| ХП-Фенс Радио? | |
|
+8^^Blackrose^^ Beautiful Mind Dark_Queen (= Smile =) KiSsMyAwP Just green Стаси Heru_EldA 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: ХП-Фенс Радио? Нед 07 Дек 2008, 10:28 | |
| Хм, какво ще кажете да си имаме собствено интърнет радио? :-) | |
|
| |
Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Нед 07 Дек 2008, 10:29 | |
| | |
|
| |
Just green Greeny
Възраст : 29 Галеони : 50 галеона Брой мнения : 493
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пон 08 Дек 2008, 01:58 | |
| ами аз съм навита^^како казах тва ще е яко +) | |
|
| |
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пон 08 Дек 2008, 02:02 | |
| Ами... като радио, но може да се слуша само от компютъра. За начало ще има само музика. Може потребителите на форума да съставим наш си Топ 10 примерно. Може да се поздравяваме с песни. Да се съобщават форумните новини. Нали имаме микрофони (sun) Може да записваме конферентни разговори в скайп на определена тема и да ги пускаме като предавания xD Да има лотария... или каквото се сетим ако е възможно. Само идеи са нужни, останалото не е голям проблем. ^^ Пък и го няма в никой български форум предполагам... | |
|
| |
KiSsMyAwP Рейвънклоуец
Възраст : 32 Брой мнения : 111
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Чет 18 Дек 2008, 09:58 | |
| Аз ти предлагам следното: -09:00 Музика за душата -11:00 Вече събуден може да се започва с тежкото 12:30-13:30 Почивка-Пускане част от соунд трака на филма. -14:15 Техно Музика -15:00 Поздрав от мене за тебе (да си има такава тема и да се изчакват редуващите се) -16:30 Топ 15 Най-добри песни (теглят се чрез гласуване) -17:15 Рап и Хип Хоп къртене -18:00 Малко метал и пънк -19:30 Разцъкване с Поп Музика -20:30 Не конкретен избор (от всякакъв вид) -21:30 Избор след избор (както се казва по ваш избор) -22:30 Отпускаща музика (от тия китайските флейти туй онуй каде ти действа отпускащо) -23:00 Радиото е затворено | |
|
| |
(= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Чет 18 Дек 2008, 11:29 | |
| Мне. Не и не. /относно плана на KiSsMyAwP/ Не можа ли да измислиш по-скучна, обикновена и скапана програма?! За идеята на Юлето съм навита. Ама KiSsMyAwP май забравя, че това не е обикновено радио... И не трябва да е хипер скуката, а да има някви по-забавни неща. Както например каза юлето - да записваме разни предавания по скайпа или да правим съобщенията... И програмата на KiSsMyAwP е като за лятото. Ние да няма да сме свободни през целия ден, човеко!? А няма да нужда да се включват песни и т.н., които никой няма да слуша...
| |
|
| |
Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Чет 18 Дек 2008, 11:42 | |
| Да, аз съм напълно съгласна с Аня. Но нали идва Коледна ваканция... Може и да е през целия ден. Може да има и някакви коледни песни или... нещо коледно. И забавление, ъфкърс.
Последната промяна е направена от Dark_Queen на Пет 19 Дек 2008, 04:58; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 19 Дек 2008, 04:27 | |
| Лол, радиото... 'Програмата' на кисс-май-нещо-си не ми допада... Скучно е. И само музика... То ако ще е така - всеки може да си отвори уинампа или ютуб-а и да си слуша... Не е това главната цел на радиото мисля... | |
|
| |
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Нед 21 Дек 2008, 02:40 | |
| ха, ама ако не беше написа KiSsMyAwP мнение, никой нямаше да отвори темата още векове xD Ама то не е проблем дали съм на компютъра или не. То програмата може предарително да се зададе предполагам и компа и готово. Даже не знам дали е задължително компа да бъде оставен включен. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 26 Дек 2008, 05:16 | |
| мхм ще е яко и може да правим за 5 минути някакви съобщения от типа срок за домашни и т.н. xD |
|
| |
^^Blackrose^^ Слидеринка
Възраст : 30 Брой мнения : 288
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Нед 12 Юли 2009, 22:28 | |
| Тъй както гледам идеята е адски стара, но пък хубава. Гадното е, че сега във форума няма особено много хора. Но пак може да се направи от двама, трима или четирима. Всеки може да отговаря за една или две рубрики, за които да каже кога има време да ги пуска и да ги води и така да се направи програмата. Може една от рубриките да е поздрави, но не както при обикновените радиа. Еди-кой си поздравява еди-кой си с еди-коя си песен. В смисъл водещия може да разчупва с нещо от света на магията и да ипровизира. Важно е изобщо водещите да са освободени хора, които да си говорят спокойно и да забавляват останалата част от форума. Може да има рубрики за новините из Хогуортс- по-интересни РП-та и накратко да се казва какво се е случило. Може да има интервюта с админи, префекти или просто личности от форума. Може да има рубрика за жълтини, където да се пускат най-различни слухове (кои верни, кои не- няма значение). Това ще бъде като жълтите вестници, но водещия трябва да има усет за пикантни истории и да разказва интересно. Абе може да се измисли нещо за това радио, но трябва да има хора, които имат желание а работят. А винаги може просто да се пробва и ако няма интерес към радиото или пък никой не се справя както трябва със задачите, може да се сложи край. Важното е да се опита. | |
|
| |
Cruel Serenity ~БЕЗ ПАНИКА.~
Възраст : 28 Дом : Ravenclaw Брой мнения : 2740
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 00:26 | |
| аз съм ааадки навита готова съм да дам записа от скайпа митко като говори бързо, смешно и аааадски възмутено, ще измрете от хилеж. може да има нещо като предаване за новините за форума и ХП изобщо... някви клюки... в ontd има щяло и нещяло ;D и тая тема е умряла, егати. | |
|
| |
RainMaker.
Възраст : 29 Дом : Рейвънклоу Галеони : -30 =] Брой мнения : 3545
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 01:19 | |
| Мдаа, супер е тая идея. И бте ЩЕ ТЕ УБИИЯЯЯ!!! Заради записа xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 01:44 | |
| е, ок де, той си е само мой. МУАХАХАХАХАА. Ама сериозно, навита съм да се занимавам.. не че нещо разбирам от онлайн радиота, амааа... тя Юлето всичко може | |
|
| |
^^Blackrose^^ Слидеринка
Възраст : 30 Брой мнения : 288
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 01:58 | |
| То и аз съм навитак да помагам като водеща или нещо такова, но не и с техниката да се занимавам понеже не съм по тази част. Може и сценаристка, но мисля че ще бъде доста по-интересно да сме си оригинални, да ръсим простоии и изцепки :-) | |
|
| |
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 02:00 | |
| може да има някво шоу на митко дето той да се възмущава *рофл* МОЖЕ И ЗА ЛИГАВИ ПЕСНИИИ ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕ АЗ КВИ ИМАААМ BANANA PHONE RLZ FOREVER | |
|
| |
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 04:44 | |
| - Cruel Serenity написа:
- амааа... тя Юлето всичко може
xDD Aма тя Юлето заминава. Питай батко гугъл, ще намериш как (: | |
|
| |
Sunflower. Piece from the Sun ^^
Възраст : 30 Брой мнения : 799
| |
| |
RainMaker.
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 05:40 | |
| Оо, да. Ще играя театри^^ И ще има и шоуто на Кат и : <3: :Кат <3: | |
|
| |
Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 09:09 | |
| Идеята е супер. Бих помогнала с нещо, ако мога, но да знаете, че съм скарана с технологии и сложни неща за простите мозъци xD Идеята Митко да се лигави по радио е супер, но според мен ще е добре и Поли също да води нещо лигаво. Когато иска (и когато не иска, де) може да е суууупер лигава. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Пет 31 Юли 2009, 09:38 | |
| Ние с Митко се разбрахме да имаме шоу " Птицечовката и Кат" и 15 минути ще ръсим простотии | |
|
| |
RainMaker.
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Нед 02 Авг 2009, 02:14 | |
| Така, аз предлагам, като е готово радиото, да се направи един подфорум "Радиото" и в него под-под-форум за всяко предаване. Там ще се пишат часове на излъчване, имейли и скайпове за връзка, интересна информация и етц. Разбрахте ме, нали? | |
|
| |
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Нед 02 Авг 2009, 03:01 | |
| ъм, може само един подфорум за цялото радио и предаванията да си имат своя тема.. няма смисъл да разтягаме локуми О.о | |
|
| |
RainMaker.
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Нед 02 Авг 2009, 03:15 | |
| Ама как ще си покажем логотоо? Не става то само с реклама във вестника (rofl) | |
|
| |
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? Нед 02 Авг 2009, 04:35 | |
| в темата бе! пу ама че си! *възмущава се* | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ХП-Фенс Радио? | |
| |
|