Любимата ми сцена от филмите е във втория филм (ХП и стаята на тайните). Когато отиват към Хогуортс с летящата кола на Рон и търсят влака. Цитирам: -О не! Устройството за невидимост май се развали!- казва Рон. А Хари отговаря: -Тогава леко снижи колата, трябва да открием влака. И тогава се спускат надоло и 'летят' по железопътната линия. -Трябва само да го настигнем. -казва умно Хари -Няма да ни избяга.- отвръща Рон. И тогава чуват Влака. ("биииип..бииииип") -Чу ли? -Наближаваме го.-Радостно отговаря Рон. -Чакай... -Замисля се Хари и поглежда събеседника си. (btw: Тука физиономията на Рон е много смешна) -ААААААААААААААААААААААААААААААААА!!- Започват да крещят и двамата.
На Дявола Внучката Слидеринка
Възраст : 30 Дом : Слидерин Галеони : 1000 Брой мнения : 33
Заглавие: Re: Любими ХП сцени от филмите Пет 10 Апр 2009, 06:21
https://www.youtube.com/watch?v=xwWJLdYaNtI&feature=related Всички филми ги харесвам,но любимият си ми остава Хари Потър и стаята на тайните-това е линкът когато вече е влязъл в стаята и говори с Том Ридъл
emma1993 Грифиндорка
Възраст : 30 Дом : Грифиндор Брой мнения : 557
Заглавие: Re: Любими ХП сцени от филмите Пон 20 Юли 2009, 07:35
Днеска гледах Хари Потър и Нечистокръвния принц и останах много очарована.Много ме изкефи целия филм.Имаше много хумор.Имаше и тъжни моменти,ама беше върховно.Та от този филм няма сцена,която да не ми харесва.
Зоя Грейнджър
Възраст : 29 Брой мнения : 6
Заглавие: Re: Любими ХП сцени от филмите Чет 12 Май 2011, 08:51
Ох много си спомням, че съм се смяла наа 4та част когато в часа по Отвари, Рон и Хари си говореха за бала и кой ще поканят и Снейп така яко ги фрасна Иии също пак в 4та част когато пристигнаха на Рон „ официалните “ одежди