HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Възраст : 30
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници Empty
ПисанеЗаглавие: Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници   Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 08:17

Видях, че такава тема просто няма. Доста се чудих дали да я пусна тук или в Съобщения, но нали все пак леговището на Звяра трябва да живне малко. xixixa (Стаси не се обиждай никак... шегувам се :g010: )

Та... Искам да поздравя всички ви с вече миналата Коледа и настъпилата Нова година. Абе на някой струва ли му се, че 2008 мина много бързо? xD
Както и да е.
*приготвя се за великите слова*

Вие сте... невероятни. Не го забравяйте! Няма да обеждавам всеки по отделно колко е невероятен, както обеждавах Сти. За това ще ви го кажа на всички - НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!
Успяхме, със съвсместни усилия, да запазим форума тъй дълго време... И да гледаме със злобни усмивки на задоволство как всички други "близнаци" на ХПфенс умират като мишки в агония. Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници 749686 Определено сме пожънали успех...
Нека късметът не ни оставя и през 2009 година и да се извисим над всички форуми. /не че не сме си достатъчно извисени.../
Нещо не ми върви...
Ето ти едно тъпо стихче, което,за ваше щастие, ще ви оттърве от безсмислените ми дрънканици:

Коледен мраз
в коледен час
здравата щипе...

Коледна нощ
дарове с кош
нека да сипе...

Коледен звън
утрото вън
бодро оглася...

Тих благослов
за здраве, любов
нему приглася...

Весела Коледа и
Щастлива Нова Година!

Та смисъла на тази привидно безсмислена тема е да се поздравим за празниците и да разкажем как сме прекарали.
Върнете се в началото Go down
http://www.album.bg/ania.smile/
Korialstraz
Грифиндорец
Грифиндорец
Korialstraz

Male
Taurus Dragon
Възраст : 36
Брой мнения : 92

ПисанеЗаглавие: Re: Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници   Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 08:37

Цитат :
Та... Искам да поздравя всички ви с вече миналата Коледа и настъпилата Нова година.

Мерси! Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници 459739 И аз искам да поздравя всички във форума. lol! Честита нова година!!!
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster
Възраст : 31
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници   Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 13:18

Във флууд зоната се поздравихме вече, но не пречи да го кажа и на по-видно място. Честита Нова Година на всички отново. И сега чак се сещам че забравих че във форума щяхме да раздаваме баница с късмети и о, да... ох. Аз съм просто ужасно безотговорна... утре би трябвало ваканционната програма да свърши, а тя и наполовина не е изпълнена... въх. Надявам се новите админи да не са толкова разсеяни като мен... та не знам защо го казах де. Нещо си дрънкам тука... и да. 2008-ма година мина... бързо, но за нищо не съжалявам. Защото всяка следваща година е резултат от настоящето. Трябва да сме благодарни за получения опит през изминалата година. Обикновенно се озъртам наза да правя обобщения на рождения ми ден и си поставям планове за следващата година, но и на нова година не пречи xD Доволна съм от измиланата 2008-ма година и пожелавам на всички, както и на себе си. Т.е на себе си както и на всички пожелавам 2009-та година са бъде много по-добра и поучителна... и мнението ми няма да мине без поздравителна картичка ^^

http://www.newyear.dgreetings.com/newyear/newyear08-025.html
Стаси
Напуснала.
Напуснала.
Стаси

Female
Scorpio Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 654

ПисанеЗаглавие: Re: Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници   Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници Icon_minitimeНед 04 Яну 2009, 15:11

Korialstraz написа:
Цитат :
Та... Искам да поздравя всички ви с вече миналата Коледа и настъпилата Нова година.

Мерси! Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници 459739 И аз искам да поздравя всички във форума. lol! Честита нова година!!!

Флуудър...

Благодари се, че са празници xD

Иначе аз прекарах сравнително добре. Обещах на наще да съм с тях в 12, тъй че до към 11 и нещо се видях с приятели и познати и после отидох при МАМА И ТАТИИИИ /и цялата им компания/. Реших, че в 1 няма смисъл да ходя някъде, тъй че си останах в Пиано бара, в който бяхме. Ииии тая НГ малко пенсионерски го карах, в 5 и половина си бях вкъщи :Р
http://oh-so-art.com/forum
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници   Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници Icon_minitime

Дългоочакваните коледни и новогоднишни празници
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-
Идете на: