HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Търсят се двама админи

Go down 
+4
(= Smile =)
Beautiful Mind
Cruel Serenity
Heru_EldA
8 posters
АвторСъобщение
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster
Възраст : 31
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

Търсят се двама админи Empty
ПисанеЗаглавие: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 04:45

Да, двама... Веси няма време и желание да админства, Сти временно напусна, аз нямам време... мда. Никой от админите не може да даде желаното внимание на форума. HarryPotterFans се нуждае от нови управители, които да му вдъхнат живот... Нужен е някой отговорен с време и да успее да поддържа уникалността на форума... или да отговаря поне на част от тези критерии. Можете да предложие кандидатурите си ако смятате че можете да сте админи, а ние ще решим... можете ако искате и сами да предложите някой, който според вас би могъл. Соуу... помислете си и напишете.
Върнете се в началото Go down
Cruel Serenity
~БЕЗ ПАНИКА.~
~БЕЗ ПАНИКА.~

Female
Aries Rat
Възраст : 28
Дом : Ravenclaw
Брой мнения : 2740

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 04:55

АНЯ!
НИКИ!
ХРИС!
МИША!
ъъъ аз предлогам тея, понеже не съм много на "ти" с новите потребители xD
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 05:51

Стели. Защото влиза и е отговорна.
И Митко (pot1r4y или нещо такова). 'Щото е ентусиазиран и ддз... Мисля, че ще се справи.
Аня няма възможност да влиза много, тъй, че отпада. Бих предложила и Муфс, ама не знам дали ще има време. Хрис е нередовна (да не се обижда, ама е факт. Пише само във флууд зоната и то понякога). Пък знам, че Ники си има форум и не знам доколко ще може да поддържа и този.
И като напускам не си мислете, че не ми пука. Мда.
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 05:55

Сти, не си мислим че не ти пука. Като се върнеш, ти отново ще си си админ ако желаеш. Не си мисли че като каза че напускаш веднага ти търся замяна. Мисля че отдавна си трябваше да се намеря1т нови ентусиазирани админи... и да. Мерси за твоите предположения. Аз така или иначе бих обсъдила това с теб и веси де...
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 06:06

Тъй. Писах си с Яна - (= Smile =), както и със Сти и с Веси. Яна е идеалния админ, не веднъж доказала способностите си. Оригинална е, ентусиазирана и ще намери време Търсят се двама админи 459739 Обявявам Яна официално за админ още от днес. Честито й ^^ А иначе втори админ още се търси, защото все пак не мисля че ще й е лесно сама (:
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog
Дом : бездомна
Брой мнения : 5026

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 06:19

Просто... просто не знаете каква чест е това за мен... И не се превземам... Защото, както казах и на Юлето, този форум значи много за мен...
Ще се постарая да съм страхотен админ... е, добре де, добър. xD
Ии да...
БЛАГОДАРЯ! Благодаря за отговорността и доверието, които ми възлагате. Благодаря. ^^
*дълбок поклон*

Едит:
А относно 2-рия нов админ... Аз предлагам Поля, Лола и Мъри.
Лола доказа и в Бръмбиля, че е много отговорна. Поля доказа със собствения й форум, че може да прави чудеса, а и по едно време беше невероятно редовна. Мъри... Мъри е страшно оригинална и според мен страхотно ще се справи. /разбира се, тя не е само това, но не искам да изтъквам качествата й сега, че да не се чувствате подценени xD/ И да. Мисля, че и трите могат да се справят. И само времето ще е пречка...
http://www.album.bg/ania.smile/
Flawless
Miss Murder
Miss Murder
Flawless

Female
Virgo Dog
Дом : Рейвънклоу
Брой мнения : 848

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 08:23

Ами...аз нали бях питала по едно време,дали може да съм.Ако искате - аз съм насреща...
Just green
Greeny
Greeny
Just green

Female
Aquarius Pig
Възраст : 29
Галеони : 50 галеона
Брой мнения : 493

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 08:24

За втори админ аз предлагам Миша или Ло...нищо лично останалите но просто Миша преди имаше желание да помогне пък и от бръмбиля съдя че е добър админ а Ло...Ло си е Ло според мен и тя би се справила чудесно...
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeСъб 03 Яну 2009, 13:48

Така... вече избрах кой да е втори админ, но не съм приела окончателно решение, тъй че ще чакате до утре. Не искам абслютно никой да се сърди. Всички разбирате че не може всички да са админи. Звучи глупаво, нали. Искам да кажа, че и без да имате админски права, можете отлично да помогнете на форума. Мога даже да ви пусна подсказки ^^
Има множество "мъртви подфоруми". Ами просто е нужно да си изберете някой от тези недействащи подфоруми и да ги раздвижи с мнения и темички =) Може и мод да стане ако ще му е от полза. Важното е като се влезе във форума, да светкат повечко темички, което да задържа хората да не излизат от форума докато не са изчели висчко ново. Пък може и да се появи желание да пише. Нищо работа =) Всеки ако напише по едно мненийце все ще е от голяма полза за форума.

