| Стейси Стюърт | |
|
+2Beautiful Mind emmawatson2 6 posters |
Автор | Съобщение |
---|
emmawatson2 Слидеринка
Възраст : 29 Брой мнения : 172
| Заглавие: Стейси Стюърт Пон 01 Дек 2008, 09:29 | |
| Име:Стейси Стюърт Години:11 Кръвен статут:Чистокръвна
Описание: Има руса коса, която е взела от баща си и очи, черни като катран, които е взела от майка си. Тя е с нормално тегло, не като онези клечести хора, които сякаш ще се счупят всеки момент. Определено е дребничка. Има някаква естествена красота в нея и няма нужда да си слага грим. Естествено тя не се интересува от това. Има руменина по бузите й и толкова естествена лъчезарна усмивка. Фицето и винаги е подпухнало сутрин и носът и е съвсем обикновен.Всъшност нямаше нищо специално на външен вид.Нито грозна,нито красива.
Характер:Тя обича самотата и се привързва към нея...Чувства се по-комфортно в пълна тишина.Ако естествено трябва да говори с някого е съвсем студена и говори само ако наистина има нужда.Не обича разглезените момиченца и има по-голяма вероятност да се сбие от колкото да се държи мирно.Не е нито срамежлива,нито скромна.Обичаше да казва нещата право в очите и не овърта.Но за приятелите си е готова на всичко.Ако някой и допадне го цени до гроб.С нея човек може да си говори с часове и няма да се умори.
История: Ражда се на 8 юли в богато семейство. Детството и е съвсем нормално. Майка й се казва Белатрикс, а баща й Дерек. И двамата работят в министерството, но Стейси си няма представа какво. Близка с е майка си,но не й с баща си. Живее в голямо имение с прекрасен кристалени полилеи и стълбище водещо до двете крила на къщата. Толкова красиви спомени има тя там, толкова си е играла на криеница с баща си и майка й. Тогава обаче един ден нещо се къса в нея. Иведнъж момиченцето започва да страни от всички и стои с часове в стаята си четейки книги за черните изкуства. Момичето не излиза с дни и скоро отчаяните и родители се отказват да завържат контакт с нея.Черната магия я е завладяла,или по-точно тя се е влюбила във власта,която й дава,но не може да я прилага,а само да чете за нея и да си мечнае за деня,в който ще я използва.Чуства го като призвание.След две седмици осъзнава,че ще трябва да прояви актьорство.Слеза долу и се прави,че нищо не е станало.Пак се смее,но този път изкуствено и чака писмото от"Хогуортс".То естествено не се бави.
Като магьосник:Тя(както се стоменава по-горе) има някаква наклонност към Черните Изкуства.Предполага,че покровителят й е еднорог и се надява,че ще се научи на тази магия.Много обича да чете,книги за всякакви магий,особено учебниците,които знае на изуст още преди да влезе в"Хогуортс".Иска да успее в прорукуването,защото за нея е много важно да е една крачка напред,преди съдбата.В"Грижа За Магическите Създания"се надява да изучават еднорозите.Винаги се е възхищавала на тези животни и се рдва,че е момиче защото е чувала,че малките не се страхуват от момичетата.Сигурна е,че ще е добра в магийте,защото знае повечето на практика.Все още няма своя собствена магическа пръчка,но естествено скоро ще има.Също иска да си купи и метла,но все още не е мислела сериозно то въпроса. :butterfly:
Последната промяна е направена от emmawatson2 на Чет 04 Дек 2008, 11:16; мнението е било променяно общо 9 пъти | |
|
| |
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Пон 01 Дек 2008, 09:55 | |
| Ммм... ако беше есе, а аз бях даскалка мо литература щях да го накъсам на парченца и да го изгоря ^^ Като начало... - Beautiful Mind написа:
- Забранено е героя ви да е:
- На възраст над 11 или 12 години (в зависимост от курса, новорегистрираните са ПЪРВИ курс)
- С име от поредицата Хари Потър
- Стаси написа:
... 2. Характер под 4 реда без болд и италик.. Или грубо казано 90-100 думи няма да се одобри.. Същото важи и за историята.. За външния вид може да паднат до 50-60, като се има предвид, че освен всичко имате още 3-4 реда допълнителна информация... Или грубо казано целият ви герой /включително име и тн/ трябва да е минимум 320-330 думи..
А и в този форум, Хари и компания, Волди и смъртожадните не съществуват... сама си прави изводите... - emmawatson2 написа:
- Касиди е родена в един богат род.
А какво стана със Стейси? | |
|
| |
emmawatson2 Слидеринка
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Пон 01 Дек 2008, 12:06 | |
| Ако ме банднете ще разбера,но каквото и да правя текста не може да стане по-маък.Как да изградя герой от няколко реда?Нещата се надграждат... | |
|
| |
gothic_art_girl Хафълпафка
Възраст : 31 Дом : Хафълпаф Брой мнения : 180
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Пон 01 Дек 2008, 13:24 | |
| Не че е моя работа и повярвайте ми-не разбирам от подобни неща,но ми се преиска да помогна :-) Такам... Първо не е зле да си измислиш името вместо да го вземаш от книгата ( за Лестранж говоря) Второ по-добре измисли историята й някак си без да е смъртожадна...Винаги може да е злобна без да се причеслява към Хари-Потъровските смъртожадни ^^ Пък и така ще бъде по-интересно хРР Както Бютифъл Майнд каза вече "Хари и компания, Волди и смъртожадните не съществуват",затова го измисли по по-различен начин,който да се отличава от другите по твоята индивидуалност хР (знааам звуча прекалено...всезнаещо...а това е доста дразнещооо! хРР ) Предполагам,че може да оставиш Белатрикс и Дерек като родители,но поне фамилията и първото ти име трябва да не съществуват в книгата (така ще полажеш своята уникалност хР) Ааааз за сега поне толкова мога да помогна...Ако искаш пиши на някой от форума дет ги разбира тези неща да ти помогне да си направиш герой.И също така да ти обясни и как се прави Арпаджик (ака Роул Плей) Ооу!За малко да забравя!Бютифъл Майнд няма предвид да пишеш по-кратко описание ами по-дългооо^^ Иначе този герой според мен лично е перфектен за някой ХП Фик хРР Надявам се да съм помогнала,а не само да съм флудила с несмислените ми бъртвежи^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Вто 02 Дек 2008, 06:01 | |
| Ние за герои хора не банваме... Нвм... Може да погледнеш някои вече одобени герои и да видиш на теб какво ти куца... | |
|
| |
emmawatson2 Слидеринка
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Вто 02 Дек 2008, 08:15 | |
| Мисля,че го оправих П.П.Попринцип ако ме приемете във форума никога няма да ви разочаровам.Влизам най-малко 3 пъти във форума(н зависимост дали сам 1ва или 2ра->тоест ако 1ва 1 път предиобед и 2-3 пъти следобед,ако първа слдобед и вечер)Не спестявам писането на теми,но и не флуудствам.Ще си пиша домашните редовно и също ще отбелязвам присъствие в час.Наистина обичам да пиша във форуми... | |
|
| |
Prisila Cam Gigandet-офил!
Възраст : 35 Дом : Рейвънклоу Галеони : Много Брой мнения : 484
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Вто 02 Дек 2008, 13:06 | |
| Обичаш и правописните грешки. ^^" [me] Dead, killed by Stasi and Sti. [/me] | |
|
| |
Star DazZle Paparazzi '
Възраст : 28 Дом : Грифиндор Галеони : 230 XD Брой мнения : 1029
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 09:42 | |
| Не че е моя работа, но мога да ти препоръчам нещо. В описанието например може да сложиш още информация- за формата на носа, затова дали има някакъв белег,формата на лицето и.
Описание: Има не много дълга руса коса, която е взела от баща си и очи, черни като катран, които е взела от майка си.
Не вярвам,че баща и е имал дълга коса. Добави, че просто цветът е същият.
От 2 години няма,котакт с родителите си,защото им прави магия за забрава и магия за отклонение около стаята си.
Такива магии се правят някъде 6-7 курс. невъзможно е толкова малко дете да ги прави,въпреки че е увлечено в Черните изкуства.
След това тегли почити всичките си галеони от "Грийнготс"
Възможно, но малко вероятно!
магийте | |
|
| |
emmawatson2 Слидеринка
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 09:46 | |
| мм...Ще се опитам да ги поправя | |
|
| |
Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 09:49 | |
| Ъъъъ и при положение, че героят ти не е одобрен, какво правиш във Философския камък?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 09:55 | |
| То там не е РП зона, тъй че може да пише... | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 10:34 | |
| Ъъъ, не... 'Щото аз по начало пиша точки за героя и, не за нея... Но няма значение... Аз ще прочета героя смед малко... | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 10:45 | |
| Ъъъъъ не!... Първо, няма дете, което на 11 да е толкова самостоятелно... Второ, няма как да направи тези магии, трето няма как да има и един галеон в Гринготс... Четвърто ако се интересува толкова от черни изкуства, няма как да прави магия за покровител... Пето не е възможно да има еднорог... И въобщееее с толкова пауър плей за никъде не си... И бтв, оправи си грешките... | |
|
| |
emmawatson2 Слидеринка
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 11:17 | |
| Сега?Поправих го(отново)... | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 11:30 | |
| Става... Предполагам... Само дето се пише "магии", а не "магий"... | |
|
| |
emmawatson2 Слидеринка
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Чет 04 Дек 2008, 11:38 | |
| Е,благодаря...Няма да съжаляваш...Обещаваам! | |
|
| |
Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Пет 05 Дек 2008, 08:45 | |
| - emmawatson2 написа:
- Е,благодаря...Няма да съжаляваш...Обещаваам!
Вече съжалявам... Ъъъх, Сти, заключваме? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт Пет 05 Дек 2008, 08:46 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стейси Стюърт | |
| |