(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници Съб 03 Яну 2009, 08:17 | |
| Видях, че такава тема просто няма. Доста се чудих дали да я пусна тук или в Съобщения, но нали все пак леговището на Звяра трябва да живне малко. (Стаси не се обиждай никак... шегувам се :g010: )
Та... Искам да поздравя всички ви с вече миналата Коледа и настъпилата Нова година. Абе на някой струва ли му се, че 2008 мина много бързо? xD Както и да е. *приготвя се за великите слова*
Вие сте... невероятни. Не го забравяйте! Няма да обеждавам всеки по отделно колко е невероятен, както обеждавах Сти. За това ще ви го кажа на всички - НЕВЕРОЯТНИ СТЕ! Успяхме, със съвсместни усилия, да запазим форума тъй дълго време... И да гледаме със злобни усмивки на задоволство как всички други "близнаци" на ХПфенс умират като мишки в агония. Определено сме пожънали успех... Нека късметът не ни оставя и през 2009 година и да се извисим над всички форуми. /не че не сме си достатъчно извисени.../ Нещо не ми върви... Ето ти едно тъпо стихче, което,за ваше щастие, ще ви оттърве от безсмислените ми дрънканици:
Коледен мраз в коледен час здравата щипе...
Коледна нощ дарове с кош нека да сипе...
Коледен звън утрото вън бодро оглася...
Тих благослов за здраве, любов нему приглася...
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!
Та смисъла на тази привидно безсмислена тема е да се поздравим за празниците и да разкажем как сме прекарали. | |
|
Korialstraz Грифиндорец
Възраст : 36 Брой мнения : 92
| |
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници Съб 03 Яну 2009, 13:18 | |
| Във флууд зоната се поздравихме вече, но не пречи да го кажа и на по-видно място. Честита Нова Година на всички отново. И сега чак се сещам че забравих че във форума щяхме да раздаваме баница с късмети и о, да... ох. Аз съм просто ужасно безотговорна... утре би трябвало ваканционната програма да свърши, а тя и наполовина не е изпълнена... въх. Надявам се новите админи да не са толкова разсеяни като мен... та не знам защо го казах де. Нещо си дрънкам тука... и да. 2008-ма година мина... бързо, но за нищо не съжалявам. Защото всяка следваща година е резултат от настоящето. Трябва да сме благодарни за получения опит през изминалата година. Обикновенно се озъртам наза да правя обобщения на рождения ми ден и си поставям планове за следващата година, но и на нова година не пречи xD Доволна съм от измиланата 2008-ма година и пожелавам на всички, както и на себе си. Т.е на себе си както и на всички пожелавам 2009-та година са бъде много по-добра и поучителна... и мнението ми няма да мине без поздравителна картичка ^^
http://www.newyear.dgreetings.com/newyear/newyear08-025.html | |
|
Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници | |
| |
|