Стаята за дуели. Това е отлично място за печелене на точки. Няма да е лошо да се включите.
Коридорите. - тук можете да напишете поне някакво мненийце как от общата стая стигате до голямата зала или знам ли. До двора... Нали не се телепортирате все пак Търсят се двама админи 459739
Подземията се нуждаят от раздвижване.
Окей, Хогсмийд и Диагон-али. Би било чудесно да се намесите някак с РП ^^
И галерията. Където си искате пишете. Нямате си представа колко много можете да помогнете на форума само с писане на мненийца. Пък и няма да е зле да имаме и 1-2 идейки в повече Търсят се двама админи 459739
Стаси
Напуснала.
Напуснала.
Стаси

Female
Scorpio Rooster
Брой мнения : 654

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeНед 04 Яну 2009, 15:15

Оууу, Стаси иска админ права!
Основно, всъщност изцяло, защото се побърквам като видя пост със 100 000 грешки, а мога да ги редактирам само в моите секции о.О

Така де... Трябваше да се отчета и да отбележа колко ме дразни неграмотността на някои от съфорумците. /Второто е основна причина да пиша о.О.../

ПП: Забравих флууда... Не искате ли да ви е чистичко и приятничко *wasntme*?!

Едит: Като се замисля едни глобални модераторски права ме устройват повече от перфектно Търсят се двама админи 285378

Търсят се двама админи 350568 Търсят се двама админи 671769 xixixa Търсят се двама админи 202877 Търсят се двама админи 863457
http://oh-so-art.com/forum
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeПон 05 Яну 2009, 05:54

Мисля, че вторият админ вече е избран. :/
Но все пак имаш шанс. Доказала си, че си отговорна. Но за едно нещо грешиш - не искаме тук да става казарма. Искаме си флууда. А колкото до неграмотността... Повярвай, и мен ме дразни ужасно. Не, че сега пиша перфектно... Оо, не. И моите постове са пропити с правописни грешки... Просто не може да се знае всичко... А съм убедена, Стаси, че и ти някога си писала по ужасен начин. Хората просто... се учат ? До преди 1-2 години и аз бях почти неграмотна...
Както и да е.
Аз не съм всички админи, за да ти отговоря... Нека те решат дали да ти дадат права...

П.П. Убедена съм, че вече ти е писанало от моите тъпи забележки (към теб) ... Но въпреки това пак ще ти кажа, че хората не са перфектни. Остро съдиш. Знам, че нито ще те променя, нито ще постигна по-голям успех от това да... ме намразиш... или да се подразниш...
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на Хогуортс

Female
Leo Rooster

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeПон 05 Яну 2009, 08:03

А, да. Забравих да напиша в тази тема, че Стелито е втората админка =) Сигурно вече всички сте видяли ника й свртлосин, нвм. Честито й ^^ А, Стаси, ми то глобавлни модераторски права не са никакъв проблем да ти ги дам де. Ама мисля че е по-добре да не се променят мненията на другите. Те някога ще си препрочетат мнението и ще си видят грешката. А така ако на всеки му се поправят грешките без той да знае няма никакъв шанс да се научат да пишат грамотно.

П.С Пофлуудете си малко, пък утре ще заключа темата или някой друг админ. xD
Dark_Queen
Glitter In The Air ^^
Glitter In The Air ^^
Dark_Queen

Female
Libra Rat
Възраст : 28
Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф!
Брой мнения : 1437

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeПон 05 Яну 2009, 08:17

Йей! Честито на двете админки!
*подготвя се за дълъг монолог*
Аня ще бъде чудесен админ! А Лола се е доказвала много пъти и в Бръмбиля и другаде... И двете ще се справят чудесно!
Много добър избор си направила, Юле!
И пак честито на Яна и Ло.
http://harrypotterforum.nice-boards.net/index.htm
(= Smile =)

(= Smile =)

Female
Leo Dog

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeПон 05 Яну 2009, 08:20

Знам, че е Лола, но искам да й честитя тук официално. ^^
ЛОЛАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
Честито ти админство! Надявам се да съумеем да работим съвместно. В екип. ^^ Мисля, че ще се справим чудесно. ^^
Честито ти още един път!
Велика сиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии (...)

Търсят се двама админи 946434
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeПон 05 Яну 2009, 08:47

Искам да честитя и на двете нови админки! Вярвам, че ще се справите отлично поради три огромни причини:

1.И двете сте изключително отговорни и като се замемете с нещо, не се отказвате. Ентусиазирани сте и знам, че форума ще е в добри ръце.
2.Имате страхотно оригинални идеи, които се харесват на всички и разнообразяват живота тук.
3.Обичате форума и потребителите. Това е може би най-важното качество за един админ.

Да знаете, че и ние потребителите ви обичаме и ще ви помагаме с каквото можем. Търсят се двама админи 758943

Искам и да поздравя Юлето за страхотния избор за заместнички. И да ти благодаря, защото без теб форума нямаше да е същия. Търсят се двама админи 758943

И последно, но не на последно място- МАМКА МУ , СТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ЩЕ НИ ЛИПСВАШ СТРАШНО МНОГО!!!! Винаги знай, че тук имаш истински приятели, които винаги ще държат на теб и ще те обичат. Търсят се двама админи 513936 Търсят се двама админи 513936 Търсят се двама админи 513936 Търсят се двама админи 513936 Търсят се двама админи 513936 Търсят се двама админи 947718 Търсят се двама админи 758943

И едно поздравче за всички:

Песничка

Best Friends Foreve
r
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitimeПон 05 Яну 2009, 23:04

Е , честито ви и на двете =). Ще се справите страхотно със задълженията си. Аня не я познавам много добре, но за Лола съм 1000% сигурен , че ще изпълнява задълженията си перфектно ^^ Колкото до Аня тя има много опит в бръмбиля и ще е повече от добра тук. Е , това е от мен (засега ^^) И пак честитоооооо!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Търсят се двама админи   Търсят се двама админи Icon_minitime

Търсят се двама админи
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-
Идете на: