HpFans-Bg.com “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” |
|
| Кхъм! | |
|
+5Flawless (= Smile =) Лили Dark_Queen Beautiful Mind 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
Beautiful Mind Напуснала.
Възраст : 30 Дом : Slytherin Брой мнения : 5051
| Заглавие: Кхъм! Чет 27 Ное 2008, 08:02 | |
| Добре бе, мамка му, целия форум пропадна. И защо? Щото всички ги мързи. Има поне десет човека, влезли в последните 24 часа и колко нови мнения? 0. Ние ще правим сайт на платен хостинг, нов форум, нз си кво... И защо ще го правим като влизат пет човека на кръст. Предметите пропаднаха, за РПто да не говорим. Даже вече и във Флууд зоната не се пише... Не знам що я пуснах тая тема, ама ми става гадно... | |
| | | Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| Заглавие: Re: Кхъм! Чет 27 Ное 2008, 08:15 | |
| Наистина е така... Уж като училището започне посещаемостта на форума щяла да се увеличи... А тя намяла. Поне през лятото повече потребители влизаха във форума. Но напоследък във всички ХП форуми е станало така. Сякаш никой не се влече от това... | |
| | | Beautiful Mind Напуснала.
| Заглавие: Re: Кхъм! Чет 27 Ное 2008, 11:29 | |
| Мхм... а в Здрач форума всеки ден има по сто нови мнения... Кво да се прави, една голяма мания заменя друга... | |
| | | Лили Грифиндорка
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : 1000 Брой мнения : 54
| Заглавие: Re: Кхъм! Чет 27 Ное 2008, 11:48 | |
| Учудваш ли се? Много трудно ще намериш универсална идея, която да върши работа когато на мода излеле ХП, Здрач, Споделеният нож, и нз си кво, така че да не ти пропадне форума. Има начин, ама иска всичкото ти време, жлание, въображение, нерви... Просто почти само това да правиш... Като се има впредвид, че повечето РП форуми за администратори имат 13-15 годишни... Какво да се очаква, че един ученик ще седне да отдели цялото си време... Еми няма да стане. По-скоро и ти се води по модата Хах... Ако не искаш да го правиш, успех Иначе като цяло училището не е лошо... Самия форум е замислен добре, останаха само потребителите да дойдат, не те обнадеждих, сигурно не съм ти казала и нищо, което да не знаеш. Просто писах | |
| | | (= Smile =)
Възраст : 30 Дом : бездомна Брой мнения : 5026
| Заглавие: Re: Кхъм! Пет 28 Ное 2008, 03:38 | |
| Ъ... Лили... Не знам коя си... Не знам дали не си другата Лили /Еквамерила/, ноо ако не си ще ти кажа, че не знаеш нищо. (: Нищичко за тоя форум. Манията по ХП отдаааавна намаля... Но тоя форум е нещо... свято. о.О Тоя форум беше на върха... Тоя форум беше перфектния, безупречния. Защото си е нашия форум... Най-добрия! Вярно... всички ги мързи прекалено много... Не знам какво да направим... Освен да чакаме... Много пъти е имало такива дупки... Форума е замирал за кратко, после пак е скачал до небесата. Не знам дали този път ще се оправи... Мисля да започнем с уроците... Някак ще си превъзмогнем мързела. Сти... За РП-то не се притеснявай. То никога не е било развито. xD За Игрите... Мии, логично че ще омръзнат. о.О Аз ще се поровя и ще пусна нови и интересни. И другите могат да се постараят... Просто нещата омръзват... Няма нужда от конкурси.. Винаги си мислим, че това ще е спасението. Но Стаси винаги си прави такива... Тъй, че повече не са нужни... Тия си стигат. Тя си върши работата. (: Ама мисля, че малко трябва да превъзмогне себе си относно Обсъждалнята... Тя не може да търпи глупави теми, но в момента имаме нужда от нови неща, които да обсъждаме... Стас, прекалено си строга... Там могат да се пуснат мноооого интересни теми за обсъждане... Знаем, че те дразнят нещата, които за теб не са достатъчно... интересни, но все пак не всички имат тооолкова високо мнение за нещата... Не за всичко нещо трябва да е стриктно, идеално, перфектно както за теб... И... това е за сега. (: Ако се сетя нещо ще допълня. | |
| | | Flawless Miss Murder
Възраст : 30 Дом : Рейвънклоу Брой мнения : 848
| Заглавие: Re: Кхъм! Пет 28 Ное 2008, 10:53 | |
| Да,Аня,напълно си права.Форума е перфектен,защото си е наш. Аз например ще гледам да влизам по-често.Просто нямах досатъчно време...Сега пуснах първия урок по Астрономия и се надявам някой да пише...Знам,че една птичка пролет не прави,но все пак...Поне няма да ми дадат предмета на ъъъ Лили.Както и да е. | |
| | | Heru_EldA Професор по Елфология Директор на Хогуортс
Възраст : 31 Дом : Грифиндор Галеони : Хилиардерка xD Брой мнения : 1269
| Заглавие: Re: Кхъм! Пет 28 Ное 2008, 11:00 | |
| Гадно е, прави сте. Гадно е на всички, които поне малко са свързани с този форум по някакъв начин. Всеки се надява, че друг ще свърши нещо, че всичко ще изникне от само себе си. "Защо ми е да пиша РП, като дригите няма да се включат" или "Защо ми е да пускам урок, като никой не пуска или като няма ученици". Признайте си, така мислите. А именно че ако един направи нещо, рано или късно ще бъде повторено от друг. Това си е просто закон на живота. Но защо ли всички се надяват на админите?! Ние сме нищо сами. Да, признавам го. Не сме магьосници за да оправим всичко сами. Нужно е и вашето съдействие. И да, вярно. ХП манията е отминала, но Хари Потър не се забравя така лесно, нали? И здрач ще отмине, но не това е проблема. Както вече е изяснено, нужно е да сме единни. А оправданието "нямам време. Имам много за учене" хич не е добро. Всеки намира време за другите форуми някак си. И за ХПфенс ще намери. Яна, абсолютно си права. Нижни са ни теми за обсъждане, нови игри и уроците. Колкото и да ме е срам да го кажа, заемам се с това... чак сега. Чак... ако се подкрепяме взаимно, никакъв мързел няма да попречи. | |
| | | (= Smile =)
| Заглавие: Re: Кхъм! Пет 28 Ное 2008, 23:07 | |
| Юле, нова година ли започваме? Видях в Купата на домовете... Е, ако е така, те поздравявам за чудесното решение... Най-добре е да започне всичко от начало. Сега... А не като миналия път само да отлагаме... Отключете ми Билкологията... Толкова грозно стои... xD Някак ще се справя с уроците. Днес е събота и не вярвам, че ще седна да се занимавам с реалното училище, за това мисля да си напиша по някой и друг урок... Направете и вие така. И да... Нека да се стегнем и да покажем на Лили, че не може така лесно да ни "обнадежди" както е писала в мнението си! Защото, Лили... Ние сме най-добрите! (х | |
| | | Стаси Напуснала.
Възраст : 31 Брой мнения : 654
| Заглавие: Re: Кхъм! Съб 29 Ное 2008, 01:03 | |
| Смайл, нямам нищо против каквото и да е за обсъждане... Но да се обсъжда, а не да се казва "Хахахаха"... За това си има флууд секция... Иначе ХП отмина... Това беше... Около филмите би трябвало да има няккаво раздвижване, нооо това е положението... | |
| | | (= Smile =)
| Заглавие: Re: Кхъм! Съб 29 Ное 2008, 23:52 | |
| Кога да почваме с уроците? Аз вчера си написах цели 9 :bezz1ba usmivk /Общо по Ист. на магията и Билко/ | |
| | | Jane Undead Дрънкало
Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Кхъм! Нед 30 Ное 2008, 02:04 | |
| Едно малко съветче от мен (понеже не смятам да влизам редовно). Не отказвайте хората с отношетието си. Като започне една сага с героите, края му не се вижда. Знам, че има герои, от които и чеп за зеле не става, с грубо отношение само отказвате хората. Другото, което ме подразни, е отношението на Яна, която ми нахвърля всичките теми в една в Личното творчество. Ще ме прощавате, обаче има още какво да се иска от вас. | |
| | | Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Кхъм! Нед 30 Ное 2008, 02:31 | |
| Джейн, има си тема как се правят герои, хиляди одобрени и милиони пъти повторено едно и също... И някой пубер на 12 да седне, да напише два реда и да ми пише "К'во още?", няма да получи нищо по-различно от лошо отношение... Пък и от такива хора, форумът няма да спечели нищо... | |
| Заглавие: Re: Кхъм! Нед 30 Ное 2008, 02:41 | |
| - (= Smile =) написа:
- Кога да почваме с уроците?
Аз вчера си написах цели 9 :bezz1ba usmivk /Общо по Ист. на магията и Билко/ Ами когато се запишат достатъчно ученици... Не можеш да почнеш да пускаш уроци за четири човека... | |
| | | Prisila Cam Gigandet-офил!
Възраст : 35 Дом : Рейвънклоу Галеони : Много Брой мнения : 484
| Заглавие: Re: Кхъм! Нед 30 Ное 2008, 07:33 | |
| Еееех! Спомням си старите времена, когато ХП- героите бяха част от мен. Но това се промени. Може би аз пораснах, може би те пораснаха. Не знам. Но колколкото повече аз порасвам, толкова повече те се отдалечават от мен, а и от вас предполагам... Те винаги ще бъдат с мен. Звучи като клише(защото е) , но е истината. Форумза запада, защото просто вече има неща, които избутват Хари и останалите от картинката. Пейзажа се променя. Историята свърши. Преди си умирах да гадая по форумите какво ще пише в Новата книга още преди да е излязла. Вече не мога да го правя. Умирах си да разисквам какво пише в книгата след като я прочета един път. И това не става вече. Ако се появеше ей сега още един том, е повярвайте ми, щях да пропускам лекций за да се ровя в интернет и да вярвам на слухавете пуснати от еди кой си, в еди какъв си форум. Е, да... *дрийм* | |
| | | Jane Undead Дрънкало
Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Кхъм! Нед 30 Ное 2008, 20:30 | |
| Лошото е там, Стаси, че с форума се целим точно в тази аудитория 12-13 годишни дечица, които разполагат само с гол ентусиазъм и никакви умения за писане. На тях трябва да се говори бавно, внимателно и спокойно (като на идиот ;) ), за да не се откажат съвсем. Вярно е и че откак излязоха всички книги от поредицата, вече няма чак такъв интерес към Хари Потър. Ами да вземем да напишем нова книга, да я издадем и вече ще има | |
| | | Dark_Queen Glitter In The Air ^^
Възраст : 28 Дом : Дома на честните и трудолюбивите. Хафълпаф! Брой мнения : 1437
| | | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Кхъм! Пон 01 Дек 2008, 09:01 | |
| Е да.. ама не бива да е така. Никой не знае колко пъти съм прочела всяка книга от поредицата (самата аз не знам, защото не съм ги броила ) Но никога ама никога няма да заменя ХП с нещо друго. Просто в сърцето ми има специално място, което си остава само за ХП. И нито Здрач, нито някоя друга книга може да го измести. Не казвам, че Здрач не е хубава книга. Напротив... Случките в нея са коренно различни от тези в ХП. Единственото неещо, което ги свързва е многобройните фенове по света. Но ХП е една епоха в живота ми, която никога няма да забравя и никога няма да бъде изместнена от нещо друго. Чела съм много книги досега, но никой не ми е задържала дъха през всички случки, както ХП. Последната книга съм я прочела за един ден. Бях рано сутринта пред книжарницата. Още не беше отворила и аз зъзнех в студа. Щом дойде продавачът аз веднага си я купих. Не ходих на училище..цял ден съм чел..до 5 часа нощта. Не бях яла нищо през деня, само четох...ли четох.. Това е нагледен пример колко много обожавам ХП и това няма да го промени никоя друга книга или филм или нещо друго... За това гласувах в анкетата за Хари Потър. И не съжалявам... |
| | | Стаси Напуснала.
| Заглавие: Re: Кхъм! Вто 02 Дек 2008, 06:56 | |
| Да се надяваме, че "Приказките на Барда Бийдъл", ще надигне малко Питър от прахта... | |
| | | (= Smile =)
| Заглавие: Re: Кхъм! Сря 03 Дек 2008, 03:57 | |
| - Jane Undead написа:
- Другото, което ме подразни, е отношението на Яна, която ми нахвърля всичките теми в една в Личното творчество.
Забавно (х | |
| Заглавие: Re: Кхъм! Съб 27 Дек 2008, 01:09 | |
| Трябва ли пак да се изпишат всичките тея неща и чак тогава форума малко да живне? Ние се опитваме да направим РП теми във форума, пускаме уроци, нам си кво... И пак има по пет мнения на ден. Нали е ваканция, хората уж си седят вкъщи. Защо никой не пише? Някои дори само пишат в общия чат и тотално са забравили за форума... Що ли се ядосвам вече, като нищо няма да се промени... хъх | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кхъм! | |
| |
| | | | Кхъм! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|