| Други съобщения | |
|
+6nati_fenche Стаси Princess Elf... Cruel Serenity Щраус Вивалда - Wishmaster 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
- Wishmaster Напуснал.
Възраст : 30 Дом : ХафъЪълпафф Галеони : неа пари баце, криза е ! Брой мнения : 226
| Заглавие: Други съобщения Чет 08 Май 2008, 10:59 | |
| Ако има нещо ново във форума - нови подтеми или интересни въпроси, можете да научите или попитате за тях в тази тема. | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
Брой мнения : 122
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 19 Май 2008, 02:50 | |
| чупках си пръстчето и сега ме боли и не мога да пиша,за това няма да съм често в форума | |
|
| |
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 19 Май 2008, 02:57 | |
| От това зависи съдбата на целия форум, right? :suspect: | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 19 Май 2008, 02:58 | |
| Не просто споменавам,че няма да ме има тъйкато нямаше друга тема за отстъствия? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 19 Май 2008, 03:05 | |
| Ахаа... и това е идеалното място :lol: Нвм, стига флууд, че ще ни линчуват... | |
|
| |
Princess Elf... Напуснала.
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 19 Май 2008, 07:12 | |
| Ъм, има друга тема. Някъде видях. Но има. | |
|
| |
Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 19 Май 2008, 10:46 | |
| - Щраус Вивалда написа:
- чупках си пръстчето и сега ме боли и не мога да пиша,за това няма да съм често в форума
Баси, ако ми беше наблизооо... За пръстчето ти ме ебе... И след като аз и останалите стари и доказани потребители, пишем дадени постове в определените за тях теми, би трябвало и ти да го правиш ;)... Все още не си толкова важна, че да можеш да пишеш в призволни теми =) | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 19 Май 2008, 12:44 | |
| НЯМАШЕ ТЕМА ЗА ОТСТЪТВИЯ И НЕ МОГА ДА ТЪРСЯ! Подигравай се за здравето ама а да видим като ти се подуе пръста колкото дланта колко ша ти е смешно дано не ти е случи! | |
|
| |
Възраст : 28 Дом : Дома на умните и съобразителните, Рейвънклоу Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 19 Май 2008, 19:27 | |
| Има тема. И не викай. Писането с главни букви е викане. А и аз когато преди няколко години паднах на едната ми ръка и ми я гипсираха за месец това не ми се отрази толкова на влизането и писането по форуми. Писах с другата ми ръка. И ти прави така. А ако тоолкова не ти е търси ще направя специална тема за теб.
Едит: ето темата Отсъствия и напускания | |
|
| |
Щраус Вивалда Слидеринка
| Заглавие: Re: Други съобщения Вто 20 Май 2008, 11:28 | |
| Добре мерси(И аз съм си чупила ръката 45 дена с бакътя..само е пръстае друго щото можеха да го амптират нали?) | |
|
| |
Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: Re: Други съобщения Вто 20 Май 2008, 12:41 | |
| - Щраус Вивалда написа:
- Добре мерси(И аз съм си чупила ръката 45 дена с бакътя..само е пръстае друго щото можеха да го амптират нали?)
Под амптират, най-вероятно имаш предвид ампутират /уверявам те, освен ако не живееш в изключително мръсна пещера в продължение на месец, без да излизаш, няма опастност от ампутация на който и да е от крайниците на тялото ти/ ? А бакътя ти е лакътя? "Само е пръстае"??? Научи се да пишеш момиче... Като толкова ти прачи драскотината на пръстчето ни лиши за няколко дена от присъствието си =)... И престани да флуудиш... Има ЛС, има скайп... | |
|
| |
nati_fenche Грифиндорка
Възраст : 29 Галеони : достатъчно Брой мнения : 165
| Заглавие: Re: Други съобщения Чет 22 Май 2008, 07:26 | |
| Ами не знам къде да го пиша, но искам да кажа че...(то това сигурно и вие сте го забеляза ли де...) ама Присила не е влизала отдавна във форума а рецепцията в Гринготс е пълна, така че по- добре да има още някой в банката(може аз....) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Чет 22 Май 2008, 07:35 | |
| - nati_fenche написа:
- (може аз....)
Еха, каква самореклама :lol: Иначе май наистина трябва да се намери някой, който да е "помощник" на Присила... | |
|
| |
*Rikki* ~Мики Маус е ПИЧ!~
Възраст : 31 Брой мнения : 628
| Заглавие: Re: Други съобщения Чет 22 Май 2008, 08:56 | |
| Тъй като не съм говорила с нея,а и тя е буен и отстояващ правата си човек може да се възпротиви.Ще я питам и когато получа отговор ще ти съобщя.До тогава не мисля да правя нищо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Съб 24 Май 2008, 03:56 | |
| Преди бяхме подхванали темата,донякъде се изпълни,но после нещо замря,а така ми вади очите... Хайда да сложим картинки на подфорумите без такива.Аз мога да потърся някакви нови,но нека ако някои има някоя от старите да ми я прати или на ЛС или ма Юлето на ЛС.Просто,за да е същата като в стария форум... | |
|
| |
(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Други съобщения Съб 24 Май 2008, 05:55 | |
| Е,нали Юлето ги има всички стари на компютъра си?Ако няма време нека ги прати на някой от нас по скайпа и така. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Съб 24 Май 2008, 06:23 | |
| Ами незнам,тя ми прати преди няколко,които вече сложих.За други дали има не мога да кажа. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Съб 24 Май 2008, 11:47 | |
| Аз ти пратих всичките които Юлето има. По скайп. Ти не си ги сложила всичките. | |
|
| |
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Други съобщения Съб 24 Май 2008, 12:03 | |
| Ама няма смисъл са да се губи времето за слагането на тези... нали и без това ще им се слага копирайт. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Вто 27 Май 2008, 12:22 | |
| Хора, стегнете се малко... днес почти няма нoви мнения във форума! Как може такова нещо ?! Точките на форума се снижиха до три хиляди... флуудете поне, ама не понижавайте форума с отсъствие на активност......моля ви се... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Сря 28 Май 2008, 05:08 | |
| Юле,как може такова нещо?!?Единственото нещо,което не искахме да става и ти да ги подтикнеш към него? Че нека и аз да уточня-флуудейте във Флууд Зоната... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Сря 28 Май 2008, 21:16 | |
| Еми уточнението си се подразбира. :lol: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 02 Юни 2008, 03:51 | |
| Моля всички учители,които не са пускали скоро урок да го направят,защото иначе правата им ще бъдат отнети!Отнася се най-вече за Аритмантиката,Драконолофията и Черните изкуства . А за куидича-крайно време е да си намерим учител... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 16 Юни 2008, 07:06 | |
| Рикки, пропусна Елфологията Тъ... влязох темата да кажа по-бързо да гласувате за РП-тата в Тримагичексия турнир, че нямам търпение да пуснат второто изпитание. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други съобщения Пон 16 Юни 2008, 07:18 | |
| Беше до някаква степен нарочно,защото не трябваше да се излага на показ мързела ти,но...няма значение....
А за ТТ-то-аз мога още сега да г пуса изпитанието,измислила съм го,само дето нямам написано РП и затова се бавя... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Други съобщения | |
| |
|
| |
| Други съобщения | |
|