HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Партито по случай РД-то на форума.

Go down 
АвторСъобщение
Гост
Гост

Партито по случай РД-то на форума. Empty
ПисанеЗаглавие: Партито по случай РД-то на форума.   Партито по случай РД-то на форума. Icon_minitimeСря 06 Май 2009, 04:08

-По бързо, Брайън-рече запъхтяната Аря-остават два часа до празненството, а ние още не сме украсили. Приготви ли удостоверенията?
-Още преди два дни. Но са в стаята ми и ще трябва да ги взема.
-Какво, за Бога, чакаш?
-Ама аз..
-Не ми се оправдавай, ами отиди да ги донесеш-заповяда Аря.
-Добрееее-ококори очи Брайън и се затича към вратата.
Момичето започна да мисли на глас: „Няма да слагам много лампички, защото ще стане като на Коледа. Трябва да има повече гирлянди, балони, светещи ленти, конфети, фойерверки, дискотопки и.. Музиката, разбира се. Нееее, няма да се справя сама. Кого ли да повикам? Никой.. Ще се справя и сама.” Замахна много пъти с магическата си пръчка и във всички посоки се разлетяха украшения от всякакъв вид. Голямата сцена в ъгъла се изправи и сама се настани по средата на помещението. Десетина шатри се опънаха и застанаха до и зад самата сцена. След десетина минути, когато Брайън се върна, цялата зала беше в цветя, бенгалски огньове, светлини, гирлянди и балони. Във въздуха, без да е закрепена за тавана, се клатушкаше дискотопка, голяма колкото слон. Почти се опираше в земята.
-И-х-а-а-а-а.
-Не говори, а ми помогни да дооправим.
-Добре, де.
Брайън остави десетина навити на руло пергамента на пода и извади пръчката си.
-Какво сега?
-Ще махнем тавана.
-Супер.
Двамата промълвиха някакво заклинание, и в същия момент, таванът изчезна, все едно беше разрушен от атомна бомба. Хладен нощен въздух нахлу в залата и освежи всичко. Дискотопката се издигна.
-Остава още около час. Мисля, че другите трябва да влизат.
- Да изпращам ли сигнали на учителите да водят учениците?
-А сигурен ли си, че директорките няма да довтасат скоро? Трябва всичко да е готово, когато дойдат.
-Да, пратих ги да се почерпят в Хогсмийд.
-Е, супер тогава.
След десетминутно въртене из стаята, вратата се отвори. Учениците на „Хогуортс”, водени от учителите, нахлуха вътре като стадо мечки (xD) Наясякъде се чуваха възклицания..
~~~~~~~~
П.С: Темата трябваше да бъде направена от Маша, но тъй като не може да влезе, ме помоли аз да я направя. Админите(Директорите) да не пишат до второ нареждане xD
Върнете се в началото Go down

Партито по случай РД-то на форума.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-
Идете на: