HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Любим герой

Go down 
+6
Prisila
Star DazZle
Dark_Queen
Just green
Cruel Serenity
Beautiful Mind
10 posters
АвторСъобщение
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeВто 24 Мар 2009, 13:29

Май тука всичките теми ще започват с 'любим', ама кво да се прави...
Нвм, кой ви е любимия герой/героиня от книгите и по-важното защо? Какво ви харесва в него, какво не ви... Бихте ли искали да бъдете на негово място в книгите и изобщо пишете тук всичко, което се сетите по темата ^^
Върнете се в началото Go down
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
Гост
Гост

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeСря 25 Мар 2009, 11:03

Любимата ми героиня е Луна Лъвгуд. В нея харесвам това, че е странна и необикновена. Не се старае да привлича вниманието към себе си, но заради начина, по който се държи и говори, го прави. В нея не харесвам това, че няма високо мнение за себе си. Иначе не бих искал да бъда на нейно място, бля xD
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat
Възраст : 28
Дом : Ravenclaw
Брой мнения : 2740

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeСъб 28 Мар 2009, 03:38

Ъм.. аз имам много любими герои и не мога да ги огранича до 2 или 3. Като за начало, обичам злите героини XD Белатрикс и Виктория <3 Обичам и смахнати xD Луна Лъвгуд <3 Ако започна да изреждам, мога много време така, защото от всяка книга, която съм чела, имам поне по един любим герой ..
За мен е важно героят да е .. уникален. И с по-специален характер (: Затоав нека не забравям и Алис Кълън xD
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeСъб 28 Мар 2009, 03:39

Само да напомня, че това е ХП раздел...
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
Just green
Greeny
Greeny
Just green

Female
Aquarius Pig
Възраст : 29
Галеони : 50 галеона
Брой мнения : 493

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeСъб 28 Мар 2009, 07:10

Ази си харесва близнаците иии Рон ииии този...Лий и Луна...абе всички ги обичам...супер...всеки си има добри черти...
Dark_Queen
Glitter In The Air ^^
Glitter In The Air ^^
Dark_Queen

Female
Libra Rat
Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф!
Брой мнения : 1437

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeСъб 28 Мар 2009, 10:45

Ъзи харесва Дред и Фордж. Те са невероятни <3 Ай лофф деем! С тях всеки ден е първи април, а ъзи обича първи април ^^ Винаги се шегуват с всички, с тях винаги е забавно. В техния речник не съществува думата 'скука', а това е яко.
Харесва ми и Луна. Тя е уникална и, както каза Митко, не иска да привлича вниманието върху себе си, но винаги го прави несъзнателно. И обеците й xD. Има голямо въображение, а това е супер. Тя не се опитва 'да се слива с тълпата', тя иска да е различна, без да бъде център на вниманието.
Иии Сириус <33 Кой не го обича него? Та той е... Той е... *няма думи*
Май са само това... Има такива, които ми харесват по-малко, но стига толкова xD
http://harrypotterforum.nice-boards.net/index.htm
Гост
Гост

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeСъб 28 Мар 2009, 10:55

Ъм .. може да се каже, че любимите ми герои от ХП са Фред и Джордж. Все пак ако не бяха те, къде щеше да е хумора? Изключително забавни са /Верно?!? о.О Ар ю сириъс?!? / и винаги могат да те накарат да се усмихнеш. Имало е моменти, където съм се смяла със сълзи на техни изцепки. Направо е жестоко!
Отделен е въпроса разбира се за Сириус <3333 Той е толкова чухотен, прекрасен, великолепен, велик, страхотен, секси сваляч .. Той си е Сириус <3333(3)
Star DazZle
Paparazzi '
Paparazzi '
Star DazZle

Female
Libra Rat
Дом : Грифиндор
Галеони : 230 XD
Брой мнения : 1029

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeСъб 28 Мар 2009, 11:00

И аз съм част от мнозинството, което харесва Дред и Фордж. Според мен, те са идеалната част за едно многочленно семейство. Те са просто... уникални. Частите с тях са най-забавните. ОБичам как се лафят помежду си, как се гаврят с останалите. Просто ако ги познавах, щяхме да къртим света заедно. Не мога да спра да се хиля на изцепките им. Невероятни са, обичам ги <333333333 (3)
Обичам и Джини. Отначало тя е срамежливото, малко момиченце, което трябва да носи износени дрехи, да има стари учебници и вещи. Но после тя сякаш... пораства. Има си стил, а и също ме кефи като характер.
Сириус... той си е Сириус. Няма какво друго да говоря. Макар и второстепенен, Лий Джордън също ми харесва. Дърсли също ме забавляват.
http://www.hrastalak.com/stelituuu
Prisila
Cam Gigandet-офил!
Cam Gigandet-офил!
Prisila

Female
Scorpio Snake
Възраст : 35
Дом : Рейвънклоу
Галеони : Много
Брой мнения : 484

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeСъб 28 Мар 2009, 15:37

Лупин, Ууд и Хари.
Просто няма по- здравомислещ човек от Лупин. През цялото време в което беше жив, а и след това не спря да си ме вдъхновява и да ме радва с мислите и постъпките си. Беше толкова мило, когато се опитваше да разкара Тонкс... направо ме докара до сълзи. ;( Толкова много ми харесваше, когато Хари го видя в спомените на Снейп, един такъв непукист! ^^
Ууд и неговата вманиаченост по куидича. Аз също съм голяма фенка и направо ми пълнеше душата, когато изтощаваше отбора до припадък. Как им крещаше и беснееше, когато ги видеше, че или не се стараят достатъчно или просто ги мързи. Мечта!
Ех, Хари. Толкова ми е невинен. През цялото време нищо не знае и нищо не разбира. Всичко му е толкова ново, че ми дожаляваше понякога за него и за неосведомеността му. Но все пак той си остава главния ни герой и всички знаем, че без Хaри няма "Хари Потър и..." . Duh?! O.o
http://missshine.aha.bg/
На Дявола Внучката
Слидеринка
Слидеринка
На Дявола Внучката

Female
Scorpio Dog
Дом : Слидерин
Галеони : 1000
Брой мнения : 33

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeПет 10 Апр 2009, 06:35

Семейство Уизли (всичките hug ),Невил,Луна,Хагрид,почтибезглавия Ник,Малфой Любим герой 162327,Гилдрой Локхарт Любим герой 65578 жесток беше
http://www.myspace.com/441611823
Princess Elf...
Напуснала.
Напуснала.
Princess Elf...

Female
Virgo Rat
Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу
Брой мнения : 989

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeПет 10 Апр 2009, 07:07

Ъъъ,тук не би ли трябвало и да кажеш още няколко думи защо ти харесват въпросните персонажи? О.О Случайно това е "Обсъждалня" и се обсъжда, а не е анкета "Кой най-много ти харесва?" О.о

Както и да е.

Аз гледах да не чета мненията преди мието за да си каже без да копирам.
Та..винаги съм харесвала Луна. И Сириус и Белатрикс.
Луна..тя е неповторима. Не се влияе от чуждото мнения и въпреки,че другите я определят за чалната тя...си е напълно нормална. Има страхотно въображение и е невероятно запленителна като цяло. С всичките си идеи и различния характер...това е Луна от Луната. xD
Сириус и е Сириус. Не знам. Понякога много дразни с поведението си. И цялата му твърдоглавост и всичката загриженост към Хари..Е,разбирам защо е така. Все пак...сина на най-добрия му приятел е.
От смъртожадните Белатрикс най-ми харесва. Доста е...наивна. Така да вярва на Волдемор. И все пак с цялата си преданост към него...сигурна съм,че нищо не би сторила пред "Авада Кедавра",ако с това ще спечели уважение от страна на Волдемор. Или ако това ще му помогне да дойде на власт. И е много талантлива магьосница.
Тонкс също ми харесва. и то много. И все пак не я писах при любимите ми персонажи,също като Лупин. Тя страшно ми харесваше,но когато стана една такава...мрачна... нещо ми се смени мнението. Иначе беше толкова забавна и лъчезарна...и с това нейно любопитство..Страхотен герой,също като съпруга й,Лупин. Понякога е доста.сериозен. Иначе страшно ми харесва.
emma1993
Грифиндорка
Грифиндорка

Female
Sagittarius Rooster
Дом : Грифиндор
Брой мнения : 557

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeПон 20 Юли 2009, 07:32

Аз много харесвам Сириус и светата троица (Хари,Рон и Хърмаяни).
Сириус е много готин.Много ме кефи.Той е толкова добър,мил.Абе въобще е страшен.
Хари го харесвам заради спънките в живота му и за това как се справя с тях.
Рон е голяма скица.Много ме кефи и това,че вечно яде.
Хърмаяни.Какво да кажа за нея.Много ме кефи като остроумничи.
Абе всички ми харесват.
http://hogwarts1993.piczo.com
Corset Queen
Белатрикс Лестранж
Белатрикс Лестранж
Corset Queen

Female
Pisces Buffalo
Възраст : 27
Дом : Хафълпаф
Галеони : Нямам идея колко са
Брой мнения : 584

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitimeЧет 20 Авг 2009, 11:58

Ето най-скъсения ми списък:

Белатрикс Л.- Обичам я, просто! Кефи ме, че е психо, смехът и, характерът и всичко останало в нея.

Нимфадора Т.- Сменя си цвета на косата <3 <3 *сериозно*

Дъмбълдор- Обожавам тайнствеността му. Винаги знае какво и ка трябва да се случи. Запазва самообладание във всички ситуации. И има чувство за хумор.

Луна Л.- Странна е!!! Някакси от нея лъха спокойствие и уравновесеност. Не и пука какво казват хората за нея.

Сириус Б.- Охх, Сириус! Какво изобщо може да се каже за него?! Сириус си е Сириус както е казано в едно от горните мнения.

П.С.:Няма да споменавам Хари, Хърмаяни и Рон, защото тях всички ги харесват ;)
Sponsored content

Любим герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой   Любим герой Icon_minitime

Любим герой
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Добре дошли! :: Хари Потър-