Също така ще получите галеони и точки.
Записали се до сега:
Ник | Език | Sunflower | Английски, Гръцки | RainMaker. | Английски | Heru_EldA | Английски, Руски | Immortelle. | Английски | rado-be | Английски | | | | |
В същата тема и ще пиша какво точно трябва д се превежда. Значи, на най-първата главна страница на Хогуортс (след картата) предлагам да пише историята на форума, ама в сбит вариант и променено като фентъзи. Малко да прилича на ХП история с директори и тем подобни. Мм.. от ляво менюто с етажите. Тях ги има преведени май някъде. Значи... измислила съм как да е за домовете, там е нужно инфо за д ги направя страниците. Инфо за 4-те дома. Колкото се може по-подробно и също така описание как изглеждат.
Последната промяна е направена от Heru_EldA на Чет 09 Юли 2009, 00:39; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
Sunflower. Piece from the Sun ^^
Възраст : 30 Брой мнения : 799
| Заглавие: Re: Преводачи Сря 08 Юли 2009, 08:49 | |
| Аз се записвам (: Езиците, на които мога да помагам, са английски и гръцки... Като искам да се има предвит, че по гръцки знам малко неща, но това лято ще го уча усилено, а и в крайна сметка имам страшно много речници, които ще могат да ми помогнат. (: | |
|
RainMaker.
Възраст : 29 Дом : Рейвънклоу Галеони : -30 =] Брой мнения : 3545
| Заглавие: Re: Преводачи Сря 08 Юли 2009, 09:32 | |
| И аз се включвам - с английски език. | |
|
Immortelle. [.Ghost freak.]
Възраст : 30 Брой мнения : 134
| Заглавие: Re: Преводачи Сря 08 Юли 2009, 23:07 | |
| И аз се записвам-с английски. Ще направя каквото мога^^ | |
|
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Преводачи Сря 22 Юли 2009, 08:00 | |
| въх, къде преводи без мен? :D пишете ме с английски ^_^ *отваря си английските сайтове с неща за хогуортс* бтв нямаше ли такива преводи преди, сега няма ли да ги ползваме? | |
|
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Преводачи Сря 22 Юли 2009, 08:20 | |
| Имаше и ще ги ползваме, но те са за друго. | |
|