HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Емили Таймс | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Cheris Рейвънклоука
Възраст : 30 Брой мнения : 39
| Заглавие: Емили Таймс Нед 22 Мар 2009, 05:04 | |
| 1.ИМЕ:Емили Таймс(чистокръвна).Не е кръстена на никой от рода на Таймс.Майката сама избрала името в момента в , който видяла Емс.
2.ВЪЗРАСТ:На 11 години.
3.ВЪНШЕН ВИД :Момичето е съвсем обикновенно на вид .Висока е около 1.54см . и е около 35кг .През зимата кожата и е много светла , но през лятото успява да потъмнее .Тялото и е топло и нежно на допир .Има дълга руса , не накъдрена коса , която винаги държи пусната(освен,ако не и подхожда на тоалета).Светлочерните й вежди са много тънки , леко прегънати по средата.Лицето и е чисто , без бемки или лунички.Има малки очи,на цвят сини , като океан.Емс е с малко и чипо носле.Розовите й устни , са тънки и почти винаги са изкривени в усмивка.Ръцете и са средни по дължина .Не обича обувки на токчета , защото мисли , че е прекалено вискока с тях.Емили е претърпяла катастрофа , която е оставила малък белег с права форма на лявата й ръка.
4.ХАРАКТЕР:Характерът на Таймс е много сложен за разгадаване.По всяко време на деня е усмихната,но рязко пламенната и усмивка , може да се скрие.Общителна е , но въпреки това не обича много дългите разговори.Винаги е честна и не умее да лъже.Не винаги изпълнява това , което обещава , но най-важното спазва.Емили не е доверчиво дете и се старае да избягва хората , за , които се съмнява в нещо.С радост би се откликнала на зов за помощ , стига да е по силите й.Често се събира с приятелите си по партита , което потвърждава,че е веселячка.Момичето се опитва да здържа нервите си , даже когато ситуацията е много сложна.
5.ИСТОРИЯ:Елизабет е родена през 1996г. на континента Северна Америка в градчето Вашингтон.Когато момичето се ражда , тя вече не е единственното дете в семейството-има брат Ерик , който е с две години по-голям от нея. Заедно с мяйка си,баща си и брат си Емс живее в къща,намираща се в края на града.Майката , Емма , е водеща на предаване "Помисли" , а бащата на момичето , Гордън е сценариста.Родителите са доста заети с кариерата си , но въпреки това успяват да отделят нужното внимание за дъщеря си и сина си. Емили,показва признаци за необичайния и произход чак когато е на пет години.Заедно с брат си , тя развива "магическото си аз", но според родителите , тя трябва да се обучава в среда , с деца като нея.Точно поради тази причина , те я пращат в най-елитното училище , за , което знаят.
6.ДОПЪЛНИТЕЛНО: Любим цвят:Черен. Стил музика:R&B Домашен любимец:Малка , бяла , персийска котка на име Ели. Пръчката и е с дължина 25 сантиметра. Обича да се занимава с писане на стихчета , така , че може да се каже, че е хобито й.
Последната промяна е направена от Cheris на Вто 24 Мар 2009, 06:28; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: Re: Емили Таймс Вто 24 Мар 2009, 06:10 | |
| - Цитат :
- ВЪЗРАСТ:На 12 години.
Ако някой се чуди - повтаря годината о.О - Цитат :
- Тялото и е топло и нежно на допир.
Ооокей, вече можем да разграничаваме рода Тайс от рода Cullen /как последно се превежда на бг?!/. - Цитат :
- Розавеникавите
Мамка му! Къде ми е тълковният речник, когато наистина ми трябва!!! - Цитат :
- пръстите и са почти винаги лакирани.
Кофти тръпка.
- Цитат :
- Емили е претърпяла катастрофа,която е оставила малък белег с права форма.
Затова ли си лакира пръстите? Да не си личи? /не, сериозно! Къде е белегът? Защото, повярвайте ми, не искате да чуете къде аз бих го сложила./ - Цитат :
- Контактлива е
Обича да бърка в контакти? - Цитат :
- Винаги е честна и не умее да лъже.Не винаги изпълнява това,което обещава,но най-важното спазва.
Ъъъ, окей... - Цитат :
- на континента Северна Америка в градчето Вашингтон
Дето се вика, столицата на САЩ.
- Цитат :
- Емили се ражда на бял свят...
... - Цитат :
- Точно поради тази причина,те я пращат в най-елитното училище,за,което знаят.
Абе, имам някакъв адски смътен спомен, че се пращаха едни такива писма..
Иначе, след препинателните знаци се слага спейс а.к.а. интервал а.к.а. празно място а.к.а. голямото копче най-долу на дъската с буквичките /а.к.а. клавиатура/.
Ох, знам, че съм ви липсвала! | |
| | | Cheris Рейвънклоука
Възраст : 30 Брой мнения : 39
| Заглавие: Re: Емили Таймс Вто 24 Мар 2009, 06:29 | |
| Мисля,че го поправих..... Това за Cullen не го схванах....фамилията Таймс няма нищо общо.... | |
| | | Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Емили Таймс Сря 01 Апр 2009, 03:11 | |
| Спейс (интервал, място, голямото копче на клавиатурата) се слага след всички пунктуационни знаци (точка, запетая, удивителен и етц), а не преди и след или само преди. Нвм.
- Цитат :
- Има дълга руса , не накъдрена коса , която винаги държи пусната(освен,ако не и подхожда на тоалета).
Не накъдрена, всъщност означава права коса, райт?
- Цитат :
- Светлочерните й вежди са много тънки , леко прегънати по средата.
Светлочерни? Май и аз като Стаси трябва да си купя речник...
- Цитат :
- С радост би се откликнала на зов за помощ , стига да е по силите й.
Това 'се' кво прави тука?
- Цитат :
- здържа
Мда... поредната несъществуваща дума. Като не знаеш как се пише нещо си има речници. Или гугъл.
- Цитат :
- Елизабет е родена през 1996г. на континента Северна Америка в градчето Вашингтон.
Стаси не ти ли каза да го оправиш о.О Пиши САЩ просто, баси. 'на континента Северна Америка'... втф?
Пиши как е разбрала за магическите си способности и коя е била първата магия, която е направила. И децата не се пращат в Хогуортс, те получават писма с покана. Баси, пришки ми излязоха на пръстите да го пиша всеки път това. | |
| | | (= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Емили Таймс Пон 06 Апр 2009, 21:43 | |
| Нямаш ли намерение да послушаш техните "съвети"? О.о | |
| | | Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Емили Таймс Чет 16 Апр 2009, 10:44 | |
| Явно не. И затова получава еднопосочен билет към кофата. xD | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Емили Таймс | |
| |
| | | | Емили Таймс | |