HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Любим герой | |
|
+6Prisila Star DazZle Dark_Queen Just green Cruel Serenity Beautiful Mind 10 posters | Автор | Съобщение |
---|
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Любим герой Вто 24 Мар 2009, 13:29 | |
| Май тука всичките теми ще започват с 'любим', ама кво да се прави... Нвм, кой ви е любимия герой/героиня от книгите и по-важното защо? Какво ви харесва в него, какво не ви... Бихте ли искали да бъдете на негово място в книгите и изобщо пишете тук всичко, което се сетите по темата ^^ | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Любим герой Сря 25 Мар 2009, 11:03 | |
| Любимата ми героиня е Луна Лъвгуд. В нея харесвам това, че е странна и необикновена. Не се старае да привлича вниманието към себе си, но заради начина, по който се държи и говори, го прави. В нея не харесвам това, че няма високо мнение за себе си. Иначе не бих искал да бъда на нейно място, бля xD |
| | | Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Любим герой Съб 28 Мар 2009, 03:38 | |
| Ъм.. аз имам много любими герои и не мога да ги огранича до 2 или 3. Като за начало, обичам злите героини XD Белатрикс и Виктория <3 Обичам и смахнати xD Луна Лъвгуд <3 Ако започна да изреждам, мога много време така, защото от всяка книга, която съм чела, имам поне по един любим герой .. За мен е важно героят да е .. уникален. И с по-специален характер (: Затоав нека не забравям и Алис Кълън xD | |
| | | Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Любим герой Съб 28 Мар 2009, 03:39 | |
| Само да напомня, че това е ХП раздел... | |
| | | Just green Greeny
Възраст : 29 Галеони : 50 галеона Брой мнения : 493
| Заглавие: Re: Любим герой Съб 28 Мар 2009, 07:10 | |
| Ази си харесва близнаците иии Рон ииии този...Лий и Луна...абе всички ги обичам...супер...всеки си има добри черти... | |
| | | Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: Любим герой Съб 28 Мар 2009, 10:45 | |
| Ъзи харесва Дред и Фордж. Те са невероятни <3 Ай лофф деем! С тях всеки ден е първи април, а ъзи обича първи април ^^ Винаги се шегуват с всички, с тях винаги е забавно. В техния речник не съществува думата 'скука', а това е яко. Харесва ми и Луна. Тя е уникална и, както каза Митко, не иска да привлича вниманието върху себе си, но винаги го прави несъзнателно. И обеците й xD. Има голямо въображение, а това е супер. Тя не се опитва 'да се слива с тълпата', тя иска да е различна, без да бъде център на вниманието. Иии Сириус <33 Кой не го обича него? Та той е... Той е... *няма думи* Май са само това... Има такива, които ми харесват по-малко, но стига толкова xD | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Любим герой Съб 28 Мар 2009, 10:55 | |
| Ъм .. може да се каже, че любимите ми герои от ХП са Фред и Джордж. Все пак ако не бяха те, къде щеше да е хумора? Изключително забавни са /Верно?!? о.О Ар ю сириъс?!? / и винаги могат да те накарат да се усмихнеш. Имало е моменти, където съм се смяла със сълзи на техни изцепки. Направо е жестоко! Отделен е въпроса разбира се за Сириус <3333 Той е толкова чухотен, прекрасен, великолепен, велик, страхотен, секси сваляч .. Той си е Сириус <3333(3)
|
| | | Star DazZle Paparazzi '
Възраст : 28 Дом : Грифиндор Галеони : 230 XD Брой мнения : 1029
| Заглавие: Re: Любим герой Съб 28 Мар 2009, 11:00 | |
| И аз съм част от мнозинството, което харесва Дред и Фордж. Според мен, те са идеалната част за едно многочленно семейство. Те са просто... уникални. Частите с тях са най-забавните. ОБичам как се лафят помежду си, как се гаврят с останалите. Просто ако ги познавах, щяхме да къртим света заедно. Не мога да спра да се хиля на изцепките им. Невероятни са, обичам ги <333333333 (3) Обичам и Джини. Отначало тя е срамежливото, малко момиченце, което трябва да носи износени дрехи, да има стари учебници и вещи. Но после тя сякаш... пораства. Има си стил, а и също ме кефи като характер. Сириус... той си е Сириус. Няма какво друго да говоря. Макар и второстепенен, Лий Джордън също ми харесва. Дърсли също ме забавляват. | |
| | | Prisila Cam Gigandet-офил!
Възраст : 35 Дом : Рейвънклоу Галеони : Много Брой мнения : 484
| Заглавие: Re: Любим герой Съб 28 Мар 2009, 15:37 | |
| Лупин, Ууд и Хари. Просто няма по- здравомислещ човек от Лупин. През цялото време в което беше жив, а и след това не спря да си ме вдъхновява и да ме радва с мислите и постъпките си. Беше толкова мило, когато се опитваше да разкара Тонкс... направо ме докара до сълзи. ;( Толкова много ми харесваше, когато Хари го видя в спомените на Снейп, един такъв непукист! ^^ Ууд и неговата вманиаченост по куидича. Аз също съм голяма фенка и направо ми пълнеше душата, когато изтощаваше отбора до припадък. Как им крещаше и беснееше, когато ги видеше, че или не се стараят достатъчно или просто ги мързи. Мечта! Ех, Хари. Толкова ми е невинен. През цялото време нищо не знае и нищо не разбира. Всичко му е толкова ново, че ми дожаляваше понякога за него и за неосведомеността му. Но все пак той си остава главния ни герой и всички знаем, че без Хaри няма "Хари Потър и..." . Duh?! O.o
| |
| | | На Дявола Внучката Слидеринка
Възраст : 30 Дом : Слидерин Галеони : 1000 Брой мнения : 33
| Заглавие: Re: Любим герой Пет 10 Апр 2009, 06:35 | |
| Семейство Уизли (всичките ),Невил,Луна,Хагрид,почтибезглавия Ник,Малфой ,Гилдрой Локхарт жесток беше | |
| | | Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Любим герой Пет 10 Апр 2009, 07:07 | |
| Ъъъ,тук не би ли трябвало и да кажеш още няколко думи защо ти харесват въпросните персонажи? О.О Случайно това е "Обсъждалня" и се обсъжда, а не е анкета "Кой най-много ти харесва?" О.о
Както и да е.
Аз гледах да не чета мненията преди мието за да си каже без да копирам. Та..винаги съм харесвала Луна. И Сириус и Белатрикс. Луна..тя е неповторима. Не се влияе от чуждото мнения и въпреки,че другите я определят за чалната тя...си е напълно нормална. Има страхотно въображение и е невероятно запленителна като цяло. С всичките си идеи и различния характер...това е Луна от Луната. xD Сириус и е Сириус. Не знам. Понякога много дразни с поведението си. И цялата му твърдоглавост и всичката загриженост към Хари..Е,разбирам защо е така. Все пак...сина на най-добрия му приятел е. От смъртожадните Белатрикс най-ми харесва. Доста е...наивна. Така да вярва на Волдемор. И все пак с цялата си преданост към него...сигурна съм,че нищо не би сторила пред "Авада Кедавра",ако с това ще спечели уважение от страна на Волдемор. Или ако това ще му помогне да дойде на власт. И е много талантлива магьосница. Тонкс също ми харесва. и то много. И все пак не я писах при любимите ми персонажи,също като Лупин. Тя страшно ми харесваше,но когато стана една такава...мрачна... нещо ми се смени мнението. Иначе беше толкова забавна и лъчезарна...и с това нейно любопитство..Страхотен герой,също като съпруга й,Лупин. Понякога е доста.сериозен. Иначе страшно ми харесва. | |
| | | emma1993 Грифиндорка
Възраст : 30 Дом : Грифиндор Брой мнения : 557
| Заглавие: Re: Любим герой Пон 20 Юли 2009, 07:32 | |
| Аз много харесвам Сириус и светата троица (Хари,Рон и Хърмаяни). Сириус е много готин.Много ме кефи.Той е толкова добър,мил.Абе въобще е страшен. Хари го харесвам заради спънките в живота му и за това как се справя с тях. Рон е голяма скица.Много ме кефи и това,че вечно яде. Хърмаяни.Какво да кажа за нея.Много ме кефи като остроумничи. Абе всички ми харесват. | |
| | | Corset Queen Белатрикс Лестранж
Възраст : 27 Дом : Хафълпаф Галеони : Нямам идея колко са Брой мнения : 584
| Заглавие: Re: Любим герой Чет 20 Авг 2009, 11:58 | |
| Ето най-скъсения ми списък:
Белатрикс Л.- Обичам я, просто! Кефи ме, че е психо, смехът и, характерът и всичко останало в нея.
Нимфадора Т.- Сменя си цвета на косата <3 <3 *сериозно*
Дъмбълдор- Обожавам тайнствеността му. Винаги знае какво и ка трябва да се случи. Запазва самообладание във всички ситуации. И има чувство за хумор.
Луна Л.- Странна е!!! Някакси от нея лъха спокойствие и уравновесеност. Не и пука какво казват хората за нея.
Сириус Б.- Охх, Сириус! Какво изобщо може да се каже за него?! Сириус си е Сириус както е казано в едно от горните мнения.
П.С.:Няма да споменавам Хари, Хърмаяни и Рон, защото тях всички ги харесват ;) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любим герой | |
| |
| | | | Любим герой | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |