HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Любими ХП цитати | |
|
+3Heru_EldA Korialstraz Just green 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
Just green Greeny
Възраст : 29 Галеони : 50 галеона Брой мнения : 493
| Заглавие: Любими ХП цитати Съб 03 Яну 2009, 06:50 | |
| Кои са ви любимите цитати от поредицата на Джоан Роулинг...А най омразните ? | |
| | | Korialstraz Грифиндорец
Възраст : 36 Брой мнения : 92
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати Съб 03 Яну 2009, 08:48 | |
| Не съм чел книгите, но по филмите :rOfl!!!: Любим: От 5ти филм: "Reducto" (когато Джини счупи всички глобуси в онази стая ) Омразен: "Свети Потър!" - Малфлой 2ри филм... | |
| | | Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати Съб 03 Яну 2009, 12:29 | |
| Хм, мисля че това всъщност би трябвало да е за любима и омразна сцена от филмите де. А за цитат, естествено старите добрички шегички на близнаците Уизли са ми любими (sun) Сега си спомням един от трета книга. Не е кой знае колко особено, ама навремето се смях като 5-годишно детенце, което разбра някаква сложна възрастна шега xDD - Цитат :
Пърси излезе и Джордж въздъхна. — Опитахме се да го затворим в една пирамида — довери той на Хари, — но мама ни видя… | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати Нед 18 Яну 2009, 05:24 | |
| Любимия ми цитат е тогава , когато в пети курс Трелони ги накара да си направят дневници за сънищата им. Рон не си ги е записал и си измисля: - Цитат :
-Хм , сънувах тъмна фигура. Какво ли означава това? -Вероятно, че ще бъдеш изяден от гигантска ружа-въздъхна отегчено Хари.
А най омразен:
-Гнусен мънород. |
| | | Star DazZle Paparazzi '
Възраст : 28 Дом : Грифиндор Галеони : 230 XD Брой мнения : 1029
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати Вто 20 Яну 2009, 00:37 | |
| Мда, Фред и Джордж къртят! Ето някои от любимите ми цитати:
-Фред, твой ред е-каза пълната жена. -Не съм Фред, аз съм Джордж-рече момчето,-Жено, чудя се как може да се наричаш наша майка? Не можеш ли да различиш, че аз съм Джордж? -Извинявай, Джордж, миличък! -Само се пошегувах, аз съм Фред-каза момчето и тръгна. *********************************************************** -Не мога да остана дълго, мамо-каза. Аз съм отпред. За перфектите има две купета... -О, нима си перфект, Пърси.-попита с вид на много изненадан единия близнак.-Трябваше да ни кажеш. Изобщо не знаехме. -Я почакай, май си спомням нещо, че той спомена нещо-намеси се другия близнак.-Веднъж -Или два пъти... -Една минутка... -Цялото лято... -Ох, млъкнете!-каза Пърси Перфекта ******************************************************** -А вие двамата... да се държите добре тази година. Ако получа още една сова със съобщение, че сте... че сте вдигнали във въздуха някоя тоалетна или... -Да вдигаме във въздуха тоалетна? Никога не сме вдигали във въздуха тоалетна! -Но идеята е чудесна! Благодаря, мамо! ________________________________________________________________
-Недей, Джини, ще ти пратим безброй сови. -Ще ти пратим една хогуорстка тоалетна чиния. -Джордж! -Само се шегувам,мамо. ********************************************************* И имаше един път когато майката на близнаците им праща пуловери, на които пише "Д" и "Ф". И те казват нещо от сорта на: -Виж, на пуловера на Рон няма голяма буква Р. Сигурно той не си забравя името. Но ние отлично знаем, че се казваме Дред и Фордж... ************************************************** Също се кефа, когато Хари и Рон си измисляха всякакви бедствия за домашното по Пророкуване xD
| |
| | | На Дявола Внучката Слидеринка
Възраст : 30 Дом : Слидерин Галеони : 1000 Брой мнения : 33
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати Пет 10 Апр 2009, 06:28 | |
| В третата книга,но май беше по-скоро във филма Рон спеше,а Хари беше буден.Изведнъж се събуди -Паяци!Искат да танцувам степ. -Защо не им кажеш,че няма да го направиш.-така каза Хари. -Да,така ще им кажа.-и пак отнесе плувката | |
| | | Corset Queen Белатрикс Лестранж
Възраст : 27 Дом : Хафълпаф Галеони : Нямам идея колко са Брой мнения : 584
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати Пон 31 Авг 2009, 07:54 | |
| "-Да не мислиш, че няма какво друго да правим в час по отвари, освен да слушаме Снейп!" /Рон/" "-Ама че гадна поставка за чадъри! За втори път се спъвам в нея!" /Тонкс/
"- Професор Муди! Това ученик ли е?! - Реално погледнато е пор..." << проф. Мууди и проф. Макгонагол"
Златистата нишка се прекъсна... Клетката от светлина изчезна... Песента на феникса заглъхна...
