HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Персефона Джеймсън | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Деми Ловато Рейвънклоука
Възраст : 27 Брой мнения : 16
| Заглавие: Персефона Джеймсън Вто 17 Мар 2009, 04:43 | |
| Име: Персефона Джеймсън Името й произхожда от Древна Гърция Прякор: Сеф Години: 11 Кръв: Чистокръвна Външен Вид: Сеф има стройна фигура и правилна походка. Лицето й е бяло и красиво, с големи, красиви, кафяви, любопитни, любвеобилни, големи очи. Има заоблена брадичка и високо чело. Има тънки устни, които са винаги топли от нейната усмивка. Бузите й са винаги румени и меки. Носът й е правилен. Има също тънки вежди, които стоят над красивите й очи. Над едната вежда има белег от падане на стъклен полилей върху нея. Сеф има също бенка от дясната страна на брадичката, което в стари поверия носи късмет. Сеф също има дълга права, кестенява, много обемна коса, която се спуска по красивото й лице и по нейните рамена. Тя е високо момиче окло 145 и 150 см височина. Любимият й аксесоар са гривните.Тя има даже цяла колекция от тях. Винаги се облича в крак с модата и затова е стилна. Тежи 35 кг. Характер: Сеф е винаги с добронамерен характер. Понякога е много избухлива и много сърдита. Тя е с надарен ум и винаги може да разреши трудните задачи или при всякакви обстоятелства да покаже противното. Тя няма приятели, но иска да си намери. Сеф е винаги усмихната и знае как да се забавлява. Може да накара човек да се смее до припадък, но освен това е и много чувствителна. Ако обича силно един човек, тя плаче и за най-малкото лошо нещо, което му се е случило. За нея истинския приятел е този, който знае всичко за теб, независимо дали е лошо или добро, пак ще те обича. Сеф винаги е готова да защитава своето, или нещо на свой близък човек (роднина, приятел, брат, или сестра). Когато е разтроена или лигава, Персефона обича да се тъпче със сладолед. Мечтата й е да стане известен, но добър магьосник, а не зла, която да убива мъгълите, или да убива различни родоотстъпни семейства. История: Сеф има по-голяма сестра, която се казва Далас. Когато Далас е била, колкото нея, тя е можела да прави магии от по-горен курс, затова Сеф винаги е завиждала на сестра си. Баща й е известен зоомаг и затова той иска Сеф да стане същата като него. Казва се Майк Джеймсън и работи в организация срещу черната магия. Бащата на Персефона е закачлив, весел, остроумен човек. За разлика от бащата, майката на Сеф е много строга. Тя винаги й е казвала и продължава да казва, че на нейните години, тя не е имала по-ниска оценка от най-високата. От нея Сеф е наследила изключителния си ум и любовта към природата. Първият път, когато се проявяват нейните магически способнасти, е когато е сред поляна, пълна с цветя. Там тя вижда една изсъхнала маргаритка. Когато я докосва Сеф, тя я съживява. Сеф беше много щастлива, когато прояви първите си магически способности. Допълнително: Рождена дата: 20.07.1997 година Зодия: Рак Китайска зодия: Огнен бик Домашния й любимец е снежнобяла сова на име Мичи. Снимка: Снимката ми е на аватара, но ще ви дам още.
Последната промяна е направена от Деми Ловато на Съб 21 Мар 2009, 03:23; мнението е било променяно общо 7 пъти | |
| | | (= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Вто 17 Мар 2009, 09:22 | |
| "Има също тънки вежди, които се простират..." За да се простира нещо, трябва да е голямо. => "тънки вежди" и "простират" изобщо не вървят заедно.
"На едната вежда има белег от падане на стъкло върху нея." Чудно как на веждата ще има белег... И това "падане на стъкло" не става. Обясни го по друг начин, ако искаш да си запазиш тоя веждов белег. xDD
"...с сладолед" Пише се "СЪС сладолед".
"...можела да прави магий" Пфф... "магии" се пише в множествено число.
"От нея Деми е наследила изключителния си ум и любознателността към природата. " О.о
"Когато е била малка, около година-две, умира нейния дядо, министър на министерството на магията. " Т'ва к'во ни интересува? Напълно излишно е да го споменеш, ако няма някакви последици от тази смърт или ако тя не е повлияла на психиката на героинята ти.
"Първият път, когато се проявяват нейните магически способнасти, е когато е сред поляна, пълна с цветя. Там тя вижда една йзсъхнала маргаритка. " Първото изрежение е ужасТно. Леле, не знаех, че има дума "йзсънхала"... Какво ли значи?
И като цяло... нещо не ми харесва... Не знам... Сти? | |
| | | Деми Ловато Рейвънклоука
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Сря 18 Мар 2009, 03:15 | |
| Допуснах грешките, защото много бързах да изляза с родителите ми. Неисках да пиша "На едната вежда...", а "Над едната вежда...". Истината е, че в действителност го имам този белег от падане на стъкло върху мене, но сега едитнах целия текст. | |
| | | (= Smile =)
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Чет 19 Мар 2009, 06:51 | |
| Ще го погледна. Но ако обичаш си смени името. Толкова ли не можеш да измислиш едно име?! | |
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Пет 20 Мар 2009, 03:15 | |
| | |
| | | (= Smile =)
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Пет 20 Мар 2009, 04:55 | |
| | |
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Пет 20 Мар 2009, 08:41 | |
| | |
| | | (= Smile =)
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Пет 20 Мар 2009, 09:19 | |
| О.о Аз не виждам промяна. Навсякъде си пишеш "Деми" тва, "Деми" онова. Пък и Сти трябва да каже... | |
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Пет 20 Мар 2009, 23:16 | |
| Вече навсякъде пише новото име. Просто като съм късогледа, така се случва. | |
| | | (= Smile =)
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Съб 21 Мар 2009, 01:49 | |
| | |
| | | Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Съб 21 Мар 2009, 02:55 | |
| - Цитат :
- [...] Казва се Майк Ловато [...]
Не трябва ли и бащата да е със същата фамилия? Нвм, като цяло героя е пълен и... бива. Аз го одобрявам. | |
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Съб 21 Мар 2009, 03:24 | |
| Оправих фамилията на бащата. Когато сменях името забравих да променя и фамилията на бащата. | |
| | | Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън Съб 21 Мар 2009, 03:38 | |
| Направи разпределителния тест, за да знам в кой списък да добавя героя ти. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Персефона Джеймсън | |
| |
| | | | Персефона Джеймсън | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |