HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Джесика Суон

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Гост
Гост

Джесика Суон Empty
ПисанеЗаглавие: Джесика Суон   Джесика Суон Icon_minitimeПон 29 Дек 2008, 03:15

Джесика Суон
Години:11
Рождена дата:25 юни
Зодия:Рак
Снимка: ТУК

* Външен вид *

Джесика е висока 150см, нормално за нейните години. Има малко носле. Страните й са покрити с лунички. Очите й светят с един блясък, присъщ само за нея. По това майка й разбира кога дъщеря й се чувства истински щастлива. Има светла кожа, която е винаги леко зачервена на бузите. Има среднодебели, кафяви вежди, което за нея винаги е било странно предвид цвета на косата й. Тя е светлоруса, с дължина до раменете и несиметричен път. Обича да я носи вързана на непретенциозно кокче и кичури да стърчат на различни страни. Стилът и на обличане е абсолютно различен всеки ден, но обича да носи неангажиращо и неофиално облекло под мантията си. Обикновено слага дънки и тениската, която първо е напипала в гардероба. Джесика е слаба и затова този тип обличане й отива.

*Характер*

Джесика е много освободен човек, но само пред приятелите си. Обича да се смее и има много интресено разбиране за хумор. Забавлява компанията, но не обича да е център на внимание. Според нея, ако някой я забележи, то ще е защото е естествена и винаги изглежда така, както се чувства. Добра е в училище, но не е човек, който ще седне да учи с часове. Обича да помага на приятелите си с каквото може-съвети, в училище и т.н. Тя е мила и общителна, бързо се климатизира в непозната компания. Чете много, разнообразна литература, дори на чужди езици. Има собствен стил във всичко, не се съобразява с модата. Много търпелива е, но когато някой прескочи границата, тя не прощава. Казва, че всеки от познатите й трябва да знае мнението й за него. Когато някой, реши да се спори с нея, тя вади "от седем кладенеца вода", но почти винаги го оборва. Не мисли злото на никого, но е много злопаметна, винаги помни, кой какво й е направи и какво не й е изнесло. Обожава сладките неща, без шоколад дълго не издържа, а шоколадовите жаби са най-голямата й страст.

*История*

Джесика [Джеси, Джес или Джи] живее само с майка си. Те имат малка къщурка на брега на морето, изглеждаща много странно за непознати. Всяка стена в къщата е боядисата в различен цвят. Фамилията и - Суон - е на майка й. Тя не познава баща си и никога не е изпитвала чувство за липса нито любопитсво що за човек е той. Знае, че той е магьосник-пътешественик. Знае и, че има много по-голям брат, но той е тръгнал да пътешества с баща им още преди тя да се роди, така, че й него не познава. Майка й се казва Лора. Има малко билково магазинче на Диагон-али. Джес често я посещава в магазина и обича да стои там, защото в съседство е магазина за шоколад. Започва да проявява магьосничисите си възможности още на 8 годишна възраст и за огромна изненада на майка й, момичето успява да ги контролира. Когато навършва 11 години няма тъпрение да пристигне писмото й от "Хогуортс", но то така и не идвало. На 1ви септември, когато би тябвало да замине за училището, тя седяла вкъщи и плачела, докато на вратата се появил директор ът и попитал защо Джесика не е в училището. Оказало се, че совата с писмото й била похитена от орел и то така и не стигнало до нея. Но всичко се наредило и от другия ден тя заела мястото си в Голямата зала. И до днес тя се чуди защо не някой учител, а самия директор е дошъл да ги посети.

*Долънително инфо*

Любимите й предмети са Вълшебството, Отвари и ЗСЧИ. Ненавижда История на магията и никога не е изпитвала желание да учи този предмет. Има котка-Сис-голяма, дългокосместа. Мечтата й, още преди да иде в "Хогуортс", е да се дуелира. Винаги е искала да пробва да живее в мъгълския свят и да разбере повече за мъгълите. През ваканциите взема уроци по акустична китара, която носи винаги със себе си, дори в училището.
Върнете се в началото Go down
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

Джесика Суон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Джесика Суон   Джесика Суон Icon_minitimeПон 29 Дек 2008, 04:26

Още един Туайлайт фен?...
Ъъъ, да... Подробно е и изчерпателно. Аз одобрявам...
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
Гост
Гост

Джесика Суон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Джесика Суон   Джесика Суон Icon_minitimeПон 29 Дек 2008, 05:08

Още не съм чела книгите-чакам да излязат на БГ Джесика Суон 533668 Но съм гледала филма, определено ме грабна. Уотевър, за мен е по-важно да ме грабне книгата. Следя за инфо и ми е интересно всичко свързано с Туайлайт. Джесика Суон 8918 Благодаря Джесика Суон 459739
Стаси
Напуснала.
Напуснала.
Стаси

Female
Scorpio Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 654

Джесика Суон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Джесика Суон   Джесика Суон Icon_minitimeНед 04 Яну 2009, 14:48

Щом Сти одобрява, аз също съм за...
http://oh-so-art.com/forum
Sponsored content

Джесика Суон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Джесика Суон   Джесика Суон Icon_minitime

Джесика Суон
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-