| Учебната година | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Учебната година Пет 09 Май 2008, 22:54 | |
| Кво стана ся с учебната година?Новата става въпрос. Значи трябва да решим ще има ли лятно училище първо... | |
|
| |
stefity.1 Хафълпафка
Възраст : 29 Дом : Хапълпаф Галеони : =} Брой мнения : 181
| Заглавие: Re: Учебната година Пет 09 Май 2008, 23:37 | |
| В миналия форум бяхме решили ,че ще има ,но нека пак видим? Все пак може да установим някой детайли. | |
|
| |
(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Учебната година Пет 09 Май 2008, 23:51 | |
| Да де...но на мен не ми стана много ясно. Леле...някой да ми обясни,че съм тъпу... | |
|
| |
stefity.1 Хафълпафка
Възраст : 29 Дом : Хапълпаф Галеони : =} Брой мнения : 181
| Заглавие: Re: Учебната година Пет 09 Май 2008, 23:54 | |
| Ми в миналия форум решихме ,че ще има лятно училище ,сега може само да решим от кога ще е до кога същите уроци ли ще са пускат и такива неща.. | |
|
| |
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 00:23 | |
| Ето как беше в миналия форум: 3 месеца учебна година и по един ваканция.
15 септемвти - 15 декември- УГ (учебна година) 15 Декември - 15 Януари - ИВЗ (изпити, ваканция, записване) 15 Януари - 15 Април - УГ 15 Април - 15 Май - ИВЗ 15 Май - 15 Август - УГ 15 август - 15 септември - ИВЗ | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 05:40 | |
| Според мен този графин е добър, но.. винаги има но... Предстоят изпити на много от нас и ще имаме по - малко време за уроци, влизане във форума и т.н.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 07:51 | |
| хах. Кой го казва... аз като, че ли нямам изпити. Точно по това време са ми изпитие, но няма друг вариант. Ако преместиме малко назад или напред, то тогава на коледа и нова година ще се падне учене, а предполагам никой не иска това :suspect: | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 08:14 | |
| Аз го казвам... нещо против? Някои може да са заети и с други неща освен изпитите... А и мисля, че изпитите са по - важни тая година, особено за тези, които не искат да са в най - смотаните училища, а в елитни гимназии....
| |
|
| |
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 09:04 | |
| Ами като искаш да кандидатстваш или учиш-или назначаваш заместник и му даваш пла ,по който да работи или се извиняваш на учениците си и пускаш няколко урока наведнъж и после даваш изпита,толкова ще можеш да влезеш за 1 чс на седмица. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 09:29 | |
| Еми ест. Всеки всеки ден е зает с нещо !!! Ние всички сме заети, ама ти кво предлагаш? Учебните години да са събота и неделя ли?! Че и тогава всички са заети особено тази година... :roll: пффф. За всеки е различно, но всеки ще трябва да намери малко време от ежедневието си за форума, а ако много си зает, ми просто няма смисъл да си още тук. Заемай се с по-важните неща...
| |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 10:56 | |
| Прейте кот знайте в тоа форум никой не иска поне да чуе какво предлагам.. Прейте кот си знайте ...
| |
|
| |
Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:18 | |
| Добре де. Успокой се. Кълбо от нерви. Ем и аз имам матури, но как намирам време? Следващата седмица ще е ужасна за мен. Заради тези тъпи външни оценявания. Трябва здравата да преговарям за да не се представя лошо и познай. Намерих време за форума. Как ли? Организирах се. Да, вярно. Не отидох на кино, но утре мога. Все пак държа на форума. А и ако се отказваш от форума всеки път, щом някой ти противоречи... И не си мисли, че ще вземем да ти сипем куп извинения, защото без да искаме сме обидили Гогошко. | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:21 | |
| Не искам да ми се извинявате ама тва че СТАСИ ми сложи ранк ТЪПАК беше върха на сладоледа. Всяко мое мнение се коментира. Всички вие Бръмнали уфсе сте срещу мен.. кво да прая да ви слушам обидите ли.. еми няма да го направя напускам.. айде гледайте си работите там и ме остайте мене.. напускам форума.. темата е изтрита ама факта си остава. Искам изтриван на акаунта!
Heru_EldA: Петко сърдитко, празна му торбата.. :lol:
| |
|
| |
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:34 | |
| Добре де, успокой се. А и нали вече си напуснал? Виж сега, първо, Стаси не е от БУ. А и да ти кажа, че Юлето и се е скарала. Или ще и се скара. Не знам, но няма така да мине. А и не сме се съгласили с ранга ТЪПАК. Впрочем на мен една в друг фору ми сложи ранг тапачка, защото временно я баннах, смених и паролата и и изтрих всички мнения. Така че.... С тази разлика, че аз не бях админ и не можех да си сменя ранга. Мисля, че е по - добре да останеш във форума. А и си малко виновен. Все пак. Виж сега. Аз съм писала, че Сти е учителка по ГЗМС и като се регне пак ще си вземе предмета. А ти после пишеш че взимаш ГЗМС. Защо не четеш поне 5 от мненията в дадена тема? Сам си си виновен. Та, няма да те моля, но ще ти дам един съвет. Не си тръгвай от форума, защото ще си направил най - голямата грешка в живота си - ще си напуснал едно страхотно място с големи възможности. :lol: | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:36 | |
| Мухах кво да прая тука бе... не те знам как се казваш... сичките ти приятелки ме коментират и обиждат! Няма да седя ... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:40 | |
| Аз съм Мъри. Стария ми ник беше Princess_of_the_elfs... А и май не си си направил труда да ми прочетеш мнението. Та посочила съм причина. Коментирамете, защото ти си си виновен за това. А и за да не си тоолкова самовлюбен. По едно време даже беше в приятелски отношения с БУ. Сега не знам какво се озлоби срещу нас....
Едит: Като си напишеш мнението и го прочета темата отива в кошчето че.... | |
|
| |
- Wishmaster Напуснал.
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:42 | |
| АЗ ЛИ?! ВИЕ повтарям ВИЕ се заядохте с мен! И не съм самовлюбен моа ти кажа... От де го измъдри тва? И никога не съм бил в приятелски взаимоутношения с БУ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Учебната година Съб 10 Май 2008, 11:45 | |
| ооох. Стига сте флуудили. Флуудете си в кошчето, защото темата отива там | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Учебната година | |
| |
|