"- Не помниш ли какво казах, Потър, в момента упражняваме безсловесни заклинания! - Да, помня - потвърди сковано Хари. - Да, сър! - Не е нужно да ме наричате "сър", професоре."
Дъмбълдор понечи да каже нещо, но се отказа. Зад Хари фениксът Фоукс изписука тихо, нежно и напевно. Хари силно се смути, когато най-неочаквано забеляза, че яркосините очи на Дъмбълдор май са се насълзили, и побърза да забие поглед в коленете си. ...."
"Хари стана. - Сър... професор Дъмбълдор? Може ли да ви попитам нещо? - Очевидно... ти току-що го направи - усмихна се Дъмбълдор. - Обаче може да ми зададеш още един въпрос. - Какво виждате вие, когато погледнете в Огледалото? - Аз ли? Виждам се да държа чифт дебели вълнени чорапи. Хари го погледна втрещено. - Човек никога не може да има достатъчно чорапи - каза Дъмбълдор. - Дойде и отмина още една Коледа и аз не получих нито един чифт. Хората упорстват да ми подаряват книги. ..."
— Професор Сивиръс Снейп, преподавател в това училище, ти заповядва да разкриеш информацията, която съдържаш! — каза Снейп и удари силно пергамента с пръчката. Тогава по гладката повърхност започнаха да се появяват думи, изписвани сякаш от невидима ръка. Господин Лун поднася почитанията си на професор Снейп и го моли да не си пъха ненормално дългия нос в работата на другите. Снейп замръзна. Изумен, Хари гледаше написаното. Но картата не спря дотам. Надолу се появиха нови редове. Господин Рог изразява съгласието си с господин Лун и би искал само да добави, че професор Снейп е грозилище. Това щеше да е много смешно, ако цялата ситуация не беше толкова сериозна. Но имаше и още… Господин Лап би желал да изрази недоумението си, как такъв идиот изобщо е станал професор. Хари затвори очи от ужас. Когато ги отвори, картата бе казала и последната си дума. Господин Опаш желае приятен ден на професор Снейп и го съветва да си измие косата. | |
| | | gamezer
Възраст : 28 Дом : Хафълпаф!!! Галеони : ниНаМ... Брой мнения : 75
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати Пон 31 Авг 2009, 08:01 | |
| "Аз никога не си търся белята.Обикновено белята сама ме намира..."/Хари/
"До нея лети Флинт...Насини му окото,Анджелина!...Шегувах се,професоре,шегувах се..." /Лий Джордан/ | |
| | | Corset Queen Белатрикс Лестранж
Възраст : 27 Дом : Хафълпаф Галеони : Нямам идея колко са Брой мнения : 584
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати Пон 31 Авг 2009, 09:53 | |
| Ооо, да! Сетих се за изблиците на Лий Джордан: -"Грифиндор" води с осемдесет на нула. Погледнете на какво е способна тази метла. Хари здравата я е пришприл...вижте само как завива...Старата "Комета" на Чан изобщо не може да се мери с нея. Фината настройка на "Светкавица" наистина си личи в тези дълги... -ДЖОРДЪН, ДА НЕ ТИ ПЛАЩАТ ДА РЕКЛАМИРАШ "СВЕТКАВИЦАТА"? Я СИ ГЛЕДАЙ КОМЕНТАРА!"
"ТРИЙСЕТ НА НУЛА! ТАКА ВИ СЕ ПАДА, МРЪСНИ...ПОДЛИ.." "ПОДЪЛ ИМАМНИК ТАКЪВ!!!-ревна Лий Джордън в мегадона и се изплъзна на проф. Макгонагол.-АХ, ТИ, МРЪСЕН И ИЗМАМЕН ПОД... Професор Макгонагол дори не си направи труда да го сгълчи. Шапката и се беше смъкнала, тя клатеше заканително пръст към Малфой и също крещеше неистово." | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любими ХП цитати | |
| |
| | | | Любими ХП цитати | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |