HpFans-Bg.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”

ИндексPortalГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Кристофър Джак Фрешър

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
cHrisTopHer_
Слидеринец
Слидеринец
cHrisTopHer_

Male
Sagittarius Dog
Възраст : 29
Дом : Слидерин
Брой мнения : 83

Кристофър Джак Фрешър Empty
ПисанеЗаглавие: Кристофър Джак Фрешър   Кристофър Джак Фрешър Icon_minitimeПет 05 Дек 2008, 10:52

Име: Кристофър Джак Фрешър

Кристофър не знае
нищо за домът си, тъй като е сирак.

Описание: Кристофър е дребно единадесет годишно момче, високо 127 сантиметра, тежащо 46 килограма. Косата му е късо подстригана без някакви специални оформления, тъмна. Очите му са средни по големина, зелени с големи зеници. Има нормален нос, без изкривявания или деформации. По лицето си няма нито бенки, нито лунички, нито каквито и да било други петна. През свободното си време се облича с дънки, анцузи, суичъри, маратонки, а през учебно време – с униформа. Кристофър, макар и дребен, е симпатяга (според мнението на повечето му приятелки). Крис е доста атлетичен, но не е особено силен.

Характер:

Кристофър е изключително скромно и добро момче, както повечето, израснали в дом за сираци. Не обича да се заяжда, смирен е и не упорства на по – големите и знаещи от него. Обожава разходките из природата и грижата за каквито и да било създания, независимо дали са магически, нормални или пък растения. Крис е умно момче, обича да чете книги и е много любознателен. Лесно се сприятелява с хората и много рядко си намира врагове. Макар и покорен, той не е слабохарактерен.
Умее да отстоява позицията си, когато се наложи. Винаги е готов да помогне на някого, попаднал в беда, без да се интересува от голяма степен какво ще се случи с него. Голямата му мечта е да има хора, които да нарича „ мамо” и „татко”.

История:

Още след раждането си Кристофър е изоставен в родилния дом. Не след дълго той се озовава в приют за деца. През периода от раждането до осмата му година не се случва нищо съществено, освен това, че много пъти е тормозен от по – големите деца в приюта. Та да се върнем на осмата му годишнина. Докато имали занимания навън – в двора на приюта – Кристофър бива спънат от играч от противоположният отбор, докато са играли на някаква игра. След като се изправил Крис бил доста ядосан на момчето, което го било спънало, и бе съсредоточил мислите си към него, мислейки лоши неща. Изведнъж противника на Кристофър полетял във въздуха. Издигнал се на пет-шест сантиметра, след което Крис се уплашил и се разсеял. Момчето тупнало на земята, пъшкайки и охкайки. Уплашен от случилото се, Кристофър се върнал в стаята си и легнал на леглото и започнал да размишлява. ‘Аз ли го направих?’ питал се той. Изминал ден, седмица, месец след случилото се и
тогава се още нещо станало. През един студен зимен ден в стаята на Кристофър влязла директорката на домът и един мъж на възраст 30- 31 години. Директорката се бе усмихнала и тихо казала:
- Кристофър, този човек пожела да те осинови.
Изведнъж Кристофър се стъписа. Не бе очаквал това да му се случи. Изведнъж го обзе радост, примесена с надежда.
- Да, Крис, аз ще те осиновя. Още днес, но няма да мога да те взема при мен. Утре сутринта ще мина да те взема. – каза с весела нотка в гласа си мъжът.
Крис бе изпаднал в еуфория. Той не скри радостта си. Затича се и прегърна мъжът, разплаквайки се. Господинът на свой ред също прегърна момчето, като и той не скри усмивката си. След това директорката каза, че трябва да оправят някои документи и
Кристофър пусна мъжът.
Веднага след това момчето бе започнало да стяга багажът си. В оръфаният куфар който имаше той прибра малкото си поизносени дрешки и една книжка , която прочиташе от време на време, когато нямаше какво друго да прави. Настъпи нощта. Както се предполага, момчето не бе успяло да заспи цяла вечер. На сутринта той стана в шест часът и провери дали отново е взел всичко. Не след дълго, към осем часът директорката
влезе отново, заедно с мъжът.
- Готов ли си? – попита мъжът.
- Разбира се! – каза превъзбудено момчето.
С усмивка на уста Крис взе продърпания си куфар и го затътри навън. Двамата с мъжът се качиха в една кола и потеглиха към
бъдещият му дом. Караха из оживения Лондон, докато не стигнаха до предградието, където живееше мъжът. По време на пътя двамата не обелиха нито дума.
След като слязоха от колата Кристофър ахна при вида на къщата – тя бе голяма, бяла с приветлива веранда и градина, пълна с градински джуджета. Мъжът отвори вратата и покани Крис да влезе. Момчето влезе плахо.
- Остави куфарът си тук. – каза мъжът, затваряйки вратата, при което Кристофър се стресна леко. Момчето послуша новият си баща и остави куфара до една закачалка.
- Ела да ти покажа стаята ти. – каза мъжът, при което Кристофър ахна и си каза на ум ‘Ще си имам собствена стая?! Страхотно!’
Двамата се качиха по стълбите и след това мъжът отвори вратата, срещу тях и го въведе в голяма и просторна стая. В нея имаше бюро, легло, гардероб и нощно шкафче. По стените бяха окачени картини на странни хора с островърхи шапки…
През един хубав, слънчев Августски ден вече единадесет годишният Кристофър слезе във всекидневната при баща си, който четеше вестник.
- О, Крис, здравей. – каза баща му с усмивка.
- Здравей, тате. Защо ме повика?
- Трябва да ти кажа нещо, което е от изключителна важност.
- Д-добре. – каза леко поизплашен Кристофър. Баща му остави вестника и се намести на фотьойла си.
- Така. Днес пристигна писмо. – каза баща му , подавайки му жълтеникав лист хартия. Момчето го разгърна и зачете. След минута то вдигна ръка, усмихвайки се и каза:
- Но, татко, тук са написани ‘магическа пръчка’ , ‘котел’ и куп книги за магия. За какво ми ги показваш тези неща.
- Нещата стоят по следният начин. – започна баща му. – Аз съм магьосник, сине. Бях изпратен от директора на училището за магия и вълшебство Хогуорст да те прибера при мен, докато стане време да започнеш училище. Не не, не си мисли, че те осинових само за това. Много исках дете, а ти ми допадна доста. Водех преговори с директорката от месеци. Ии така, да се върнем на темата. На първи септември ще започнеш училище, така че трябва да закупим всички неща, написани в списъка.
- Не разбирам, тате. Значи ти си магьосник, но защо аз отивам там, след като нямам магически сили?
- Как според теб момчето, което те бе спънало , докато играехте, се бе вдигнало от земята? – каза баща му като му се усмихваше.
- Аз… Аз ли съм го направил? Аз ли съм го вдигнал във въздуха. – Попита развълнувано момчето.
- Да, ти. А сега да тръгваме за нещата. По пътя ще ти разказвам.
И така Кристофър си закупил нещата и скоро отишъл в училище.

Домашен
любимец: Да, бял заек.

Талисман – няма

Рождена
дата: 27 февруари 1997г.
Снимка: Кристофър Джак Фрешър 484124n

Последната промяна е направена от cHrisTopHer_ на Съб 06 Дек 2008, 05:53; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.

Female
Aries Dog
Възраст : 30
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

ПисанеЗаглавие: Re: Кристофър Джак Фрешър   Кристофър Джак Фрешър Icon_minitimeСъб 06 Дек 2008, 02:54

На мен георя много ми харесва... И го одобрявам. Само снимката не отговаря много на описанието... Пишеш, че е с русолява коса, а тука момчето е с тъмна...
http://www.harrypotterfans.catsboard.com
cHrisTopHer_
Слидеринец
Слидеринец
cHrisTopHer_

Male
Sagittarius Dog

ПисанеЗаглавие: Re: Кристофър Джак Фрешър   Кристофър Джак Фрешър Icon_minitimeСъб 06 Дек 2008, 02:55

Оправено ..
Стаси
Напуснала.
Напуснала.
Стаси

Female
Scorpio Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 654

ПисанеЗаглавие: Re: Кристофър Джак Фрешър   Кристофър Джак Фрешър Icon_minitimeСъб 06 Дек 2008, 03:45

И на мен ми харесва, само едно искам да оправиш...

Цитат :
През периода от раждането до осмата му година не се случва нищо съществено, освен това, че много пъти е тормозен от по – големите деца в приюта. Та да се върнем на петата му годишнина......
http://oh-so-art.com/forum
cHrisTopHer_
Слидеринец
Слидеринец
cHrisTopHer_

Male
Sagittarius Dog

ПисанеЗаглавие: Re: Кристофър Джак Фрешър   Кристофър Джак Фрешър Icon_minitimeСъб 06 Дек 2008, 05:53

Оф, да реших да увелича периода, ама не се сетих да променя и там : ) . Готово, оправено е : ))
Стаси
Напуснала.
Напуснала.
Стаси

Female
Scorpio Rooster
Възраст : 31
Брой мнения : 654

ПисанеЗаглавие: Re: Кристофър Джак Фрешър   Кристофър Джак Фрешър Icon_minitimeСъб 06 Дек 2008, 06:45

Одобрен е.
http://oh-so-art.com/forum
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кристофър Джак Фрешър   Кристофър Джак Фрешър Icon_minitime

Кристофър Джак Фрешър
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-